10 روز تشویقی ؟؟؟ واقعا مسولاتون خیلی مردن. ما هم یگان رژه رونده بودیم. یک ماه پدرمونو تو هوای گرم درآوردن آخرش هم به همه گردان ها سه روز مرخصی دادن به ما هم یه روز تشویقی دادن !![]()
10 روز تشویقی ؟؟؟ واقعا مسولاتون خیلی مردن. ما هم یگان رژه رونده بودیم. یک ماه پدرمونو تو هوای گرم درآوردن آخرش هم به همه گردان ها سه روز مرخصی دادن به ما هم یه روز تشویقی دادن !![]()
سلام من امریه جهاد کشاورزی گرفتم چون رشته ام کشاورزیه.در ضمن خودشون تایین میکنن که بیفتی سپاه ولی به نظر من الان با این شرایط نیفتی سپاه بهتره چون یه چیزایی راجع بهش شنیدم.
من دفترچمو 6/1 پست کردم که 13روز بعدش یعنی 6/14 جوابش اومد که 8/1 خورده بود
چطور مگه شما اونجا هستین؟میشه راجع به اونجا یه کم توضیح بدید لطفا؟از هر چی که میدونید
شما تاریخ اعزامت کی هست؟از کدوم شهری؟چه رشته ای هستی؟
سلام شما اونجا خدمت میکنی؟میخوام یه کم راجع بهش توضیح بدی اگه میشه لطفا
سه بار فرستادم ... .
کسی راهنمایی نمی کنه !؟
با کدوم شرایط ؟؟؟
دوست عزیز تحت هر شرایطی سپاه بهترین ارگان برای خدمت هست
بچه ها کسی هست 8/1 اعزام باشه وبرای سپاه پذیرش گرفته باشه؟کسی فهمیده پذیرش شده یا نه؟
سلام
بله.
شما بیای یک سال خدمت من هم تموم میشه
ببین پادگان باغرود یکی از بهترین پادگان های سپاه در سطح کشور است ولی زمانی که شما میای هوا بس سرد هست درست سال پیش اون موقع من آموزشی اونجا بودم
از نظر سختگیری واقعا سخت گیر هستن باغرود برای خدمت ولی بهترین جا هست
مثلا رژه ما وظیفه ها اصلا نرفتیم ! یکم تمرین کردیم ولی رژه نرفتیم خودم به شخصه اومدم مرخصی
ولی برای آموزشی ها متاسفانه باید بگم دوران سختی در پیش داری
ولی یک چیزی میگم ته دلت خالی نشه مسئولین بسیار خوبی داره و خوش برخورد و اینکه خودت سخت نگیری بهت سخت نمیگذره ولی گردانی که هستین اگه امام حسن نیافتی گردانی که فرمانده گردان و گروهان جوونی داره
در کل سوال مشخص بپرس جواب بدم
شما امریه ها گرچه 2 ماه اونم نه کامل میخواین سختی بکشین خیلی امسال من زورمون میاد که باز بخواین بنالین
و اینکه شما زمانی که میاین برف و بارون احتمال زیاد است کلاس هاتون بعضی هاش ممکن لغو شه و اینکه اردوتون کوتاه است و احتمالا اردوگاه پایینی نه بالایی
ولی توی اردو باید سرما رو به جون بخرین !
من به شخصه توی اون چند شب 2 3 ساعت همش خواب داشتم
عمر می گذرد یادت نره عزیز میگن توی سربازی چو میگذرد همی غمی نیست...
سلام تاریخ اعزام من 1/8 هست و 1/9 شرایط معافیت کفالت دارم . چه تاریخی باید مدارک کفالت به پلیس +10 بدم؟ تو مدت آموزشی برای انجام این کارها می شه مرخصی گرفت؟
هم اکنون 37 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 37 مهمان)