تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 482 از 752 اولاول ... 382432472478479480481482483484485486492532582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,811 به 4,820 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

خب اگه وایرلس خوب گیر نمیاد یه سیم دار خوب توی همئین رنج بگید. و اگه وایرلس بخوام چقدر دیگه باید بیام بالا.قیمت های وایرلس سنسویر که خیلی فضاییه مدل قدیمی rs 140 -rs 130 هم که دیگه فکر نمی کنم پیدا بشه

داره خودمونی میشه ehsan_4454's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    lvl@$hh@cl

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخواستم یک هدست و یک هدفون واسه گوشی و کارای دیگم بگیرم.هدست احتمالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگیرم.بیشتر از اون نمیتونم هزینه کنم.فعلا اولویت با هدفونه.یه راهنمایی واسه خرید in-ear میخواستم.راستش خیلی فروم ها رو زیرو رو کردم.دست آخر مجبور شدم پست بزنم چون واقعا گیج شدم.
    هدفون تا 35 - 40 میخوام هزینه کنم.میدونم کمه اما میخوام بهترین انتخاب رو تو این رنج داشته باشم.همه میگن سنهایزر بهترین برنده.مدل های ارزون هم توش پیدا کردم بعد باز بعضیا میگن صدای بالایی نداره صدارو بدون کم وکاست میده.یکی میگه فقط فیلیپس یکی میگه صدای طبل میده باسش..به هر حال ...میخوام بهترین مدلی که تو این قیمت میشه پیدا کرد رو بهم بگین ep630?ep830?ex32?hje350?یا مدل بهتر.....
    کلا سونی کیفیت صدای هدفوناش بهتره یا کریتیو؟
    بهترین از لحاظ بلندی صدا کیفیت و شفافیت صدا. باس عالی و ....
    هم واسه pc استفاده میکنم و هم بیشتر واسه گوشی.
    واسه هدست بعدا تصمیم میگیریم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    ببخشید پستم طولانی شد.
    این پست من جواب نداشت؟نکنه تاپیک مخصوص هدفون های بالای 500تومان شده...یکی جواب ما بی پولا هم بده.
    تو اون رنج قیمت بهترین انتخاب کدوم مدل هست؟بیس نرم و عمیق با بهترین کیفیت صدا
    حالا 5 -10 تومان هم بالاتر شد ایراد نداره حداکثر 50!!!بهترنا که استفاده کردین یا تعریفشو شنیدین
    یه سوال دیگه.اکثر این هدفونا کنترل ولوم روی سیمشون دارن یا نه؟
    مرسی دوستان گلم

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

چند صفحه قبل من هم همین سوالو پرسیده بودم و جواب دادن که تو این رنج وایرلس خوب نمیشه پیدا کرد.
    دوست گرامی بلوتوث بخوای مدل خوب چند تایی هست اما RF بخوای دیگه حداقل حداقلش میشه سنهایزر SR 120
    قیمتش حدود 140 هست فکر کنم ... تو ایرانم پیدا میشه

---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------

خب اگه وایرلس خوب گیر نمیاد یه سیم دار خوب توی همئین رنج بگید. و اگه وایرلس بخوام چقدر دیگه باید بیام بالا.قیمت های وایرلس سنسویر که خیلی فضاییه مدل قدیمی rs 140 -rs 130 هم که دیگه فکر نمی کنم پیدا بشه
    RS 140 رو دارم بسیار بسیار عالی هست از همه لحاظ اما اگر بتونی مدل های دیجیتال مثل RS160-170-180 رو بگیری که فوق العاده هست

4. 5 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

دوست گرامی بلوتوث بخوای مدل خوب چند تایی هست اما RF بخوای دیگه حداقل حداقلش میشه سنهایزر SR 120

---------- Post added at 04:46 PM ---------- Previous post was at 04:43 PM ----------

RS 140 رو دارم بسیار بسیار عالی هست از همه لحاظ اما اگر بتونی مدل های دیجیتال مثل RS160-170-180 رو بگیری که فوق العاده هست
    rs 140 قیمتش چقدره و کجا می تونم بخرم اگه سایتی هم هست که می فروشه بگید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alislow's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    الله اعلم

پيش فرض

یه هدفون سیمی خرکار بره پی سی می خوام.تا 50 تومن.
    بازی فیلم آهنگ.
    یک ماه پیش پرسیدم گفتن k77 خوبه هنوز؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    lvl@$hh@cl

پيش فرض

من تو یکی از فروما که کارش فقط فروش سنهایزر بود قیمت رو 265000تومن زدن بود نوشته بود واسه خرید به سایت شرکت برید که خبری از سایت نبود.سایت چاره هم خیلی مدلها از این برند داشت که الان زده ناموجود.منم تهرانی نیستم که آدرسی بدم دوستان دیگه زحمتشو میکشن.
    ضمنا
    RS110------1370000
    RS120------1700000
    RS130------1950000
    RS140------2650000

موفق باشید.

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

یکی هست بیشتر مدل های سنهایزر رو داره قیمت هاشم خوبه ... به نظر اصله و با گارانتی 1 ساله شرکتی هم میده

لینکش رو پیغام خصوصی می کنم که تبلیغ نشه

9. این کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    lvl@$hh@cl

پيش فرض

این پست من جواب نداشت؟نکنه تاپیک مخصوص هدفون های بالای 500تومان شده...یکی جواب ما بی پولا هم بده.
    حالا 5 -10 تومان هم بالاتر شد ایراد نداره حداکثر 50!!!بهترنا که استفاده کردین یا تعریفشو شنیدین
    مرسی دوستان گلم
    توروخدا جواب بدین من فردا میخوام بخرم.

بین این مدلا کدومو تست کردین و راضی بودین؟
    creative EP630
    creative EP650
    creative EP830
    -------------------------
    sony EX35
    ------------------------
    panasonic HJE 350
    -----------------------
    یا مدل دیگه ای تو همین رنج قیمتا؟
    بیشتر واسه آهنگ با گوشی و pc .بیس نرم و در کل خوش صدا باشه و ارضام کنه کیفیتش.

ممنون میشم زود تر راهنمایی کنین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

موافقم، Shitan عزیز هرچند که کلا هدفون های بیسیم تو کیفیت صدا به پای سیم دار ها نمیرسند اما اگه میخوای کیفیت صدای قابل قبولی بگیری به نظرم بین مدل های موجو تو بازار ایران! فقط از برند سنهایزر که تو بازار موجوده یکی رو انتخاب کن فقط یادت باشه با گارانتی باشه چون حداقل احتمال اینکه اصل باشه بیشتره(سنهایزر هم مثل محصولات مانستر بیت تو ایران فیک و High Copy فراونه) ولی خوب حداقل یه شرکت هست که ادعا میکنه من اصلشو میارم(نامداران) و تو سایت چاره هم تامین کنندش رو زده "تکنو ارتباط" که من خودمم هم آخر سر نفهمیدم کدومشون راست میگن! شایدم جفتشون! دوستانی که بیشتر اطلاع دارند باید کمک کنند! ولی اینو بدون اگه فیکش گیرت بیاد احتمالا بعد یه مدتی از هر چی هدفونه بدت بیاد پس خیلی دقت کن! از فیلیپس و کریتیو هم میتونی مدلایی رو تهیه کنی(فیلیپس با گارانتی شکوفا الکترونیک و کریتیو با گارانتی شاب اصلند) ،نمایندگی پاناسونیک هم تو پاساژ پایتخت 2مدل بیسیم آورده که اگه اشتباه نکنم 170 و 220 قیمتاشون بود ولی مدلاشو یادم نیست! ولی بازم فکر کنم از بین اینا سنهایزر صداش بیشتر واسه موزیک گوش دادن خوب باشه و اون 3تای دیگه بیشتر واسه وصل کردن به TV مناسبند،هرچند که نظر شمای خریدار در نهایت چیزیه که منجر به انتخاب میشه و از هر برند و مدلی که میخری سعی کن حتما صداشو بشنوی،به قول Rezaomido اگه از صدای هدفونی خوشتون اومد،بدونید اون هدفون بهترین انتخاب واسه شماست

