دقت کردین یه خط جواب دادن دستشون کپی پیست میکنن برای همه؟؟![]()
دقت کردین یه خط جواب دادن دستشون کپی پیست میکنن برای همه؟؟![]()
بهترین راه اینه که دوستان برن تو سایت تابناک این مسئله رو بیان کنن شاید ....شد
دوستان هیچکی نیست بهم جواب بده؟ چطوری میشه فهیمد خط تلفن pcm هست یا نه؟
لطفا همه دوستان یه این لینک که دوستمون قرار داد برن و شکایتشون به این وضع خصوصا افزایش قیمت بفرستن. چند دقیقه وقت میبره اگر تعداد بالا باشه مطمئنا نتیجه خواهد داشت
باید به مرکز مخابراتتون بری و از مسئول MDF بپرسی. اگه بخاد بهت جواب بده 30ثانیه هم وقتشو نمیگیره. اگر هم جواب نداد میتونه به شرکتی که میخای ازش adsl بگیری بری و بهشون بگی میتونن در چند دقیقه استعلام بگیرن
Last edited by nihilnigritude; 11-03-2013 at 14:14.
دوست عزیز یعنی اگه یک سرویس 128 شش ماهه بگیریم سرعت دانلود همون حولِ 400 میمونه؟! شبانه هم براهه با این سرعت؟!
اره هم سرعتش بالاست و هم دانلود شبانه داره
اما به کاری که میخوای بکنی فکر کن
من به شخصه به یک ماه بعد مخابرات اعتماد ندارم
اگه صفحه های قبل رو بخونید میفهمید که یوزر های مخابرات 6 ماهه دوم سال 91 چه بلاهایی سرشون اومد
تازه اگر هم 6 ماهه ببندی دیگه نمیتونی نوع سرویست رو عوض کنی
مثلا اگه 128 گرفتی بعد 2 ماه نمیتونی بری 512 بگیری![]()
من که مصرفم بالای 16 گیگ در ماه هست راهی جر گرفتن نامحدود ندارم
الان کل ساری و استان مازندران نامحدودش افتضاح شده یا اینکه احتمال داره منطقه ما وضعش خوب باشه ؟
دوستان من تا الان یکساله که مشترکه مخابراتم و سرعتمم 512 یک ماه بود ولی از اول این ماه نا محدود 512 گرفتم که اصلا راضی نیستم
مودمم وایرلس نیست در نتیجه اون برنامه ای رو که دوستان زحمت کشیدن درست کردن هم بکارم نمیاد! در نتیجه مجبورم هر 20 دقیقه برم ریبوتش کنم
میخوام از سرویس حجمی 6 ماهه استفاده کنم ولی نمیدونم سرعت دانلود چطوریهچون قبلا کسی که 512 یا 128 یا 256 داشت هیچ فرقی توی سرعت دانلودشون وجود نداشت ولی الان چجوریاست بازم حجمیها مثل قدیم سرعت دانلودشون یکیه؟ پس فرق 128 با 256 با 512 با 1مگ و 2مگ توی چیه؟
![]()
ممنون میشم یکی جواب بده و راهنماییم کنه![]()
من دقیقا متوجه نشدم. یعنی از این به بعد اگه سرویس 6 ماهه نگیریم نمیتونیم دانلود شبانه رایگان داشته باشیم؟
بلی!
دانلود شبانه فقط برای سرویسهای 6ماهه و 1ساله هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)