داش این مشکلی ک کلاه سر میکنم یارو کچل میشه رو چطور حل کنم؟
مدش رو بگو و چ کارایی لازمه
.............................
Enhanced Lights and FX , Lanterns Of Skyrim - All In One - MCM Special Edition رو نصب کردم ولی بازی هنو بالا نیومده کرش میکنه
داش این مشکلی ک کلاه سر میکنم یارو کچل میشه رو چطور حل کنم؟
مدش رو بگو و چ کارایی لازمه
.............................
Enhanced Lights and FX , Lanterns Of Skyrim - All In One - MCM Special Edition رو نصب کردم ولی بازی هنو بالا نیومده کرش میکنه
Last edited by ORDI; 21-05-2014 at 21:40.
skyUI نصب کردی ؟
وقتی هنوز بازی بالا نیومده کرش میکنه احتمالا یه پیش نیاز رو رعایت نکردی . با boss یا loot مرتب کن و ارورهایی هم که میده رو ببین چیه
بعد هم یعنی چی کلاه سر میکنی طرف کچل میشه . عکس بزار اگه میتونی
Enhanced Lights and FX وقتی توی فومود Moonpath و No Taverns رو فعال میکنم کرش میکنه وگرنه اگه غیر فعال باشه کرش نمیکنه
Last edited by ORDI; 21-05-2014 at 23:04.
این که دیگه طبیعیه
جدا انتظار داشتی مو از زیر کلاه خود هم بزنه بیرون ؟دیگه اسکایریم در این حد پیشرفته نیست . یعنی در واقع این کار رو نمیکنن چون موها از بالای کلاه هم میزنه بیرون و کلا قاطی پاتی میشه .
شاید البته مودی باشه که درست کنه این قضیه رو ولی به هر حال فکر نمیکنم خوب کار کنه اگرم باشه .
به قول معروف :
خوب تو مگه مود Moonpath داری ؟ لازم نیست فعالش کنی اگه نداری . No Taverns رو هم لازم نیست فعال کنی . اون مال این موده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه من دیده بودم یه مود رو ولی نتونستم استفادش کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از این استفاده کن شاید جواب بده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا یه ویدیو دیدم سریع بین magic و اسلحه change میدادن چجوریه hotkey هاشبازی رو دستش نیست تموم کردم بازیرو با مود شروع میکنم یه سری مودا دیدم اصن دهنم وا موند
آقا یه سوال این legendry هست فایل جداشو بره آپدیت ندارین بازیو من ورژن اولیاشه![]()
Last edited by egorlord; 22-05-2014 at 14:22.
نسخه لجندری بخوای بشه باید اپدیت 13 رو با تمام DLC ها جدا جدا بگیری و روی هم کپی کنی که همون نسخه لجندری رو بگیری بهتره به نظرم .
Medusa Drakul armors رو نصب کردم رفتم پیش صندقه ولی کلید میخاست ... کلیدش از کجا پیدا کنم :|
واس چی برای من صندقه تو یخ گیر کرده بود ولی تو عکسا تو یخ نبود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)