میشه در مورد این لیبل بیشتر توضیح بدید؟
یعنی اول لیبل رو روی CD میچسبوندید و بعد پرینت میگرفتید یا اینکه بعد از پرینت، به عنوان یه لایه محافظ، روی CD میچسبوندید؟
این لیبل اسمش چیه و از کجا میتونم تهیه کنم؟
میشه در مورد این لیبل بیشتر توضیح بدید؟
یعنی اول لیبل رو روی CD میچسبوندید و بعد پرینت میگرفتید یا اینکه بعد از پرینت، به عنوان یه لایه محافظ، روی CD میچسبوندید؟
این لیبل اسمش چیه و از کجا میتونم تهیه کنم؟
لیبل هایی که من دیدم دو نوع هستند
البته مطمئنن خودتون هم دیدید کاغذهای پشت چسب دار سفید هستند که میتونی برگه صیقلی پشتشون رو برداری و پشت کاغذ سفید که چسب داره را روی سی بچسبونی مدل آ4 هم داره که میتونی پرینت بگیری و هر مدل میخوای ببری و هر جا خواستی بچسبونی
برای سی دی یک نوع برش خورده گرد هستش که چون گر د بریده شده تنها میتونی اول روی سی دی بچسبونی بعد با پرینتر هایی که میتونن روی سی دی پرینت بگیرن روی اون رو چاپ بزنی که روش راحت وخوبی
یک مدل لیبل من گرفتم طولش اندازه کاغذ آ4 بود ولی عرضش از نصف بیشتر و دو تا لیبل سی روش حک شده بود که یا میتونی اول روی سی دی قرار بدی بعد پرینت بگیری مثل روش اول و یا این که ( بخصوص برای کسانی که پرینتر چاپ سی دی ندارند) اول با روش اندازه گیری و سعی و خطا ( چند تا کاغذ اندازه اون ببری برای آزمایش که جای چاپ رو پیدا کنی) توی فتو شاپ یا نر م افزار مشابه قسمتی که مخصوص چسبوندن روی سی دی رو طرحی که میخوای چاپ بشه قرار بدی و بعد مثل کاغذ معمولی چاپش کنی و در نهایت روری سر بچسبونی
امیدوارم تونسته باشم درست توضیح بدم
سلام من پرینتر epson مدل TX200 دارم تا به الان خوب کار میکرد ولی چند روزیه که صفحه ای پرینتر میکنه آخر کار یهو قطع میشه و باید کاغذ رو بکشی بیرون در هر دو حالت چه پرینت مستقیم چه پرینت از کامپیوتر لطفا راهنمایی کنید که چطور میتونم مشکلم رو حل کنم؟
دوستان لطفا راهنمایی کنید.خرید پرینتر رنگی جوهو فشان مثله hp 7000آفیس جت ، بنظرتون خوب هست یانه؟ مشکلات زیادی داره؟ هزینه و ...
ممنون
سلام من سه کاره hp deskjet f2483 دارم یک پک کاغذه A4 paper one گرفتم. میخواستم ببینم این مدل کاغذ مشکلی نداره یا باید از مدل خاصی استفاده کنم؟؟
80g/m 2
A4 210x297mm
colorlock technology
ولی نمیدونم چرا دستگاهم چند مدتی هست سخت این کاغذ رو میگیره یعنی توی دستگاه معمولا صاف بیرون نمیاد یا بعضی مواقع حتی گیر میکنه کاغذ. بعضی مواقع هم دفعه اول پرینت نمیگیره در صورتی که job توی ویندوز تعریف شده.اشکالش چی هست کلا میخوام عوضش کنم.
مشكلي نبايد داشته باشه چون وزن كاغذ مهم هست كه 80 گرمي هست.
حركت كاغذ ممكنه از قسمت پيكاپ دستگاه تا مشكل توي غلتك هايي كه وظيفه حمل كاغذ رو دارند باشه كه ممكنه گرد و غبار گرفته باشه يا خراب شده باشه.
مي تونيد كاغذ ديگه هم امتحان كنيد ببينيد چه طور ميشه!
بعضي مواقع پيش مياد كه توي ويندوز دستور پرينت هست و پرينت نميكنه معمولا دستور پرينت رو كنسل مي كنم و ويندوز رو ريستارت مي كنم. مشكلي نداره!
سلام خسته نباشید من میخواهم هد پرینتر جوهر افشانم رو خارج کنم برای اینکه با الکل طبی و حلال سرویس کنمش(چند تا از نازلهای رنگ قرمزش بسته شده) اما نتونستم هدش رو خارج کنم مدل اپسون c79 هستش کسی میتونه کمک کنه لطفا
اپسون رو هدش رو باز نكني بهتره چون اگه وارد نباشي بهش صدمه ميزني و هدش 150-200 تومن پولش هست!
براي باز كردن هد اپسون هد كلين بزن گاهي تا 20 تا هم نيازه.
براي باز كردنش از اين آموزش استفاده كن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام هد کلین زدم یک بارم بخاطر هد کلین جوهر تموم کردم فکر کنم باید 24 ساعتی هد رو توی حلال بگذارم ببینم باز میشه یا نه واسه همین میخوام هد رو از دستگاه جدا کنم
---------- Post added at 10:47 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
اون اموزش رو هم دیدم مرسی
---------- Post added at 10:50 PM ---------- Previous post was at 10:47 PM ----------
حلال اصل کره گرفتم اگر بریزه روی پرینتر غلطکها رو خراب نمیکنه؟
سلام لطفا راهنماییم کنید:
من یه سوال در مورد اسکنر داشتم(نرم افزاریه) ... خیلی دنبال انجمنش گشتم ... پیدا نکردمش
در ضمن سوالم اینه: نرم افزاری میخوام که عکس های اسکن شده رو ( بعد از اسکن) ویرایش کنه منظورم لکه های ریز سیاه و بافت کاغذ به جا مونده از از اسکنه
Last edited by behrooztahmasbi; 09-01-2012 at 13:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)