مثیکه پست بعد از اون پست منو نخوندی
من اصلا از داوریش ایراد نگرفتم ! وقتی همچین چیزی دیدم واسم جالب بود گفتم بزارم بقیه هم ببینن شاد شن
.gif)
تازه من تو پست بعدیم از این حرکت دفاع کردم نگا کن
.gif)
:
من واقعا با این داوریش مشکل ندارم تازه به نظرم از نسخه ی قبلی خیلی بهتره شده
.gif)
داور تو نسخه 2010 همش دست به جیب میشد و کارت زرد میداد یا قرمز میداد ولی این یکی این قدر گیر نمیده
.gif)
من با حرفات موافقم ... البته به نظرم صدا گذاری بازی رو باید بیشتر روش کار میکردن ... من فیفا 11 هم بازی کردم و به نظرم صدای گزارشگری و جو استادیوم و تماشاگرا خیلی بهتر از PES ... ولی خب کلا وقتی PES رو با Fifa مقایسه کردم فقط از صداگذاری فیفا بیشتر خوشم اومد
.gif)
منم واقعا موندم که چرا اینقدر ایراد بنی اسرائیلی به این بازی میگیرن
.gif)
به نظر من که خیلی قشنگتر از فیفاس
من موندم تو که واست طبیعی بودن بازی مهمه چرا از فیفا طرفداری میکنی !!
فیفا یه گیم پلی کاملا غیر طبیعی داره که ... راحت پاس میدی راحت شوت میزنی ... راحت حمله میکنی !!
من دیروز فیفا رو دو نفره بازی کردم و اصلا بهم نچسبید چون واقعا غیر طبیعیه ... گیم پلی فوتبال 99 پلی استیشن رو با فیفا مقایسه کنی واقعا دو تاش یکیه فقط فیفا پیشرفته ترش کرده ! یکی از دلایلی که این همه از این بازی طرفداری میکنن همینه، چون به این گیم پلی بیشتر عادت دارن !
ولی چون تو PES پاس زدنا، شوت زدنا و همه اینا باید رو حساب کتاب باشه اعصابشونو خورد میکنه و میگن فیفا بهتره !! جالب اینجاس که همشون از بازی ایراد میگیرن و میگن بازی داغونه !! نمیگن من با گیم پلی ش عادت ندارم !
.gif)
فیفا رو که اینقدر تعریفشو شنیدم رفتم قبل از اینکه PES بازی کنم خریدم !!! اول فیفا رو بازی کردم بعد PES و واقعا فیفا نتونست مثل PES منو از همون اول جذب کنه !
به نظر من که PES خیلی از فیفا طبیعی تره ! اشتباهات داوریم تو فوتبال واقعی هست ...
.gif)
البته هر کسی یه نظری داره ... ولی خیلیامون زود قضاوت میکنیم توی خیلی چیزا
.gif)