تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 482 از 639 اولاول ... 382432472478479480481482483484485486492532582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,811 به 4,820 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

منظور من،صندوق آتیه نوین بود.میشه اسم اون دوتا صندوق دیگه هم لطف کنید،فرقشون چیه ؟ کدوم توصیه میشه؟

فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
    آتیه نوین جزو معدود صندوقاییه که تقریبا تکلیفتون باهاش مشخصه و یجورایی کاملا بدون ریسکه. بخاطر همین هم هست پیش‌بینی سودشون رو تغییر ندادن و همون 19% نگه داشتن. عملکردش هم از صندوق هایی مثل ایران زمین بهتر بوده ولی اگر بازار سهام تو ماههای بعدی بهتر بشه صندوق هایی مثل آتیه نوین سوددهیشون نسبت به بقیه کمتر خواهد بود. حالا اینکه آیا سهام بهتر میشه یا خیر بحث مفصلیه ولی اگر دنبال گزینه بدون ریسک و سرراستی هستید آتیه نوین انتخاب خوبیه.

2. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

منم این سوالو دارم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام بر همگی
    سریعترین راهِ قانونی که یک نفر بتونه بفهمه پدر یا مادر مرحومش چقدر پول در بانکها و موسسه ها داره چیه ؟
    با تشکر
    منم این سوالو دارم !

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

منم این سوالو دارم !
    هیچ راهی. در صورت نداشتن پارتی گردن کلفت داخل بانک باید حصر وراثت دربیارید ببرید بانک حساب کتاب کنن بگن بهتون. همینطوری بعیده!

6. 2 کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

معمولا دیدم که برای صندوق ها این رو نوشتن حالا سوال من اینه که من 5 میلیون توی ایران زمین گذاشتم و اونا به هم 50 واحد صد هزاری دادن چرا به قیمت صدور 100500 مثلا محاسبه نکردن مگه الان توی مرحله پذیره نویسی هستند؟

--
    برای خرید واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌ها می‌توان به یكی از شعب معرفی شده در پیوست اساسنامه هر صندوق مراجعه كرده، فرم پذیره‌نویسی/ درخواست صدور واحد سرمایه‌گذاری را تكمیل نمود. بدین‌ترتیب مالكیت واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق در دو زمان ممكن است صورت گیرد. اول دوره پذیره‌نویسی اولیه و قبل از شروع فعالیت صندوق كه هر واحد سرمایه‌گذاری به ارزش پایه 1.000.000 ریال فروخته خواهد شد. دوم، پس از موفقیت در جذب حداقل سرمایه در مرحله پذیره‌نویسی و آغاز فعالیت صندوق سرمایه‌گذاری است. از آن پس صدور واحدهای سرمایه‌گذاری برای متقاضیان به قیمت صدور اعلام شده یك روز پس از تكمیل فرم درخواست مربوطه نزد شعب معرفی شده توسط مدیر در اساسنامه صورت خواهد گرفت.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

معمولا دیدم که برای صندوق ها این رو نوشتن حالا سوال من اینه که من 5 میلیون توی ایران زمین گذاشتم و اونا به هم 50 واحد صد هزاری دادن چرا به قیمت صدور 100500 مثلا محاسبه نکردن مگه الان توی مرحله پذیره نویسی هستند؟

--
    برای خرید واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق‌ها می‌توان به یكی از شعب معرفی شده در پیوست اساسنامه هر صندوق مراجعه كرده، فرم پذیره‌نویسی/ درخواست صدور واحد سرمایه‌گذاری را تكمیل نمود. بدین‌ترتیب مالكیت واحدهای سرمایه‌گذاری صندوق در دو زمان ممكن است صورت گیرد. اول دوره پذیره‌نویسی اولیه و قبل از شروع فعالیت صندوق كه هر واحد سرمایه‌گذاری به ارزش پایه 1.000.000 ریال فروخته خواهد شد. دوم، پس از موفقیت در جذب حداقل سرمایه در مرحله پذیره‌نویسی و آغاز فعالیت صندوق سرمایه‌گذاری است. از آن پس صدور واحدهای سرمایه‌گذاری برای متقاضیان به قیمت صدور اعلام شده یك روز پس از تكمیل فرم درخواست مربوطه نزد شعب معرفی شده توسط مدیر در اساسنامه صورت خواهد گرفت.
    دوست گرامی در همه بانکهای با درامد ثابت همینطوریه. یعنی قیمت صدور رو نوشتن مثلا 100050 تومان ولی از شما همون 100000 رو حساب میکنن اگر درست روز واریز سود برای ایجاد حساب برید چون در روزهای دیگر برید مابه التفاوت رو حساب میکنن برات سود چند روزه رو که قبلا بحث کردیم در موردش. مثلا از شما کمی اضافه تر دریافت میکنن تا روز واریز حساب که برمیگرده.
    اکثر این صندوق ها کارمزد ابطال ندارن یعنی وقتی برید ابطال کنید همون مقدار 10 تومان رو با سودش براتون حساب میکنن و تا پایان روز معمولا 3 ظهر میریزن به حسابتون یعنی اون قیمت ابطال هم همون 100 هزار تومان هست.

9. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان بیشترین بانک یا موسسه برای سپرده کدام هست؟ب طور کلی ب موسسه ها اعتمادی می شه کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام.

من یه سوال واقعا مهم داشتم،اگر کسی از دوستان میتونه کمکه کنه واقعا ممنون میشم.

در حال حاضر شرکت هایی هستن(سایتهایی) که اقدام به افتتاح حساب و صدور ویزا یا مسترکارت فیزیکی با نام میکنن،سوالی که برام پیش اومده این هست،در صورتی که این سایتها هیچ گونه وکالتی از ما نمیگرن و فقط به اخذ پاسپورت بسنده میکنن،چطور میتونن از طرف ما در یک کشور دیگر برای ما حساب باز کنن ؟
    چون این شرکت ها در سایتشون اومده که در صورت نیاز به صورت حساب اونها با دریافت مبلغی میتونن حتی صورت حساب رو هم از بانک بگیرن و برای ما بفرستن،با این حساب امنیت این حساب ها و کارت ها و بطور کل حریم خصوصی به چه شکلی خواهد بود؟

ممنون.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

سلام.

من یه سوال واقعا مهم داشتم،اگر کسی از دوستان میتونه کمکه کنه واقعا ممنون میشم.

در حال حاضر شرکت هایی هستن(سایتهایی) که اقدام به افتتاح حساب و صدور ویزا یا مسترکارت فیزیکی با نام میکنن،سوالی که برام پیش اومده این هست،در صورتی که این سایتها هیچ گونه وکالتی از ما نمیگرن و فقط به اخذ پاسپورت بسنده میکنن،چطور میتونن از طرف ما در یک کشور دیگر برای ما حساب باز کنن ؟
    چون این شرکت ها در سایتشون اومده که در صورت نیاز به صورت حساب اونها با دریافت مبلغی میتونن حتی صورت حساب رو هم از بانک بگیرن و برای ما بفرستن،با این حساب امنیت این حساب ها و کارت ها و بطور کل حریم خصوصی به چه شکلی خواهد بود؟

ممنون.
    بعیده اینجا جواب درست حسابی بگیری
    شما دقیقا این سوال رو از شرکت معروف ....... بپرس در صفحه سوالان و نظرات کاملا واضح جواب میدن بهت. تبلیغ نمیکنم اصلا فقط هدفم اینه دقیقا به جوابت برسی هر چند دوستانی داشتم چند ساله این کارتها رو دارن و مشکل وجود نیونده.
    اگر پرداختهاتون کمه توصیم اینه بدین خود این شرکت در عرض چند ساعت پرداخت کنه.. بازم میگم هدفم راهنمایی هست نه تبلیغ.
    پ.خ بدی اسم شرکت رو میگم.

13. این کاربر از shangil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام بر همگی
    سریعترین راهِ قانونی که یک نفر بتونه بفهمه پدر یا مادر مرحومش چقدر پول در بانکها و موسسه ها داره چیه ؟
    با تشکر
    هیچ راهی. در صورت نداشتن پارتی گردن کلفت داخل بانک باید حصر وراثت دربیارید ببرید بانک حساب کتاب کنن بگن بهتون. همینطوری بعیده!
    نه میدن من خودم چندین بار تا حالا رفتم بانکای مختلف گفتم که مادرم فوت شده میخوام ببینم با کد ملیش توی بانک ملت حسابی داره یا نه ؟ خیلیاشون که راحت گفتن خیلیاشون هم گفتن که میتونیم بگیم حساب داره یا نه ولی موجودیش رو باید گواهی حصر وراثت و وراث باشن که بگیم ... که خوب من چون از بقیه ی وراث وکالت دارم مشکلی نیستش دیگه حتی اگر 10 هزار تومن یا چیزی کف حسابا مونده بوده هم گرفتم
    ولی کلا با شماره ی ملی میدن

15. این کاربر از dokhtare_darya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •