الان اگه روي لينك اول كليك كني، ازت كرك يا پسورد ميخواد؟
الان اگه روي لينك اول كليك كني، ازت كرك يا پسورد ميخواد؟
نه یه پنجره باز می د که می گفت یا باید ویندوز بخری یا یه product key جدید وارد کنی
ولی درست شد رفتم داخل دی وی دی activator داشت نصب کردم درست شد
بازم ممنون![]()
باز خدا پدر این لینوکس را بیامورزه رفتم از لینوکس فایل اتوران را پاک کردم و مشکلم حل شد خیلی مسخره است نه انتی ویروس نتونست فایل رو پاک کنه نه AutorunRemover حالا دلمون خوشه که انتی ویروس داریم نگو که فقط شکلشو داریم![]()
سلام دوستان.من میخوام ویندوزمو عوض کنم.ولی یه فایل تو internet download manager دارم که از 8gb حدود 5 gb دانلود شده.میخواستم بدونم چی کار کنم که بعد از تعویض ویندوز این نصف دانلود شده باقی بمونه؟
مشکل انتی ویروس هست شما اگه یه Norton نصب کنید همه چی حل میشه
حتی یه ویروسم از دستش در امان نیستخودش پاک می کنه خودش اسکن می کنه
![]()
دوست عزیز این سوال به اینجا مربوط نمیشه، ولی من راهشو بهت می گم.
توی منوی Run بنویس %AppData% و اینتر کن.
بعد به ترتیب داخل این پوشه ها شو:
IDM->DwnlData->Account
پوشه ی Account اسم یوزریه که باهاش وارد ویندوز شدی و تو اون داری با IDM دانلود می کنی.
بعد از وارد شدن به اون پوشه یکسری پوشه ی دیگه می بینی، که هر کدوم از این پوشه ها برای یکی از دانلود هایی که با IDM داری دانلود می کنی.
دنبال پوشه ای بگرد که 5 گیگ حجم داره یا اسمش با اسم دانلود شما یکیه (البته ممکنه IDM خودش یه اسم دانلود یه چیزای دیگه هم اضافه میکنه).
اون پوشه رو کلا CUT کن ببر یه جایی Save کن که بعد از نصب ویندوز برگردونی به همین مسیر.
بعد تو run بنویس RegEdit
برو به این مسیر:
HKEY_CURRENT_USER\Software\DownloadManager
روی DownloadManager راست کلیک کن و گزینه ی export رو بزن، بعد تو یه مسیری ذخیره کن که بعد از نصب ویندوز لازم می شه.
حالا ویندوزت رو پاک کن و ویندوز جدید نصب کن.
مهم: همون یوزر قبلی رو که توش داشتی دانلود می کردی باید بسازی، یعنی همون اسم باید باشه.
مهم: ویندوز جدید باید تو همون درایو ویندوز قبلی باشه.
مهم: ویندوزت هم باید همون باشه.یعنی این کار مثلا از xp به 7 جواب نمیده. (البته با یه تنظیمات کوچولو میشه).
حالا idm رو نصب کن. بعد برنامه رو ببند. اون فایل رجیستری رو روش دوبار کلیک کن و بعد Yes و بعد ok رو بزن.
بعد اون پوشه ای رو که برداشته بودی تو همون مسیر قبلی که بالا گفتم کپی کن.
حالا idm رو اجرا کن و دانلود رو ادامه بده.
البته این کار ریسک داره و همیشه جواب نمیده، پس ریسکش پای خودت.
همينطوري كه دوستمون گفتن اين كارها ريسك داره و يه جور عمليات انتحاري محسوب ميشن
شما يه كار مطمئني كه ميتوني انجام بدي اينه كه ادامش رو با همين ويندوزت هر طور هست دانلود كني
موفق باشيد.
اساتید من ویندوز سون را نصب کردم اما فلش مموری ام را نمیخواند روی درایو فلش کلیک میکنم اما مینویسد فلش را داخل کنید.
فلش رو روی یه پورت usb دیگه امتحان کن.نوشته شده توسط MJ assassins creed [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نشد تو my computer روی فلشت راست کلیک کن بعد گزینه ی آخر رو بزن و تو پنجره ای که باز می شه زیر تب general یه کادر هست توش یه اسمی بنویس و بعد ok کن.
اگه این هم جواب نداد روی my computer راست کلیک کن بعد این گزینه ها رو بزن:
Manage->Disk Management
روی درایو فلشت راست کلیک کن و گزینه ی Change Drive Letter and Paths رو بزن و بعد یه حرف انتخاب کن مثلا w یا u و بعد ok کن.
اگه باز هم نشد احتمالا فلش شما برای استفاده تو ویندوز سون به درایور احتیاج داره.
سلام..
من با این که سون را اکتیو کردم و راحت اپ میشه اما بازم این صفحه میاد...این برای چیه؟؟؟
با کرک WAT هم اکتیوش کردم...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)