سلام دوستان
    من میخواستم یک هدست و یک هدفون واسه گوشی و کارای دیگم بگیرم.هدست احتمالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگیرم.بیشتر از اون نمیتونم هزینه کنم.فعلا اولویت با هدفونه.یه راهنمایی واسه خرید in-ear میخواستم.راستش خیلی فروم ها رو زیرو رو کردم.دست آخر مجبور شدم پست بزنم چون واقعا گیج شدم.
    هدفون تا 35 - 40 میخوام هزینه کنم.میدونم کمه اما میخوام بهترین انتخاب رو تو این رنج داشته باشم.همه میگن سنهایزر بهترین برنده.مدل های ارزون هم توش پیدا کردم بعد باز بعضیا میگن صدای بالایی نداره صدارو بدون کم وکاست میده.یکی میگه فقط فیلیپس یکی میگه صدای طبل میده باسش..به هر حال ...میخوام بهترین مدلی که تو این قیمت میشه پیدا کرد رو بهم بگین ep630?ep830?ex32?hje350?یا مدل بهتر.....
    کلا سونی کیفیت صدای هدفوناش بهتره یا کریتیو؟
    بهترین از لحاظ بلندی صدا کیفیت و شفافیت صدا. باس عالی و ....
    هم واسه pc استفاده میکنم و هم بیشتر واسه گوشی.
    واسه هدست بعدا تصمیم میگیریم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    ببخشید پستم طولانی شد.

مرسی دوستان گلم
    دوست عزیز میدونید چرا از بچه های اینجا کسی جوابتون رو نداده تا حالا ، واسه اینکه مشابه در خواست شما بارها تو این تاپیک مطرح شده و اگه شما قدری صفحات این تاپیک رو مطالعه کرده بودین مشابه نیازتون رو تو موارد متعدد دیده بودین که اتفاقا خیلیاشون جواب گرفته بودند! من اگه این ادعا رو میکنم خودم حداقل 350صفحه از این تاپیک رو خوندم! اتفاقا افرادی که تو این تاپیک هدفون های گرون قیمت میخرند درصد کمی از بچه های اینجارو تشکیل میدند و اکثرا کاربرا سقف خرید هدفونشون 50 و یا نهایتا 100 تومنه منتها بحث راجب هدفون های حرفه ای و گرون قیمت چیزیه که ایجاب میکنه بیشتر بش پرداخت بشه اونم بدلیل ریزه کاری هاییه که این جور هدفونا دارند و شما نمیتونید مشابهش رو تو مدل های ارزون قیمت پیدا کنید،مسئله ی دیگه اینه که خیلیا میان تو این تاپیک و نیازشونو مطرح میکنن و جواب میگیرند و میرند اما اونایی که علاقه ی بیشتری دارند و بیشتر هم هزینه میکنند(برحسب نیازشون) خوب بیشتر میان بحث میکنند و اینه که کسی که اولین بار به این تاپیک و یا هر تاپیک مشابه دیگه ای سر میزنه فکر میکنه اینجاها محلی واسه پرداختن به چیزهای گرون قیمته!

توروخدا جواب بدین من فردا میخوام بخرم.

بین این مدلا کدومو تست کردین و راضی بودین؟
    creative EP630
    creative EP650
    creative EP830
    -------------------------
    sony EX35
    ------------------------
    panasonic HJE 350
    -----------------------
    یا مدل دیگه ای تو همین رنج قیمتا؟
    بیشتر واسه آهنگ با گوشی و pc .بیس نرم و در کل خوش صدا باشه و ارضام کنه کیفیتش.

ممنون میشم زود تر راهنمایی کنین.
    تو 2صفحه قبل جوابتونو دادم،موفق باشید

12. این کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

ممنون.

اتفاقا دوستم مدل 120 رو داره.امتحانش کردم و به نظرم صداش در حد یه هدفون خیلی معمولی بود.

اینم مشخصات آهنگ(دیگه بهتر از این نداشتم)

آقا رضا با توجه به نیازم (بیشتر فیلم بلو ری و بعضا آهنگ و کنسرت) دو مدل از AKG رو پیشنهاد دادن.مدل های K 77 و K 44.میخاستم بپرسم فرق این دو مدل از نظر کارایی چیه؟

به نظرتون اینا برای فیلم مناسبن؟قبلا سونی داشتم.بعد از 10-15 دقیقه داخل گوشم گرم میشد و هر چند دقیقه یه بار باید بلندش میکردم تا خنک شه

به غیر از این دو مدل اگه تو این رنج مدل سیمی بهتری هست لطفا بگین.

ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •