کلا به نظر من تو الو بالا پلیر های euw کاملا سرترن ازna نمونش مید پلیر های معروف کی در حد alex ich هست ؟ یا حتی بعد از اون xpeke و froggen و ocelote
تو na بهترین هام بعد اینان تازه تو بهترین شرایط
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
کلا به نظر من تو الو بالا پلیر های euw کاملا سرترن ازna نمونش مید پلیر های معروف کی در حد alex ich هست ؟ یا حتی بعد از اون xpeke و froggen و ocelote
تو na بهترین هام بعد اینان تازه تو بهترین شرایط
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
اکانتم به مدت 4 روز دیگه بن شد
دیشب با بچه ها خواستم بازی کنم همش لگ و دی سی بود !! آخر سر هم که 4 روز اضافه بن
الان هم دوباره 30 مگ داره آپدیت(که ظاهرا همون آپدیت قبلی باید باشه درسته؟)
بیخیال این بازی تا وقتی دست از سر اینترنت بر دارن
30 مگ آپدیت شد ... الان یه دست بازی کردم لگ همچنان وجود داره ولی نه در حد بعد از ظهرها که کامل قطع بشه ... راستی اکانت ما هم hm741تو وست است ... یه اکانت فرعی هم تو east دارم hamed741 که برای این دوران پر لگ خیلی خوبه ... اد کنید خوشحال میشم با ایرانی ها هم تیم باشم![]()
گفتم که به این ربطی نداره![]()
سلام
بعد از پچ جدید ، هر وقت که لول رو ران می کنم ، کلا پینگ خراب میشه رفته رفته ، انگار malware چیزی توی پچ جدید بوده باشه ، یک عالمه هم حجم دانلود ازم پرید.
آقا لطفا این تریلر سینماتیک رو از یه لینک دیگه بزارید !ماشاالله سرعت تاپیک هم در حد نور . تو دو روز 10 صفحه جلو رفت ! وقت نشد بگم از یه لینکه دیگه آپلود کنید . این آپلود باز رو هرکاری میکنم ارور میده دانلود نمیشه.
![]()
سلام
cinematic رو دیدم ، من خودم به شخصه دو موقعیتش رو خیلی دوست داشتم ، یکی وقتی که tyrandamere میاد و جلوی گارن رو می گیره ، خصوصا وقتی پرتش می کنه بیرون ، یکی هم وقتی که یک آتش می آد و به tranda می خوره و دست annie رو نشون میده.
من از twisted بیشتر خوشم اومد احتمالا مشکل از اینترنت چون پچ به پینگ اصلا ربط نداره پینگمم جدیدا خیلی بهتر شده حتی امروز صبح![]()
آقا دهن این مبین نت سرویس از دیشب که همش قطع بود همین که وصل شد یه بازی رفتم لول 5 که بودم بازی دوباره تا الان قطع شد همین دیروز از بن دراومدم باز بنم شد 4 روز ! من اگه شرکت اینا رو فردا رو سرشون خراب نکردم یا باید یه اکانت لول 30 بهم بدنیا باید .....
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)