Though this means they come with pre-existing meanings
جمله کامل یا یه جمله قبل و یه جمل بعدش رو هم بنویسید - من که از اون عبارت تنها چیزی متوجه نشدم
الان مینویسم ... جمله بالا یه چیز دیگه هست
جمله کامل یا یه جمله قبل و یه جمل بعدش رو هم بنویسید - من که از اون عبارت تنها چیزی متوجه نشدم
الان مینویسم ... جمله بالا یه چیز دیگه هست
اینه کل پاراگراف ... من فقط همون قسمت مشکل دارم
Although many people automatically envision rearranging furniture and eliminating clutter
as the primary ways that Feng Shui has influenced the Western world, it has gone much farther
than that.
الان درست شد حالا میشه یه چیزایی ازش فهمید میگه
اگرچه خیلیها این تصور رو دارن ( اتوماتیک اینطوری فکر میکنن که) که چیدمان مجدد مبلمان و .................
همین یک متن گردشگری است ممنون میشم شما هم نظرتون رو بگین
What brings visitors back time and again is the allure of the ephemeral: seemingly spontaneous festivals, chance meetings and whimsical moments in an unpredictable land of ancient culture and elusive wisdom.
the
household open to unmanageable stress
خانواده استرس میگیرن؟
اینم لطفا:
There are 16 shops who have wholesale accounts in Italy. None of them have placed an order within the last year, unfortunately
پرسیدم آیا در ایتالیا فروشگاه دارند، ولی متوجه نشدم چه جوابی بهم داده...
ممنون
میگه 12 مغازه عمده فروشی در ایتالیا وجود داره ولی متاسفانه هیچ کدوم از اونها در سال گذشته .... !
( شرمنده بلد نیستم همنیجوری فضولی کردم اساتید بیان جواب بدن بهتره )
What also took place was that many people began recording their findings and
observations, and this evolved into the highly detailed Lo-p’an or Feng Shui Compass without
which the original Bagua could not be put to use.
قسمتی که بولد کردم رو متوجه نمیشم!
دوستان ممنون میشم اینو ترجمه کنید..من باید فردا مقاله رو تحویل
با تشکر فراوان
قبل از انجام هر کاری یا تلفن زدن به کسی پنج دقیقه به این فکر کن که میخوای چه نتیجه ای از کارت بگیری - این بهت کمک میکنه تا قبل از شروع کار بدونی موفقیتت در چی هست و همچنین بهت کمک میکن تا در وقتت صرفه جویی کنی ( زود تر به هدف برسی)
بعد از انجام هرکاری پنج دقیقه به این فکر کن که ایا به نتایج دلخواهت رسیدی یا نه- اگه نه علتش چی بوده ( چی رو درست انجام ندادی - چی رو از قلم انداختی) و به این فکر کن که چطوری کاری رو که از قلم انداختی تو برنامه بعدیت بگنجونی.
به خاطر داشته باش که غیر ممکنه هست که بتونی همه کار ها رو انجام بدی ( همه کارها رو درست انجام بدی) و این رو هم به خاطر داشته باش که اون احتمالی خوبه که بتونی با ۲۰ درصد افکار , صحبتها و فعلیتهایی که میکنی به ۸۰ درصد نتایجی که میخوای برسی
و این به تدریج تبدیل میشه به یافته هایی مفصل ( دقبق) از فنگ شویی
۱۶ فروشگاه که امتیاز عمده فروشی دارن در ایتالیا وجود داره اما متاسفانه هیچکدوم در طول سال گذشته ثبت سفارش نکردن
اگرچه این به این معناست که اونها پیش فرضهایی دارن ( معناهایی از قبل تعیین شده دارن) به متن بستگی داره - نمیشه دقیق گفت
Last edited by sajjad1973; 25-04-2014 at 19:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)