اقا من خواستم تغییر بدم از ارت به اکو که از این جشنواره گیگ بگیرم زنگ زدم میگه تا پایان دوره که حدودا 10 روز دیگه هست نمیتونی تغییر بدی این چه صیغه ای دیگه ؟![]()
اقا من خواستم تغییر بدم از ارت به اکو که از این جشنواره گیگ بگیرم زنگ زدم میگه تا پایان دوره که حدودا 10 روز دیگه هست نمیتونی تغییر بدی این چه صیغه ای دیگه ؟![]()
منم دقیقا همین وضعیت رو دارم ۱۱ روز از سرویس آرتم مونده و بهم گفتن نمیشه تغییر داد
تنها راهش اینه که لغو سرویس کنی و مراحل نصب و راه اندازی رو از اول انجام بدی و هزینه راه اندازی اولیه که فک کنم حدود ۲۰ تومن هست هم باید بدی فقط هزینه رانژه رو نمیدی چون خط از مخابرات تخلیه نمیشه
این پروسه هم حدود ۴ روز طول میکشه که تا اون موقع دیگه جشنواره تموم شده :|
عجب بدبختیه انگار میخوان موشک هوا کنن این همه داستان داره . یه سرویس میخوان تغییر بدن , تازه گفت باید حضوری بیای :| .
دوستان خبری از سرویسهای art-base نشد؟!
چرا سرویسهای art2 و art4 رو برداشتن؟!
سلام دوستان
من دنبال یه شرکت اینترنت جدید هستم
دانلودم حدودا زیاد هست برا همین شبانه نیاز دارم
میخواستم ببینم سرعت یک مگ شاتل شبا سرعتش حدودا چند میشه؟ و تو یه ماه چقدر میشه دانلود کرد؟ و کی محدودت میکنه؟
تو مازندران بابل هستم.
در حال حاضر استفاده از شاتل لند بهترینروش ممکن برای کساییه که دانلود زیاد دارند.
آقا
اگه من الان شاتل لند نامحدود بگیرم
بعد بیام لینک دانلود نرم افزاری از یه سایت دیگه مثلا همین پی سی ورلد خودمون رو رو آپلود سنترش بزنم
رایگان حساب میشه دانلودم دیگه ؟
بله همینطور هست دوست عزیزم...
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
سلام.
هرچقدر که خط شما بسته شده...
مثلا اگه خط شما روی 4مگ بسته شده باشه و توی روز با سرعت 500کیلوبایت در ثانیه دانلود کنید، در شاتل لند هم همون مقدار هست.
Sent from my H30-U10 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)