درود، Emsisoft تمامی موارد را شناسایی کرد.
درود، Emsisoft تمامی موارد را شناسایی کرد.
دست همه تون درد نکنه. خسته نباشید.
راستش برای تشخیص مثبت کاذب باید دقت کنیم تا خودمون اشتباه نکنیم.
در واقع باید فاکتورهای یک مثبت کاذب رو بشناسیم.
با توجه به نتایجی که داشتیم و بررسی هایی که کردم فایلهای ajuda.exe وapple.exe و installer_laser_dolphin.exe اثر مخرب ندارن.
بیشتر مثبت کاذب ها متوجه Emsisoft هستش که از دو موتور استفاده میکنه.
فکر کنم این اشتباهات دیتابیسی باشن که در اینصورت زیاد جالب نیست.
Norton هم با فعال بودن Download Insight و البته پردازش ابری درصد اشتباهاتش بالا میره .
COMODO به خاطر هوش مصنوعی و پردازش ابری دچار اشتباه میشه.
جای NOD32 و Avira هم خالیه.
جالبه از بیتدفندر اینجا کسی یاد نمیکنه کسی نداره امتحان کنیم؟
سلام .
در این زمینه نظر شما در مورد AVAST چیه ؟
خودم چندتایی تست از AVAST گذاشتم .
آواست هم عملکرد خوبی داشته. از روی شکلها به نظر میاد که دیتابیس خوبی داره و سریع هم آپدیت میشه.
اما من نمیدونم تا چه میزان هوشمنده و شما میتونید این مساله رو مورد آزمایش قرار بدید.
یه مورد رو نتونست پاک کنه. من مورد مشابه این رو تو Bitdefender دیدم که بعضی از موارد رو(خصوصا Container ها) درست پاک نمیکرد.
موتور Bitdefender و Avira در آنتی ویروسهای زیادی استفاده میشه.چون دیتابیس و هوش مصنوعی خوبی دارن.
محصول Qihoo 360 (ساخت چین) نتایج خیره کننده ای در تستهای AVC گرفت و بنده رو متحیر کرد.
کاشف به عمل آمد که این محصول از انجین Bitdefender و Avira استفاده میکنه !
---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
![]()
با سلام
25 مورد batman در تست سند بوکس کومودو
همه یا اجازه اجرا نداشتن یا در صورت اجرا رفتن داخل سند بوکس . به جز چند مورد که فایل dll بودن
سلامت سیستم بعد از تست
![]()
با سلام
در مورد این 12 تا
avast pro 6.0.1367
11 مورد شناسایی و پاک شد ( احتمالا با ابدیت چند ساعت دیگه این مورد هم شناسایی بشه با چیزی که در این چند مورد تست ازش دیدیم )
و اما emsisoft - anti malware که امروز نصب و ابدیت کردم البته در حالت trail هر 12 مورد رو شناسایی کرد
با تشکر
سلامت سیستم بعد از تست
[/QUOTE]
دوست عزیر این quick repair رو از کجا میشه گرفت؟؟ اینترفیسش شبیه comodo هست . با پک کومودو نصب میشه؟؟
دوست عزیر این quick repair رو از کجا میشه گرفت؟؟ اینترفیسش شبیه comodo هست . با پک کومودو نصب میشه؟؟[/QUOTE]
با سلام خدمت شما
این برنامه هم محصولی از کومودو هست Comodo Cleaning Essentials
برای
البته این شکلی که می بینید مربوط به یک قسمت برنامه به اسم killswitch هست و قسمتهای مختلف دیگه ای هم دارهComodo Cleaning Essentials (CCE) is a set of computer security tools designed to help users identify and remove malware and unsafe processes from infected computers.
از لینک زیر می تونید به صورت رایگان دانلود کنید
چقدر برنامه رایگان داره این کومودو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)