ممنون.
دکمه تشکرم خراب شده نمیتونم تشکر کنم.
ممنون.
دکمه تشکرم خراب شده نمیتونم تشکر کنم.
سلام
منظور از این که 3 سال وقت دارید اینه که شما در عرض 3 سال باید بتونید مزرعتون رو آرایش داده باشید ، با اهالی دهکده دوست شده باشید ، زن گرفته باشید و بچه دار شده باشید . دراینصورت می تونید داخل دهکده بمونید وگرنه باید برید که در حالت دوم بازی تموم میشه و دیگه نمی تونید ادامه بدید
ولی اگر اعضای دهکده شما رو قبول کنند بازم می تونید بازی رو از سال 3 به بعد ادامه بدید ...
![]()
سلام
امیدوارم روز خوبی داشته باشید دیروز که بازی می کردم دوتا چیز متوجه شدم که امیدوارم به دردتون بخوره
1)اگه حال و حوصله آب دادن به کل و گیاهانتان را ندارید 9تیکه از زمین خودتون رو خالی بگذارید سپس برید از Won یا سوپر مارکت یک بزری که ما اون فصل نیست رو بخرید و بکارید تاروز بعد برای
ازبین بردن بزرها بارون بیاد و همه میو هاتون هم آب بخورند البته من الان تو بهارم و الان امتحان کردم یعنی از فصل های دیگه مطمعن نیستم
2)اگه در حین ماهی گیری خیلی طول میکشه تا ماهی بگیرید به دو دلیله 1)از اون پوتین پارها یا استخان ماهی و.... زیاد گرفتید و دوباره پرتش کردید تو آب یا بیرون ودیگری ماهی زیاد گرفتید
1)برای رفع مشکل اولی من پیشنهاد میکنم به اسکله برید و تا می توانید ماهی بگیرید و هر چی زباله گیر آوردید داخل سطل زباله میدان بندازید تا هم نگیریدش و هم با احالی دهکده دوست بمونید (نپرسید چرا.......)
2)برای مشگل دومی هم می توانید چندتا از علف های هرز تو مزرعه استفاده کنید و اونا رو تو آب بندازید تا ماهی ها جمعشن و ماهی بگیرید
امیدوارم مفید باشه
بای تا های
رفقا.
این مبدل چفته من قاطی کرده.یعنی سفحه رو نمیاورد مجبور شدم پاکش کنم و دوباره نصب کنم.الان داغ کرده سیوارو نمیاره.قبلا هم اینطوری شده بود.میترسم دوباره برمو اینجوری بشه و بیا درستش کن.
مبدل ePSXe v1.20 Full رو با تمام پلاگینها و بایوس دارم.اما تا حالا با این کار نمیکردم.کسی هست که از مبدل استفاده کنه؟این یکی چطوره؟سیو و ایناش مثل قبلی با دم و تشکیلات هست؟از اون اولیه بهتره یا نه؟
ممنون میشم بکمکید
چکار باید بکنیم تا گاوها جفت گیری کنن؟؟
تو این ورژن برای اینکه گاوها و گوسفندها بار دار بشن باید به گاوداری برید و داروی حاملگی رو از بارلی بخرید و روی گاو یا گوسفندتون بریزید تا بعد از 21روز (روزشو درست گفتم؟) یه گوساله یا بره داشته باشید. قیمت این داروها 3000G هستش.
![]()
پانوشت:برای این کار باید گاو یا گوسفند شما کاملا بزرگ شده باشن .
Last edited by hopee; 12-08-2009 at 11:50.
بچه ها یه سوال دیگه داشتم
میخواستم بدونم اول بازی که پول نداریم بزر بخریم از کجا پول دی بیاریم؟؟؟
من امروز عصر پی اس پی میگیرم این بازی رو شروع میکنم
فقط اگه لطف کنید اسم کامل این بازی رو برام بنیویسید تا من بتونم دانلودش کنم ممنونم میشم
دوست عزیز اوایل بازی باید سخت کار کنی .
میتونی علفای آبی کنار حموم و کنار خونه چوب بر و کدوهای هندی و همینطور سنگای معدن رو بفروشی اگه قلاب داشته باشی میتونی ماهی بگیری و بفروشی .
هر روز به معدن برو و گنجارو پیدا کن و وقتی خسته شدی به حمام برو و یه ساعت اونجا استراحت کن و دوباره برو داخل معدن و کار کن .
خیلی وقت پیش دوستان یه آموزش برای روزای اول گذاشته بودن میتونی از اون استفاده کنی ولی به نظر من بار اول خودت بازی کن و هر کاری دوست داری انجام بده و همه چی رو تجربه کن بعدا همه چیز دستت میاد.
اسم بازی:
harvest moon back to nature
چرا با مبدل بازی نمی کنی تا برامون عکس بزاری
اگه به تشکرهای های من تو صفحه قبل نگاه کنی د aqu… یه اسمتو امضاش ادرس وبلاگش هست که توش دانلود این بازی رو داره
کسی این سوال ما رو ندید؟:
رفقا.
این مبدل چفته من قاطی کرده.یعنی صفحه رو نمیاورد مجبور شدم پاکش کنم و دوباره نصب کنم.الان داغ کرده سیوارو نمیاره.قبلا هم اینطوری شده بود.میترسم دوباره برمو اینجوری بشه و بیا درستش کن.
مبدل ePSXe v1.20 Full رو با تمام پلاگینها و بایوس دارم.اما تا حالا با این کار نمیکردم.کسی هست که از مبدل استفاده کنه؟این یکی چطوره؟سیو و ایناش مثل قبلی با دم و تشکیلات هست؟از اون اولیه بهتره یا نه؟
ممنون میشم بکمکید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)