تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 482 از 645 اولاول ... 382432472478479480481482483484485486492532582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,811 به 4,820 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

راستی چند نمونه از این برنامه ها که با پورت بالا کار میکنند معرفی کنید تست کنم.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

خب منظور شما اينه كه پيش شمارتون فعاله يا نه؟

يه كم ساده تر ميگين تا جواب سؤالتون رو بدم؟

منظورم پورت های اینترنت است که نرم افزار هایی مثل دانلود منیجر ها و P2P ها استفاده می کنند

راستی چند نمونه از این برنامه ها که با پورت بالا کار میکنند معرفی کنید تست کنم.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به جای ان AAAAA ها یک عدد 3 تا 5 رقمی تا عدد 60000 بزار بعد کپی کن تو ادرس بار بعد میگه پورت بازه یا نه.
    البته باید قبلش اگر بلدین پورت را در فایروال سیستم و روتر (در صورت تنظیم از داخل روتر) بدین
    اگر بلد نیستین باید فایر وال ویندوز و روتر را برای چند لحظه قطع کنید.
    چون دیدم بعضی انتی ویروس ها مثل کسپر هم الکی گیر میدن اگر دارین در ان لحظه غیر فعال کنید تا جواب درست را بدهد.
    Last edited by zed2; 08-04-2008 at 21:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

واقعا تصمیم گیری برای همه سخت شده. هیچ کس نمیتونه بگه کی بهترین سرویس رو میده. تو یک منطقه خوب تو یک منطقه بد. دو نفر تو یک منطقه یکی خوب یکی بد. چی بگه آ دم. فقط باید بگی یا شانس یا اقبال.
    اگر هم منطقه تون خلوت باشه که باید شکر کنی.
    پس باید خیلی خوش شانس باشی چون پورتهای تورنت و آپلود سنترهای آسیا تک توی یکی دو تا منطقه بیشتر باز
    نیست. به نظر من انتخاب آی اس پی مثل انتخاب هندونه‌اس باید تا یه درصدی تو انتخاب دقت کنی و بقیشو بسپری به شانس

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اول سلام.بعدش یکی به داده من برسه!!!
    یکی به من بگه چه برخوردی با آسیا تک داشته باشم؟
    داستان رو از اول میگم: من مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی هستم.حدود یک سال 128 پارس انلاین استفاده کردم که انصافا سرعتش خوب بود (بین 14-24 متغیر بود)فقط مشکلش برای من محدودیت حجمی بود و گران بودنش(128=8 گیگ=30 تومان).من دانلودم زیاده.
    بوسیله یکی از دوستان که از 64 آسیا تک استفاده میکنه با آسیا تک آشنا شدم.این دوست ما هم از همین مرکز مخابراتی اشرفی اصفهانی استفاده میکنه.و از آسیا تک راضیه.اما من که حدودا 2 ماه که اشتراک 128 آسیا تک رو گرفتم یک روز خوش نداشتم.باورتون نمیشه سرعت دانلود من بین 2 تا 5 کیلو بایت هستش.بعضی روزها که شلوغ میشه به بایت میرسه!!!
    تو این 2 ماه خیلی به پشتیبانی تماس گرفتم.هر دفعه یک جور جواب میدن.زن ها که جواب میدن همش قصد پیچوندن دارن.باز مرداش بهتر راهنمائی میکنن.اما راهنمائیشون به درد خودشون میخوره.
    یا میگن از دانلود منیجر استفاده کن!!!که من میگم قبلا از دانلود منیجر استفاده نمیکردم و مشکلی هم نداشتم.اما با این حال دانلود منیجر نصب کردم که توفیقی حاصل نشد.بعدش که تیرشون به سنگ میخوره میگن بزار ببینیم نویز داری که میگن نویز هم نداری خط تلفن سالمه.بعدش میگن مشکل پهنای باند داریم که وعده آخره هفته رو میدن که انشاء ا... درست میشه.میگن داریم از مخابرات پهنا باند میخریم.هنوز مخابرات به ما نداده. اما آخر هفته که میشه باز سرعتم همون طور مونده.زنگ میزنم دوباره این روال رو تکرار میکنن.2 ماه دارن همین طور سر کارم گذاشتن.
    وقتی میگم شما مشکل پهنا باند دارین چرا این دوست ما که معرف شما بود و از همین مرکز مخابراتی هم داره استفاده میکنه مشکلی نداره؟!خفه میشن و جواب قانع کننده نمیدن.
    فقط قبل از عید یک بار که تماس گرفتم از دهنه یکیشون در رفت که گفتش ما پورت های بالای 1024 رو محدود کردیم!
    این یعنی چی؟میشه یکی به من توضیح بده؟لطفا...خواهش میکنم...
    بگید چطور با هاشون برخورد کنم؟
    قبلنا كه darvish1900 خيلي از آسيا تك تعريف ميكرد نميدونم چرا اينطوري شده آسيا تك.
    به نظر من بهتره درخواست جمع آوري بدي. و از يه شركت ديگه بگيري اينطوري خودتو راحت كردي.
    در ضمن شما كه دانلودت زياده خوب نامحدود بگير.
    فن آوا و شاتل و سپنتا خوبه.فن آوا رو ميدونم نامحدود داره ولي اون دوتا رو نميدونم.

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

قبلنا كه darvish1900 خيلي از آسيا تك تعريف ميكرد نميدونم چرا اينطوري شده آسيا تك.
    به نظر من بهتره درخواست جمع آوري بدي. و از يه شركت ديگه بگيري اينطوري خودتو راحت كردي.
    در ضمن شما كه دانلودت زياده خوب نامحدود بگير.
    فن آوا و شاتل و سپنتا خوبه.فن آوا رو ميدونم نامحدود داره ولي اون دوتا رو نميدونم.

شاتل محدودیت حجمی داره ولی از 1 تا 7 شب و جمعه ها مجانی میده(بدون نیاز به زدن یک پسورد دیگر)
    سپنتا 3 جور سرویس داره
    1-بدون محدودیت حجمی که مشخص است
    2-- ساعتی که یه اعضای هر ساعت یک هزینه را می گیرد
    3- محدودیت حجمی که مشخص است

اگه نباشه جاش خالی می مونه seppeehr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سرعت سرويس 256 سپنتام، براي چهارمين روز متوالي پايينه.هنوز هم جواب درست و حسابي نگرفتم كه چرا!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

منظورم پورت های اینترنت است که نرم افزار هایی مثل دانلود منیجر ها و P2P ها استفاده می کنند

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به جای ان AAAAA ها یک عدد 3 تا 5 رقمی تا عدد 60000 بزار بعد کپی کن تو ادرس بار بعد میگه پورت بازه یا نه.
    البته باید قبلش اگر بلدین پورت را در فایروال سیستم و روتر (در صورت تنظیم از داخل روتر) بدین
    اگر بلد نیستین باید فایر وال ویندوز و روتر را برای چند لحظه قطع کنید.
    چون دیدم بعضی انتی ویروس ها مثل کسپر هم الکی گیر میدن اگر دارین در ان لحظه غیر فعال کنید تا جواب درست را بدهد.

من اصلا مشکل پورت ندارم برنامه های دیگر بجز تورنت یا یو تورنت رو میخواستم تا ببینم پورتهای دیگه چگونه هت. با اینها هیچ گونه مشکلی ندارم و براحتی دانلود میکنم

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

شاتل محدودیت حجمی داره ولی از 1 تا 7 شب و جمعه ها مجانی میده(بدون نیاز به زدن یک پسورد دیگر)
    سپنتا 3 جور سرویس داره
    1-بدون محدودیت حجمی که مشخص است
    2-- ساعتی که یه اعضای هر ساعت یک هزینه را می گیرد
    3- محدودیت حجمی که مشخص است
    پس يا فن آوا يا سپنتا

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

داتک محدودیت دانلود نداره. میتونی از اون استفاده کنی. من هنوز هم از آسیاتک راضی هیتم . گفتم بستگی به منطقه داره

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سرعت سرويس 256 سپنتام، براي چهارمين روز متوالي پايينه.هنوز هم جواب درست و حسابي نگرفتم كه چرا!

پینگت که بد نیست سرعت آپلودم هم خوب

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •