تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 482 از 1211 اولاول ... 382432472478479480481482483484485486492532582982 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,811 به 4,820 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اوه اوه 2 ساعت سر نزدیم 10 صفحه جلو رفت تاپیک!
    واقعا عجیب هست چه نمره هایی دادند به بازی خیلی بیشتر از اینا انتظار داشتم به نظر من نامردی بود خدایی امتیازهایی بعضا کمتر از pes 2008 هم بدن!
    ولی به هر حال دوستان به نظر من هیچ دسیسه ای در کار نبوده!البته از نظر من خیلی کم دادن!حیف شد صحبتهای خوشحالی هم درباره گرافیک کرده بودند!
    باید دید نسخه نهایی چطور شده
    به عنوان مثال Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas رو داریم که 2006 منتشر میشه و امتیاز 9.5 (و حتی بیشتر) از سایت های مختلف میگیره. دو سال بعد Vegas 2 که در همه زمینه ها نسخه قبلی بازی رو پشت سر میزاره و کامل تره بیرون میاد اما میانگین امتیاز 8.5 میگیره
    دوست عزیز RSV کاملا از شماره 2 خیلی بهتر بود!
    ----------
    gameswelt - 90
    gameblog.fr - 4/5
    videogameszone.de - 89
    3djuego - 8/10
    Last edited by joey jordison; 15-10-2009 at 16:50.

داره خودمونی میشه mellllanic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه دوست من در کل تعداد مصرف کنندگان فیفا در جهان بیشتر از PES هست البته این هیچ چیز رو ثابت نمی کنه قصدم این بود که از اشتباه دربیای فقط همین. البته این مبرهن هست که توی ایران طرفداران PES بیشترن گواه روشنش همین جامعه کوچیک P30World خودمون هست

منم منظورم همون ایران بود جو گرفت گفتم جهان چون هم توی این تاپیک هم دوستایی که میبینم اکثرا طرفدار فوتبالای کونامی هستن .

راستی واسه PES2010 ، کیت سرور نمیسازن این ادیتورا ؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Locker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

گرافیک بازی خیلی خوب شده ، چطور میشه نمره 7.5 بگیره ؟

حداقل نمره 9 مطلبید !

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من PES باز نیستم و نمی تونم مقایسه ای داشته باشم. اما بعضی جملات فوق خنده داره. که چرا مثلا PES 2008 نمره بیشتری از 2010 گرفته.

دیگه انتظار میره یک گیمر بدونه نمره یا امتیاز بازی با توجه به شرایط و انتظارات روز محاسبه میشه. وگرنه سال به سال هر بازی نمره اش بالاتر میرفت.

به عنوان مثال Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas رو داریم که 2006 منتشر میشه و امتیاز 9.5 (و حتی بیشتر) از سایت های مختلف میگیره. دو سال بعد Vegas 2 که در همه زمینه ها نسخه قبلی بازی رو پشت سر میزاره و کامل تره بیرون میاد اما میانگین امتیاز 8.5 میگیره.

مثال دیگه در GameRankings حتما دیدید برترین بازی تاریخ فعلا چیه. The Legend of Zelda: Ocarina of Time که برای کنسول Nintendo سال 1998 عرضه شده. با میانگین 97.69 از سی و دو Review. خوب شما چطوری بین این بازی و امتیاز 97 اش رابطه برقرار می کنید؟ مثلا می خواهید الان گرافیکش رو نمره بدید؟ منطقیه؟

فکر کنم این نکته امتیاز رسونده شد.

دیگه وقتی نظر منتقدین و حرفه های یک صنعت موجوده بهتره ازش کمک بگیرید تا دید بهتری بهتون بده. اگر نظر اونها باعث ناراحتی و واکنش شما میشه, بدونید موضوع فعلی از علاقه های شماست و نمی تونید قضاوت عادلانه ای در موردش داشته باشید. موضوع تازه ای هم نیست. شما مقایسه سیستم عامل هارو در انجمن نرمافزار چک کنید. برندهای هارد رو در سخت افزار. برتری تیم هارو در اخبار ورزشی.
    دوست عزیز میشه بفرمایید هر کدوم از بازیهای بالا برای چه کنسولی ارائه شده من فقط میشه گفت فوتبال بازی میکنم و در مورد بازیهای دیگه اطلاعی ندارم اما میخواستم بدونم این بازیها روی چه کنسولی ارئه شد .

....

ببخشید شما نظر این منقدین و حرفه ای های یک صنعتو خوندین که دارین در موردش حرف میزنین . شما دارین از نقد اونا دفاع میکنید پس ممکنه جواب سوالات منو هم بدید که چرا این منتقد حرفه ای شما میاد میگه گرافیک این بازی نسبت به نسخه قبل چندان فرقی نکرده و یا بخش مهمی از گیم پلی بازیو کلا به حساب نمیاره و خیلی چیزای دیگه اگه ممکنه اینا رو جواب بدین منم روشن بشم خوبه خدا به آدم عقل داده .

5. 4 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

7. 8 کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

9. 5 کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

دوستان عزیزی که دارین از نقد این سایتها طرفداری میکنین اگه واقعا دنبال حقیقت هستین من حاضرم بتنهایی جواب همتونو توی یک تاپیک مجزا بدم و به همتون با دلیل و منطق ثابت کنم که فقط دارین به اسم این سایتها تکیه میکنید و متاسفانه اصلا منطق چاشنی کارتون نیست .

اگه حاضرین بسم ا...

11. 10 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

منم منظورم همون ایران بود جو گرفت گفتم جهان چون هم توی این تاپیک هم دوستایی که میبینم اکثرا طرفدار فوتبالای کونامی هستن .

راستی واسه PES2010 ، کیت سرور نمیسازن این ادیتورا ؟؟؟؟؟
    JUCE بعد از ماهها دوری از ساخت پچ و کیت سرور چند هفته پیش یک پچ برای دمو ساخت که این مساله این امیدواری رو در تمام گیمرها بوجود آورد که دوباره به صحنه ساخت این چیزها برگشته .

13. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز scorpion818's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Global Village

پيش فرض

حقیقتاً آدم Face رونی رو می بینه کیف می کنه. بعد این ملت می گن گرافیک فرق آنچنانی نکرده. FIFA 10 که روی کاورش رونی هستش این قدر قشنگ رونی رو درست نکرده!

15. 5 کاربر از scorpion818 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

آره منم تو چند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبل گفتم که بازی رو بر اساس سال انتشارش, بازی های موجود تو اون سبک و تست خود بازی نقد می کنن!
    مثلا اگه الان بازی PES 2005 بیاد مطمئنا نمره های خیلی پائینی میگیره!
    به عنوان مثال Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas رو داریم که 2006 منتشر میشه و امتیاز 9.5 (و حتی بیشتر) از سایت های مختلف میگیره. دو سال بعد Vegas 2 که در همه زمینه ها نسخه قبلی بازی رو پشت سر میزاره و کامل تره بیرون میاد اما میانگین امتیاز 8.5 میگیره.
    از این مثال ها تو دنیای گیم زیاد هستش! یکیش همین Gears of War 2 ! نسخه اول بهترین بازی سال 2006 شد ولی نسخه دومش با اینکه از نظر گرافیکی خیلی خیلی پیشرفته بود و گیم پلی هم بهبود هایی داشت نتونست موفقیت نسخه اول رو تو نقد ها و گرفتن جوایز تکرار کنه!
    Reviews are relative to the time period, and to competition sometimes. PES got 10's a plenty throughout its PS2 lifespan, but got 9's by some towards the end. Doesn't mean they were bad games compared to the earlier PES games
    حرف این بنده خدا ADAM رو که قبول دارید دیگه؟
    اینم همین حرف های ما رو میگه!
    در ضمن من مطلبی رو هم خدمت دوستان خوبم توی این تاپیک عرض کنم که این آقا مسعود ما , اصلا اونجوری که آدم از نوشتهاش استنباط میکنه گیمر متعصبی نیست من پریشب که با ایشون صحبت میکردم متوجه شدم ایشون از نظر شخصیتی هم پسر بسیار خوب و مودبیه . فقط من این وسط موندم چرا طرفدار فیفا شده ؟
    لطف داری حسین جان!
    کلا هیچ وقت برام اسم بازی مهم نبوده, مهم خود بازی هستش!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •