تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 482 از 1185 اولاول ... 382432472478479480481482483484485486492532582982 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,811 به 4,820 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

آخر فروم باز f.t.g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کاملا موافقم ماها خیلی محدودیت داریم که نمیشه در موردش حتی صحبت کرد
    ...
    دلیل این که میگی لالیک اینجا غول شده دقیقا چیه ؟
    اینه که در اینجا مردم بیشتر علاقه دارند با ادکلن خودشون رو خفه کنند تا بلکه به چشم بیان. برای همین رایحه های سنگین در ایران طرفداران بیشتری داره. البته من خودم هم در این کشور هستم و خودمو جدا نمیدونم. این خلق و خوی ماها هست.
    یک دلیل دیگر هم که باعث شد این ادکلنها اینقدر پر طرفدار بشنن بر میگرده به خصلت چشم و هم چشمی ماها. کافی تو ایران 3 نفر تعریف یک ادکلن رو بدن اونوقت بقیه بدون اینکه بدونن از اون رایحه خوششون میاد یا نه سریع میرن میخرن تا بلکه از اونها هم تعریف بشه

2. 10 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

قبول دارم کاملا. البته من ادکلن رو به خاطر خودم و یه نفر دیگه میزنم و بیشتر سعی میکنم بو برام ملاک باشه نه برند واسه همین شوپارد رو به مثلا دیور یا شنل ترجیح دادم البته منکر این قضیه نیستم که این دو برند واقعا عالی و با کیفیت هستن ولی من دوست ندارم عطری بخرم فقط بخاطر برند بعضی از عطرها هستن که واقعا کیفیت عالی دارن اما زیر سایه این دو تا تو ایران قرار گرفتن حیف که ما تو ایران نمیتونیم بعضی از محصولات رو داشته باشیم والا شاید بعضی از عطرا اینقدر معروف نمیشدن و البته گرون

---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

من از بعضی از عطرا بدم میاد حتی اگه صدتا جایزه برده باشن و صدنفر هم بگن خوبه نمیخرم چون سلیقم اینجوریه مثل هرمس

4. 6 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه دنبال كار مشابه هستي هم پيشنهاد ميدم بري از كاراي استرلينگ و همينطور استيارا كه زير مجموعه همين استرلينگه بگيري
    یه کم درباره این میگی ؟ برنده ؟ چی زده ؟

6. 5 کاربر از MOHAMMAD2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام رفقا
    همون طور که می دونیم عطّاران بزرگ، هر عطری را با هدف رساندن پیامی طرّاحی می کنند. این پیام از شخص استفاده کننده از عطر به شخص استشمام کننده ی عطر منتقل می شه.
    مثلاً یکی از پیغام های عطر می تونه ایجاد حس طراوت و تازگی باران، شبنم، بوته ها و گیاهان بهاری باشه؛
    یا انتقال احساس یک روز بارانی خنک؛
    یا ایجاد حسّی که ناشی از بوییدن دسته ای از گل ها می شود؛
    یا پیامی که نشان دهنده ی حضور در کنار دریا که رایحه ی آب، شن کنار دریا، جلبک و هوای آزاد در هم آمیخته شده؛
    یا ایجاد حس حضور در جنگلی انبوه مرطوب با رایحه چوب، خزه ها، گل ها، گیاهان، شبنم و ... باشه؛
    یا انتقال حس یک روز گرم آفتابی در هوای شرجی که رایحه ی عطر با بوی عرق مخلوط شده؛
    یا ایجاد احساس حضور در یک قنّادی که رایحه ی نان تازه پخته شده به همراه وانیل مخلوط شده؛
    یا انتقال حس کندن پوست مرکبات؛
    یا ارسال پیام برای جذب جنس مخالف؛
    یا ایجاد حس جوانی و تر و تازگی با رایح های خنک؛
    ارسال حس رسمی بودن؛
    و یا ارسال پیام حس جوانی با رایحه های اقیانوس و اذن.
    شریف عطّار
    کاش میشد واسه هر حس هم مثالی از یک عطر بزنین اون حس جنگل انبوه رو دوست دارم البته فکر کنم همه جنوبی ها دوست داشته باشن اخه نداریم

8. 6 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

قبول دارم کاملا. البته من ادکلن رو به خاطر خودم و یه نفر دیگه میزنم و بیشتر سعی میکنم بو برام ملاک باشه نه برند واسه همین شوپارد رو به مثلا دیور یا شنل ترجیح دادم البته منکر این قضیه نیستم که این دو برند واقعا عالی و با کیفیت هستن ولی من دوست ندارم عطری بخرم فقط بخاطر برند بعضی از عطرها هستن که واقعا کیفیت عالی دارن اما زیر سایه این دو تا تو ایران قرار گرفتن حیف که ما تو ایران نمیتونیم بعضی از محصولات رو داشته باشیم والا شاید بعضی از عطرا اینقدر معروف نمیشدن و البته گرون

---------- Post added at 02:56 PM ---------- Previous post was at 02:54 PM ----------

من از بعضی از عطرا بدم میاد حتی اگه صدتا جایزه برده باشن و صدنفر هم بگن خوبه نمیخرم چون سلیقم اینجوریه مثل هرمس
    حامد عزیز منم نگفتم شما اینطور هستید منظورم اکثریت است. واین جمه دوستانه ایی که اینجا جمع شده مطمئنم جز اقلیت هستند که اینطور موشکافانه بررسی میکنن.
    بله دقیقا خیلی ادکلن های خوبی مثل آنتیدوت زیر سایه بعضی ادکلنها تو ایران گم شدند.

---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

یه کم درباره این میگی ؟ برنده ؟ چی زده ؟
    اطلاعی از این نامها ندارم

10. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

فرید جان منم کلی گفتم اصلا برداشت من این نبودکه حرفات خطاب به شخص خاصی بود نه یه وقت فکر نکنی من اینو در جواب تو گفتم این نظرم بود ما خیلی چاکریم

12. 5 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام رفقا
    همون طور که می دونیم عطّاران بزرگ، هر عطری را با هدف رساندن پیامی طرّاحی می کنند. این پیام از شخص استفاده کننده از عطر به شخص استشمام کننده ی عطر منتقل می شه.
    مثلاً یکی از پیغام های عطر می تونه ایجاد حس طراوت و تازگی باران، شبنم، بوته ها و گیاهان بهاری باشه؛
    یا انتقال احساس یک روز بارانی خنک؛
    یا ایجاد حسّی که ناشی از بوییدن دسته ای از گل ها می شود؛
    یا پیامی که نشان دهنده ی حضور در کنار دریا که رایحه ی آب، شن کنار دریا، جلبک و هوای آزاد در هم آمیخته شده؛
    یا ایجاد حس حضور در جنگلی انبوه مرطوب با رایحه چوب، خزه ها، گل ها، گیاهان، شبنم و ... باشه؛
    یا انتقال حس یک روز گرم آفتابی در هوای شرجی که رایحه ی عطر با بوی عرق مخلوط شده؛
    یا ایجاد احساس حضور در یک قنّادی که رایحه ی نان تازه پخته شده به همراه وانیل مخلوط شده؛
    یا انتقال حس کندن پوست مرکبات؛
    یا ارسال پیام برای جذب جنس مخالف؛
    یا ایجاد حس جوانی و تر و تازگی با رایح های خنک؛
    ارسال حس رسمی بودن؛
    و یا ارسال پیام حس جوانی با رایحه های اقیانوس و اذن.
    شریف عطّار
    من اون حس هایی رو که با قرمز مشخص کردم مورد علاقه من هست.
    همیشه دنبال ادکلنی بودم که این حس ها رو بم القا کنه.
    یکی از دوستانم مدیترانه هرمس رو بم پیشنهاد داد که متاسفانه تا حالا نتونستم پیدا کنم یا تست بگیرم

---------- Post added at 02:19 PM ---------- Previous post was at 02:15 PM ----------

فرید جان منم کلی گفتم اصلا برداشت من این نبودکه حرفات خطاب به شخص خاصی بود نه یه وقت فکر نکنی من اینو در جواب تو گفتم این نظرم بود ما خیلی چاکریم
    ما مخلصیم
    اختیار داری ولی واقعیت به نظرم همینه.
    باور کن توی چندتا مغازه دیدم که شاید روی هم 50 نمونه ادکلن نداشت ولی یک قسمت از مغازه اش رو بالای 20 تا لالیک چیده بود چون میدونه اینجا این فروش میره و کسی کار به کارهای ادکلن های دیگر نداره

14. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

علی جان یادمه گفتی سیداکشن این بلک رو هم تست کردی از باندراس بوش چطوری بود منودگاری به نظرت داشت قیمت 68 تومن شده
    بچه ها یه ادکلن میخوام که واقعا ارزش خرید داشته باشه با پخش بوی خوب تو گروه وودی اسپایسی راهنمایی کنین
    راستی حامد جان اصلا یادم رفت بت بگم که این آنتیدوت رو حتما حتما حتما تست کن.
    قول میدم از تستش پشیمن نشی و تمام معادله هاتو بهم بریزه

16. 5 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

کسی اون پورشه دیزاین رو تست نکرده بود؟

18. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

کسی اون پورشه دیزاین رو تست نکرده بود؟
    من اسپرتش رو تست کردم که جدیترین مدل هست.
    جعبه سیاه و سفید داره. نمیدونم همونه یا نه؟
    بوی بسیار بسیار خنک و ترش و شیرینی داشت.

20. 4 کاربر از f.t.g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •