تویه دی می تونی همه اطلاعاتتو درست کنی.
سلام
بچه ها 2 تا سوال هندسه تحلیلی داشتم ، اگه زحمتی نیست جواب بدید ، یخورده تو این 2 تا سوال خنگ شدم
سوال 1 :
هرگاه خط y=m ، سهمی به معادله زیر را در 2 نقطه A و B قطع کند و فاصله راس سهمی از نقطه C وسط پاره خط AB برابر 5 باشد ، مقدار m کدام است
معادله سهمی :
تا یک جایی رفتم ، ولی گیر کردم ، جوابم با جواب مسئله جور در نمیاد
سوال 2:
خط به معادله y = 1 ، محور تقارن و خط x=2 خط هادی سهمی هستند. اگر این سهمی از نقطه (3,2) بگذرند ، فاصله کانون تا هادی کدام است.
ممنون![]()
دوستان راستی تو اون عکس مربوط به نفرات برتر کنکور ریاضی اسامی افرادی که در منطقه 3 بودن ، نبودش !
کسی از برتر های منطقه 3 اطلاعاتی نداره؟
یک سوال : پارسال توی برنامه ی قلم چی یا امار رو جواب میدادیم یا جبرو احتمال چرا الان جفتشو اجباری زده؟؟؟
مبحث امارشو نمیشه به این زودی تموم کرد که زیاده .........
اجباری نیست جفتش، یکیشو باید زد
اگه هندسه 1 میزدی الان جبرو میزنی
اگه هندسه 2 میزدی باید آمار بزنی
دوستان اين چيه تو سايت دانشگاه آزاد ؟؟مگه امسال دانشگاه آزاد براي آزمون سراسري هم تكميل ظرفيت داشته ما خبر نداشتيم ؟؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تصمیم گرفته بودم فقط جمعه ها بیام p30 و درس بخونم ولی با اینکه تا امروز صبر کردم ولی الان 3روزه بدجوری سردرد گرفتم و خلاصه 3روزه تب و لرز گرفتم همش خوابیدموقتی این مشکل واسم پیش اومد تازه فهمیدم چه فرصت هایی از دست دادم واقعا آدما قدر چیزایی رو که دارن اصلا نمیدونن یکیش هم همین سلامتیه
حالا یه سوالی مشاوره ای دارم
من عمومی هارو انشاءالله تا آخر دی تموم میکنم (منهای زبان پیش) و دورس تخصصی پایه رو هم انشاءالله اگه مثل 10 تا برنامه ریزی قبلبم نشه (اولش قرار بود تابستون پایه رو تموم کنم بعد شد آخر آذر حالا هم که ...) اونم تا آخر دی تموم میشه حالا میشه تو این دوماه (تا عید) پیش هم تموم کرد یا نه؟
انشاءالله هیچکسی تو این دوران طلایی هیچ مریضی نگیره که بدجوری عقب میفته از الان هرچقدر که میتونید پرتغال و ویتامین C مصرف کنید![]()
Last edited by rambo_1386; 21-12-2009 at 17:55.
ایهام داشت این جملت ، مصرف زیاد ویتامین C ضرر داره ، میخوای مارو مریض کنی ، از رقبات پیشی بگیری ؟؟؟
ولی پیش به نظرم سنگینه، هم زمان بشین بخون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)