تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 482 از 720 اولاول ... 382432472478479480481482483484485486492532582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,811 به 4,820 از 7196

نام تاپيک: ترجمه --------Translation 3

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

Though this means they come with pre-existing meanings

جمله کامل یا یه جمله قبل و یه جمل بعدش رو هم بنویسید - من که از اون عبارت تنها چیزی متوجه نشدم

الان مینویسم ... جمله بالا یه چیز دیگه هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

اینه کل پاراگراف ... من فقط همون قسمت مشکل دارم

Although many people automatically envision rearranging furniture and eliminating clutter
    as the primary ways that Feng Shui has influenced the Western world, it has gone much farther
    than that.

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینه کل پاراگراف ... من فقط همون قسمت مشکل دارم

Although many people automatically envision rearranging furniture and eliminating clutter
    as the primary ways that Feng Shui has influenced the Western world, it has gone much farther
    than that.
    الان درست شد حالا میشه یه چیزایی ازش فهمید میگه

اگرچه خیلیها این تصور رو دارن ( اتوماتیک اینطوری فکر میکنن که) که چیدمان مجدد مبلمان و .................

4. 3 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

همین یک متن گردشگری است ممنون میشم شما هم نظرتون رو بگین

What brings visitors back time and again is the allure of the ephemeral: seemingly spontaneous festivals, chance meetings and whimsical moments in an unpredictable land of ancient culture and elusive wisdom.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

the
    household open to unmanageable stress
    خانواده استرس میگیرن؟

اینم لطفا:

آخر فروم باز basketball's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

There are 16 shops who have wholesale accounts in Italy. None of them have placed an order within the last year, unfortunately

پرسیدم آیا در ایتالیا فروشگاه دارند، ولی متوجه نشدم چه جوابی بهم داده...

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

میگه 12 مغازه عمده فروشی در ایتالیا وجود داره ولی متاسفانه هیچ کدوم از اونها در سال گذشته .... !
    ( شرمنده بلد نیستم همنیجوری فضولی کردم اساتید بیان جواب بدن بهتره )

9. این کاربر از manya-atashin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

What also took place was that many people began recording their findings and
    observations, and this evolved into the highly detailed Lo-p’an or Feng Shui Compass without
    which the original Bagua could not be put to use.

قسمتی که بولد کردم رو متوجه نمیشم!

پروفشنال BIKHIAL_ALL_75's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    مانشت(ماد نشین)

پيش فرض

ممنون میشم این 2 پارگراف رو کسی ترجمه کنه:

Take five minutes before every call and task to decide what result you want to attain. This will help you know what success looks like before you start. And it will also slow time down. Take five minutes after each call and activity to determine whether your desired result was achieved. If not, what was missing? How do you put what's missing in your next call or activity?
    **
    Remember that it's impossible to get everything done. Also remember that odds are good that 20 percent of your thoughts, conversations and activities produce 80 percent of your results.
    دوستان ممنون میشم اینو ترجمه کنید..من باید فردا مقاله رو تحویل
    با تشکر فراوان

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان ممنون میشم اینو ترجمه کنید..من باید فردا مقاله رو تحویل
    Take five minutes before every call and task to decide what result you want to attain. This will help you know what success looks like before you start. And it will also slow time down. Take five minutes after each call and activity to determine whether your desired result was achieved. If not, what was missing? How do you put what's missing in your next call or activity?
    **
    Remember that it's impossible to get everything done. Also remember that odds are good that 20 percent of your thoughts, conversations and activities produce 80 percent of your results

با تشکر فراوان
    قبل از انجام هر کاری یا تلفن زدن به کسی پنج دقیقه به این فکر کن که میخوای چه نتیجه ای از کارت بگیری - این بهت کمک میکنه تا قبل از شروع کار بدونی موفقیتت در چی هست و همچنین بهت کمک میکن تا در وقتت صرفه جویی کنی ( زود تر به هدف برسی)

بعد از انجام هرکاری پنج دقیقه به این فکر کن که ایا به نتایج دلخواهت رسیدی یا نه- اگه نه علتش چی بوده ( چی رو درست انجام ندادی - چی رو از قلم انداختی) و به این فکر کن که چطوری کاری رو که از قلم انداختی تو برنامه بعدیت بگنجونی.

به خاطر داشته باش که غیر ممکنه هست که بتونی همه کار ها رو انجام بدی ( همه کارها رو درست انجام بدی) و این رو هم به خاطر داشته باش که اون احتمالی خوبه که بتونی با ۲۰ درصد افکار , صحبتها و فعلیتهایی که میکنی به ۸۰ درصد نتایجی که میخوای برسی

What also took place was that many people began recording their findings and
    observations, and this evolved into the highly detailed Lo-p’an or Feng Shui Compass without
    which the original Bagua could not be put to use.

قسمتی که بولد کردم رو متوجه نمیشم!
    و این به تدریج تبدیل میشه به یافته هایی مفصل ( دقبق) از فنگ شویی

There are 16 shops who have wholesale accounts in Italy. None of them have placed an order within the last year, unfortunately

پرسیدم آیا در ایتالیا فروشگاه دارند، ولی متوجه نشدم چه جوابی بهم داده...

ممنون

۱۶ فروشگاه که امتیاز عمده فروشی دارن در ایتالیا وجود داره اما متاسفانه هیچکدوم در طول سال گذشته ثبت سفارش نکردن

اینم لطفا:
    اگرچه این به این معناست که اونها پیش فرضهایی دارن ( معناهایی از قبل تعیین شده دارن) به متن بستگی داره - نمیشه دقیق گفت
    Last edited by sajjad1973; 25-04-2014 at 19:59.

13. 4 کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •