تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 482 از 674 اولاول ... 382432472478479480481482483484485486492532582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,811 به 4,820 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

بعضیا واقعا فکر میکنن وسط زمین فوتبال توی سان سیرو هستند.این فقط یه بازیه دوست عزیز
    شما اومدی از داوریش ایراد میگیری که چرا اینطوری سوت میزنه؟
    بازی از لحاظ گرافیک.صداگذاری.هیجان.داور .کیفیت و ...هیچی کم نداره
    یه بازیه ناب و دست اوله که عمرا هیچ فوتبالی به پاش برسه
    یکی میگه چرا دربازبان توپا رو اینقدر غیر طبیعی میگیره
    یکی میگه چرا داوری ایراد داره
    خوب یهو بیاید بگید چرا مسی وقتی نفس میکشه میزان بخاری که توی زمستون از دهنش میاد بیرون چرا کمه
    یا اینکه سایز کفش پای راست رونالدو یه میلی متر از سمت چپیه بزرگتره
    ای بابا.این بازیه مطمئن باشید تا 100 سال دیگه play station 10 هم بیاد بازم بازی شاید داوریش اینطوری باشه
    چونکه بازیه شما نباید بازی رو با واقعیت مقایسه کنی که
    باید با بازیای دیگه مقایسه کنی که اگه مقایسه کنی میبینی که هیچ فوتبالی به پاش نمیرسه

2. 3 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R O O T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

بعضیا واقعا فکر میکنن وسط زمین فوتبال توی سان سیرو هستند.این فقط یه بازیه دوست عزیز
    بازی از لحاظ گرافیک.صداگذاری.هیجان.داور .کیفیت و ...هیچی کم نداره
    خوب یهو بیاید بگید چرا مسی وقتی نفس میکشه میزان بخاری که توی زمستون از دهنش میاد بیرون چرا کمه
    ای بابا.این بازیه مطمئن باشید تا 100 سال دیگه play station 10 هم بیاد بازم بازی شاید داوریش اینطوری باشه
    باید با بازیای دیگه مقایسه کنی که اگه مقایسه کنی میبینی که هیچ فوتبالی به پاش نمیرسه
    نخیر دوست عزیز ما بازی رو میگیریم که حس کنیم واقعا داریم فوتبال بازی میکنیم دیگه .این مشکل داوری هم چیزیه که همه دارن ازش ایراد میگیرن و فقط انتقاد یه نفر نیست شما هم که داری الان از این بازی دفاع میکنی مطمئن باش اگه یه بار رو بازیکن خودت خطا کنن و در حال باختن باشی و داور هیچکاری نکنه سی دی های بازیو از وسط نصف میکنی . درسته که از لحاظ گرافیک و بعضی چیزای دیگه فیفا بهش نمیرسه ولی شما گیم پلی فیفا رو با این مقایسه کنی متوجه میشی که فیفا 100 برابر از پیس بهتره و من خودم که همش پیس بازی میکردم (از زمان پیس 6 )الان فقط فیفا بازی میکنم و البته فیفا هم مشکلات خودشو داره ولی به نظر من پیس از شماره 6 به این طرف فقط روی گرافیک کار کرده.و در مورد اون حرفتون که گفتین نباید این بازی با واقعیت مقایسه بشه پس چرا خیال خودشون رو راحت نمیکنن بیان فوتبال میکرو رو بدن بیرون .در مورد این که هیچ فوتبالی به پاش نمیرسه باید گفت که یکی دو سالی هست که فیفا از پیس جلوتره .قصد بنده هم به هیچ عنوان طرفداری از فیفا و توهین به طرفداران پیس نبود فقط میخواستم بگم که به واقعیت نگاه کنین .ممنون
    Last edited by R O O T; 17-11-2010 at 14:51.

4. 2 کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

بازی از لحاظ گرافیک.صداگذاری.هیجان.داور �.کیفیت و ...هیچی کم نداره
    مثیکه پست بعد از اون پست منو نخوندی
    من اصلا از داوریش ایراد نگرفتم ! وقتی همچین چیزی دیدم واسم جالب بود گفتم بزارم بقیه هم ببینن شاد شن تازه من تو پست بعدیم از این حرکت دفاع کردم نگا کن :

