خیر رفیق نیست .
برو خدا روزیتو تو برند های دیگه حواله کنه .![]()
خیر رفیق نیست .
برو خدا روزیتو تو برند های دیگه حواله کنه .![]()
خود کشی اقتصادی:
تا دو تومن و دو دویست هم نیست؟؟؟؟؟
چرا با این قیمت می شه خرید
اما در نظر داشته باش تو ایران از طریق نت نمی شه قیمت دقیق بدست آورد
باید بری حضوری بگردی و با چونه زدن ارزون ترین قیمت رو پیدا کنی
دوستان اساتید محترم سلام سلام به کل بچه ها
من بعداز چند ماه برگشتم دوباره داداش اپل لب تاپش رو بیرون داد تا کی باید صبر کنیم خسته شدیم
من دیگه حوصلم سر رفت من تصمیمم رو گرفتم دوستان قیمت فضایی شده من میخام تو این ماه ایشالله برم md322رو بردام اگه سایتی یا جایی سراغ دارین واسم ارزون بده pmخصوصی بدین بازم ببخشید خیلی از دوستان متشکرم سایت وری وری عالی دارین در پناه حق
قیمت لپ تاپ اپل میاد پایین تا چند وقت دیگه یا نه؟
الان بخریم بهتره یا بعدا تا 2..200 چیزی میشه خرید؟
سلام معلوم نیست تو هوای ولی احتمالا بیاد پایین ولی تغییر آنچنانی نمیکنه منم توش گیر کردم یه روز میدن 3800یه روزدیگه میدن3600تازه این روزا شده3950بدون گارانتی بود داداش تا اخر خرداد بنظر من بخر ضرر نمیکنی چون مارکی نیست که به این زودیا از خر شیطون بیاد پایین منظور قیمتش بود دیگه خود دانی واسه مدل جدیدم شقل و قمر نمیخواد بشه اپل بازیش اینکه طرفداراشو هیجان کنه دیگه خود دانی موفق و پیروز باشید یاحق
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:40 PM ----------
سلام گرافیکای اپل همه خوبن بد وجود نداره بهترین مک بوک پرو هست ولی مدلmc700 خوبه یسر برو فروشگاه آرنا خودت باهاش حرف بزن باتوجه به قیمتی که میخواید
من بین خرید یک مدل ام دی 313 و مک بوک ایر 13 اینچ موندم
از نظر زیبایی که خوب مک بوک ایر
ولی کاری که من میکنم تری دی مکس و اتوکد بیشتر
میخوام بدونم جواب میده یا نه
گاه به گاه یهم با فلش سایت طراحی میکنم
ممنون اگه راهنمایی کنید با از این دو تا کدوم کار منو راه میندازه
علی جان سلام خسته نباشی
منم افتر فتو و....کار میکنم مک بوک پرو بهتر بهت جواب میده تا ایر، مدلشم خوبه بقول بچه ها سگ جوناگه بیشتر میشه بودجت برو 322 بردار اگه نه همون 313 رو بردار جواب بهت میده سوالی بود درخدمتیم یا حق
![]()
اول از همه اسممو از کجا فهمیدی؟
دوم این که چنده 322؟ و بعد اینکه تو کار هنگ و این حرفها نیست که مکی که من انتخهاب کردم؟
بعد اینکه اختلاف قیمت مک بوک ایر و این مکی که من انتخاب کردم چه قدره؟ مک بوک ایر ارزونتره
راستش من از نظر قیافه خیلی مک بوک ایر دلم رو گرفته و اینکه میخوام بدونم روی مک بوک ایر هم کارهای گرافیکیم نظیر تری دی مکس و اتو کد و فلش جواب میده؟
بعد یه جا میگید که برم بخرم مطمئن باشه و ارجینال بهم بده و نندازه یعنی آدرس جایی
ممنون
Last edited by ila; 10-05-2012 at 13:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)