هیچ فرقی نمیکنه
بیخودی هزینه نکنید
این میرایی خط رو نشون میده که به عوامل زیادی بستگی داره،یکیش و مهمترینش فاصله خونه تا مرکز مخابراتیه
پس فرقی نمیکنه مگر فیبر نوری درخواست بدید که ظاهرا میگن فیبر نوری رو هم بالا نمیبندن نهایت 4 مگ
هیچ فرقی نمیکنه
بیخودی هزینه نکنید
این میرایی خط رو نشون میده که به عوامل زیادی بستگی داره،یکیش و مهمترینش فاصله خونه تا مرکز مخابراتیه
پس فرقی نمیکنه مگر فیبر نوری درخواست بدید که ظاهرا میگن فیبر نوری رو هم بالا نمیبندن نهایت 4 مگ
سلام تعریفی نداره
برای 3 مگ خوبه ولی بیشتر نمیکشه
با توجه به میراییتون که 44.5 خط تا 7 مگ هم کشش داره ولی نویز خط نمیذاره
حالا این نویز ممکنه به خاطر تجهیزات شرکت باشه ممکنه هم از خط تلفنی باشه که از سمت مرکز تا خونه کشیدند
دوستان من میخوام رو یه خط دیگه از یه شرکت دیگه نت بگیرم میخوام قبل گرفتن نویز خط رو بررسی کنم چطور میتونم با مودم نشون میده؟
برای هر مودمی فرق میکنه
شما بگردید دنبال status مودم
خلاصه بگردید چیزی به نام snr و کلا عکسی شبیه بالا پیدا کنید
بله پیدا کردم منتها روبروش نوشته N/A یعنی معلوم نیست عددی ننوشته
خب دیگه خط رانژه نشده نشون نمیده
شما همین خط قدیمی رو عکسشو بذارید هم کمک میکنه چون خط جدید احتمال زیاد نویزش هم اندازه همین خط قدیمی است یا شاید هم کمتر
یه مورد جالب!
چک کردم وقتی ولتاژ برق خونه بالا میره - چون خونه ما دقیقا اولین خونه پیش ترانس برقه - سریع snr افت میکنه و منفی میشه و تا چندساعت مرتب افتضاح میشه
ولی وقتی کنتور رو خاموش میکنم (فیوز) - برای تست دو بار این کار رو کردم - و دوباره - بعد یک ساعت - روشن کردم snr برگشت!
البته ممکن هم هست از این نباشه ولی باید تست بشه توسط چند نفر، خودم که حس میکنم زیاد یا کم بودن ولتاژ یکی از دلایل قطعی و پرش لینک یا کاهش snr هست.
سازمان برق هم میگه باید حضوری بیای تا فرم بررسی پر کنی و ....
منم خونم چسبیده به ترانس هست. اگر میخواین منم تست کنم ؟
اگر از پارس آنلاین اشتراک دارید و نوسان snr دارید هنوز
ربطی به ترانس نداره
منم با پارس آنلاین این مشکلو دارم،خیلی رو اعصابند
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)