هارد این لپ تاپ چیه؟ سیگیته؟
هارد این لپ تاپ چیه؟ سیگیته؟
بحث عدد پایین گرافیک قبلانم بوده....
من فک میکنم این ریت رو از گرافیک اینتل گرفته باشه...
مدلش ST1000LM024 هست که مال سیگیته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی مدل صفحه لمسی این مدل به بازار اومده ؟ و آیا امکانش هست که وارد ایران بشه؟
سلام دوستان من تو پستا یه سرچی کردم در این مورد چیزی پیدا نکردم.
من i5 با گرافیک 740m دارم وقتی کنترل پنل انویدیا رو باز می کنم تنظیمات خیلی کمی داره یعنی فقط تنظیمات 3d رو داره در حالی که من کنترل پنل انویدیا یه لپ تاپ دیگه رو دیدم تنظیمات دیگه هم داشت.
میخواستم بدونم مال بقیه هم همینطوره یا نه و اینکه چرا اینجوریه؟ مربوط به خوده کارت گرافیک میشه که این تنظیمات و نداره؟
احتمالا درایور لپ تاپ دوستتون قدیمیه چون خود انویدیا توی درایور های جدید تنظیمات رو قفل کرده و نمایش داده نمی شه . برای فعال کردن دوباره اون گزینه ها باید درایور دستکاری بشه
Last edited by Public Enemy; 26-10-2013 at 16:05.
نه همینجوریه...
شما اگه تنظیمی برای نور و روشنایی و رنگ و... میخوای انجام بدی از تنظیمات Intel HD استفاده کن....![]()
نه،نیستش تو ایران...
فکرم نمیکنم وارد ایران بشه...
همیشه محصولات شرکتای موبایل و کامپیوتری ناقص میان ایران...
مثلا لنوو سری P تو ایران نیست اصلا...
دوستان سوال مارو کسی چواب نمیده؟؟/
چجوری دمای لب تاب بفهمم چه تو کارای سنگین مثل بازی یا کارهای معمولی
یه سوال دیگه این قضیه این صدا خر خر که از همون بالای dvdrom میاد معمولیه؟(قطع هم نمیشه )
دوست عزیز از این به بعد به سوالاتی که به این لپ تاپ مربوط نباشه و یا خیلی تکراری باشه پاسخ داده نمی شه تا تاپیک تمیز نگه داری بشه و دوستان بتونن با یه جستجوی ساده به پاسخ مورد نظرشون دست پیدا کنند .
سوال در مورد دمای لپ تاپ -----------> در بخش درخواست نرم افزار مطرح کنید . از Hwmonitor می توانید استفاده کنین .
صدای خرخر -------------> همون هارده . توی تاپیک جستجو کنین می بینین همه اتفاق نظر دارند که صدای هارده . چند صفحه پیش رو هم می خوندید متوجه می شدین که دوستان بازم همین سوالو پرسیدن و در جواب گفته شده که عادیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)