من که با این طرز داوری اصلا مشکلی ندارم ... اصلا به نظرم یه جوری بازی رو طبیعی تر کرده
    نمیدونم خیلیا واقعا توقع دارن یه داور کاملا بدون نقص تو بازی قضاوت کنه، خب این که اصلا مسخره میشه اشتباهات داوری توی فوتبال واقعیشم یکی از نکات اصلی فوتباله نمونه شم همین جام جهانی 2010 ...
    اصلا همین صحنه ای که من گذاشتم خیلی داور طبیعی قضاوت کرده بازیکن آرژانتینی تکلش شدید بوده بعد بازیکن برزیلی خواسته از این فرصت سواستفاده کنه خودشو پرت کرده زمین داورم نفهمیده هم خطا گرفته هم کارت زرد داده
    من واقعا با این داوریش مشکل ندارم تازه به نظرم از نسخه ی قبلی خیلی بهتره شده داور تو نسخه 2010 همش دست به جیب میشد و کارت زرد میداد یا قرمز میداد ولی این یکی این قدر گیر نمیده
    من با حرفات موافقم ... البته به نظرم صدا گذاری بازی رو باید بیشتر روش کار میکردن ... من فیفا 11 هم بازی کردم و به نظرم صدای گزارشگری و جو استادیوم و تماشاگرا خیلی بهتر از PES ... ولی خب کلا وقتی PES رو با Fifa مقایسه کردم فقط از صداگذاری فیفا بیشتر خوشم اومد
    منم واقعا موندم که چرا اینقدر ایراد بنی اسرائیلی به این بازی میگیرن به نظر من که خیلی قشنگتر از فیفاس

نخیر دوست عزیز ما بازی رو میگیریم که حس کنیم واقعا داریم فوتبال بازی میکنیم دیگه .این مشکل داوری هم چیزیه که همه دارن ازش ایراد میگیرن و فقط انتقاد یه نفر نیست شما هم که داری الان از این بازی دفاع میکنی مطمئن باش اگه یه بار رو بازیکن خودت خطا کنن و در حال باختن باشی و داور هیچکاری نکنه سی دی های بازیو از وسط نصف میکنی . درسته که از لحاظ گرافیک و بعضی چیزای دیگه فیفا بهش نمیرسه ولی شما گیم پلی فیفا رو با این مقایسه کنی متوجه میشی که فیفا 100 برابر از پیس بهتره و من خودم که همش پیس بازی میکردم (از زمان پیس 6 )الان فقط فیفا بازی میکنم و البته فیفا هم مشکلات خودشو داره ولی به نظر من پیس از شماره 6 به این طرف فقط روی گرافیک کار کرده.و در مورد اون حرفتون که گفتین نباید این بازی با واقعیت مقایسه بشه پس چرا خیال خودشون رو راحت نمیکنن بیان فوتبال میکرو رو بدن بیرون .در مورد این که هیچ فوتبالی به پاش نمیرسه باید گفت که یکی دو سالی هست که فیفا از پیس جلوتره .قصد بنده هم به هیچ عنوان توهین نبود فقط میخواستم بگم که به واقعیت نگاه کنین .ممنون
    من موندم تو که واست طبیعی بودن بازی مهمه چرا از فیفا طرفداری میکنی !!
    فیفا یه گیم پلی کاملا غیر طبیعی داره که ... راحت پاس میدی راحت شوت میزنی ... راحت حمله میکنی !!
    من دیروز فیفا رو دو نفره بازی کردم و اصلا بهم نچسبید چون واقعا غیر طبیعیه ... گیم پلی فوتبال 99 پلی استیشن رو با فیفا مقایسه کنی واقعا دو تاش یکیه فقط فیفا پیشرفته ترش کرده ! یکی از دلایلی که این همه از این بازی طرفداری میکنن همینه، چون به این گیم پلی بیشتر عادت دارن !
    ولی چون تو PES پاس زدنا، شوت زدنا و همه اینا باید رو حساب کتاب باشه اعصابشونو خورد میکنه و میگن فیفا بهتره !! جالب اینجاس که همشون از بازی ایراد میگیرن و میگن بازی داغونه !! نمیگن من با گیم پلی ش عادت ندارم !
    فیفا رو که اینقدر تعریفشو شنیدم رفتم قبل از اینکه PES بازی کنم خریدم !!! اول فیفا رو بازی کردم بعد PES و واقعا فیفا نتونست مثل PES منو از همون اول جذب کنه !
    به نظر من که PES خیلی از فیفا طبیعی تره ! اشتباهات داوریم تو فوتبال واقعی هست ...
    البته هر کسی یه نظری داره ... ولی خیلیامون زود قضاوت میکنیم توی خیلی چیزا

6. 3 کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

من اصلا از داوریش ایراد نگرفتم ! وقتی همچین چیزی دیدم واسم جالب بود گفتم بزارم بقیه هم ببینن شاد شن تازه من تو پست بعدیم از این حرکت دفاع کردم نگا کن :

من واقعا با این داوریش مشکل ندارم تازه به نظرم از نسخه ی قبلی خیلی بهتره شده داور تو نسخه 2010 همش دست به جیب میشد و کارت زرد میداد یا قرمز میداد ولی این یکی این قدر گیر نمیده
    من با حرفات موافقم ... البته به نظرم صدا گذاری بازی رو باید بیشتر روش کار میکردن ... من فیفا 11 هم بازی کردم و به نظرم صدای گزارشگری و جو استادیوم و تماشاگرا خیلی بهتر از PES ... ولی خب کلا وقتی PES رو با Fifa مقایسه کردم فقط از صداگذاری فیفا بیشتر خوشم اومد
    منم واقعا موندم که چرا اینقدر ایراد بنی اسرائیلی به این بازی میگیرن به نظر من که خیلی قشنگتر از فیفاس

من موندم تو که واست طبیعی بودن بازی مهمه چرا از فیفا طرفداری میکنی !!
    فیفا یه گیم پلی کاملا غیر طبیعی داره که ... راحت پاس میدی راحت شوت میزنی ... راحت حمله میکنی !!
    من دیروز فیفا رو دو نفره بازی کردم و اصلا بهم نچسبید چون واقعا غیر طبیعیه ... گیم پلی فوتبال 99 پلی استیشن رو با فیفا مقایسه کنی واقعا دو تاش یکیه فقط فیفا پیشرفته ترش کرده ! یکی از دلایلی که این همه از این بازی طرفداری میکنن همینه، چون به این گیم پلی بیشتر عادت دارن !
    ولی چون تو PES پاس زدنا، شوت زدنا و همه اینا باید رو حساب کتاب باشه اعصابشونو خورد میکنه و میگن فیفا بهتره !! جالب اینجاس که همشون از بازی ایراد میگیرن و میگن بازی داغونه !! نمیگن من با گیم پلی ش عادت ندارم !
    فیفا رو که اینقدر تعریفشو شنیدم رفتم قبل از اینکه PES بازی کنم خریدم !!! اول فیفا رو بازی کردم بعد PES و واقعا فیفا نتونست مثل PES منو از همون اول جذب کنه !
    به نظر من که PES خیلی از فیفا طبیعی تره ! اشتباهات داوریم تو فوتبال واقعی هست ...
    البته هر کسی یه نظری داره ... ولی خیلیامون زود قضاوت میکنیم توی خیلی چیزا
    البته فیفا هم در طبیعی بودن عقب نیست فقط گرافیکش از پیس پایینتره ولی پیس هم هر سال به جای اینکه بیاد چیزی رو بهتر کنه بدترش میکنه و البته تو خیلی چیزا هم پیشرفت داره و من قصدم این نیست که بگم فیفا بهتره یا پیس بهتره چون من طرفدار هر دو فوتبال هستم .و به نظر بهتره که این کل کل ها رو تمومش کنیم چون ممکنه باعث دلخوری دوستان بشه چون هر کس نظرات خودشو داره ممنون

8. این کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ArashNAM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    نا کجا آباد

پيش فرض

dlc جدیدی به غیره اون 2 تا که خود کونامی داده اومده منظورم dlc خود کونامی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Gorgan

پيش فرض

dlc جدیدی به غیره اون 2 تا که خود کونامی داده اومده منظورم dlc خود کونامی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نه دوست عزیز نیومده

11. این کاربر از R O O T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 3Dmajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

البته فیفا هم در طبیعی بودن عقب نیست فقط گرافیکش از پیس پایینتره ولی پیس هم هر سال به جای اینکه بیاد چیزی رو بهتر کنه بدترش میکنه و البته تو خیلی چیزا هم پیشرفت داره و من قصدم این نیست که بگم فیفا بهتره یا پیس بهتره چون من طرفدار هر دو فوتبال هستم .و به نظر بهتره که این کل کل ها رو تمومش کنیم چون ممکنه باعث دلخوری دوستان بشه چون هر کس نظرات خودشو داره ممنون
    کل کل کجا بود
    داریم با هم بحث و تبادل نظر میکنیم
    من نظر خودمو گفتم که PES از فیفا بهتره نگفتم کساییکه فیفا بازن اشتباه میکنن تو انتخابشون و نخواستم نظرمو بهشون تحمیل کنم !! خب هر کسی یه سلیقه ای داره دیگه

13. این کاربر از 3Dmajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فیفا از PES خیلی عقب تر بود ولی هر سال داره بهتر میشه.توی داوری که به نظرم فیفا 11 عالی شده.از نظر گیم پلی هم PES 6 خوب بود از اونجا به بعد دیگه گند زدن تا الان.فیفا هم گیم پلیش بهتر شده ولی هنوز به پای PES 6 نمیرسه.
    کلا واسه من خیلی جالبه که چرا کونامی توی چیزایی که خیلی خوب پیشرفت کرده یهو تجدید نظر می کنه و تغییرش میده و در نتیجه پسرفت می کنه.
    با این روندی که من می بینم فیفا تا چند سال دیگه عالی میشه.
    در حال حاضر من که با هیچ فوتبالی حال نمی کنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

نخیر دوست عزیز ما بازی رو میگیریم که حس کنیم واقعا داریم فوتبال بازی میکنیم دیگه .این مشکل داوری هم چیزیه که همه دارن ازش ایراد میگیرن و فقط انتقاد یه نفر نیست شما هم که داری الان از این بازی دفاع میکنی مطمئن باش اگه یه بار رو بازیکن خودت خطا کنن و در حال باختن باشی و داور هیچکاری نکنه سی دی های بازیو از وسط نصف میکنی . درسته که از لحاظ گرافیک و بعضی چیزای دیگه فیفا بهش نمیرسه ولی شما گیم پلی فیفا رو با این مقایسه کنی متوجه میشی که فیفا 100 برابر از پیس بهتره و من خودم که همش پیس بازی میکردم (از زمان پیس 6 )الان فقط فیفا بازی میکنم و البته فیفا هم مشکلات خودشو داره ولی به نظر من پیس از شماره 6 به این طرف فقط روی گرافیک کار کرده.و در مورد اون حرفتون که گفتین نباید این بازی با واقعیت مقایسه بشه پس چرا خیال خودشون رو راحت نمیکنن بیان فوتبال میکرو رو بدن بیرون .در مورد این که هیچ فوتبالی به پاش نمیرسه باید گفت که یکی دو سالی هست که فیفا از پیس جلوتره .قصد بنده هم به هیچ عنوان طرفداری از فیفا و توهین به طرفداران پیس نبود فقط میخواستم بگم که به واقعیت نگاه کنین .ممنون
    ما بازی رو برای سرگرمی بازی میکنیم.بازی هیچ ربطی به واقعیت نداره داداش.منم سر پیس و فیفا بحث نمیکنم چون هر کی طرفدار یه بازیی باشه هیچ وقت ماهیتش رو عوض نمیکنه بیاد طرفدار یه بازیه دیگه بشه مطمئن باش
    من هیچ وقت همچین کاری رو نمیکنم بعضی وقتا دسته رو میکوبم رو تختم
    در ضمن بازم میگم این یه بازیه کلینا که نرفته توی پیس داوری کنه.همش کامپیوتریه.یعنی چی؟یعنی همش مجازیه.همش الکیه.همش بازیهههههه
    در ضمن بازی اگه بخواد با واقعیت مقایسه بشه همیشه کم میاره.قضیه ای که شما میگی بریم میکرو بازی کنیم با بحث من فرق داره
    همه دنبال گرافیکه بالا هستند.دنبال سرگرمی ناب هستند.اون موقعی که میکرو بود.همه دهنشون باز میموند و قارچ خور بازی میکردند.اما الان که پلی 3 اومده دیگه کسی سراغ میکرو نمیره.چون با پلی 3 بهتر سرگرم میشه.بیشتر لذت میبره.و امکانات بیشتری داره
    اما کسایی که میگن بازی جزئی از زندگیه ماست و ما با بازی زندگی میکنیم پس بهتره بگن زندگی نمیکنن دارن بازی میکنن.چون بازی توی دستت خلاصه میشه و اون سی دی.ولی دنیای فوتبال توی یه استادیوم و پول و مجموعه و ...
    بازم میگم داوری در نوع خودش عالیه و هیچوقت نمیتونه بدون ایراد باشه چون بازیه

---------- Post added at 05:22 PM ---------- Previous post was at 05:21 PM ----------

خوب منم منظورم شما نبودی خوب

---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------

اما من نظر خودم رو درباره فیفا بگم که تا حالا روی هم رفته 2 ساعت هم بازی نکردم با اینکه با قیمت بالا سی دیاش رو گرفتم ولی از بس گرافیک بازی پایین بوده اعصابمو خورد کرده و ادامش ندادم

16. این کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه parsgiga_3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

دوستان با یک مشکل فوق حاد روبرو شدم !!
    Save بازی رو که میخوام اجرا ( لود ) کنم میگه : save data is corrupted
    لطف کنید اگر میدونید مشکلش چیه بهم بگید چون واقعا گیر کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •