علی من یه مدت پیش توی وبلاگ ایکسپریا خوندم.شاید نظرشون عوضی شده![]()
علی من یه مدت پیش توی وبلاگ ایکسپریا خوندم.شاید نظرشون عوضی شده![]()
had the chance to play with the xperia arc yesterday. compared to my iphone4 it feels much thinner, and it doesnt feel at all plastic that i thought it would. The screen is huge but it doesnt have the same crisp in it as the iphone4 display do. all in all its super nice, im definitately going to switch from the iphone to the arc, the UI is as smooth as on the phone and it feels really fresh!
ديروز شانس اينو پيدا كردم كه با آرك كار كنم... در مقايسه با آيفون4 كه دارم خيلي باريكتره و اصلا حس نميكني كه پلاستيكيه در صورتي كه فك ميكردم اينجوريه.... صفحش بزرگه ولي شادابي صفحه آيفون رو نداره.
روي هم رفته فوق العاده هستش. من مطمعنا آرك رو با آيفونم عوض ميكنم ... سرعت گوشي و منو ها به رواني آيفون هست و واقعا باطراوت به نظر ميرسه
تبليغ رسمي سوني اريكسون اكسپريا پلي
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فيلمبرداري در شب آرك :
عاليه آقا!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر دوشو نگاه كنيد. نخ سوزن اولي
پ.ن :
گفته ميشه كه سوني اريكسون ميخواد اكسپريا پلي رو با اين تبليغ 30 ثانيه اي بين بازي سوپر بول معرفي كنه ديگه تقريبا!
بايد ديد!
Last edited by Original Titan; 06-02-2011 at 22:33.
همون طوري كه در تصوير ميبينيد سوني اريكسون تو فيس بوك گفته بشينيد پاي بازي و ببنيد كي برنده بشه!وسطش هم يه تبليغ باحال هم پخش ميشه اونم نگاه كنيد![]()
خوبيش اينه كه ديگه تو بارسلون اين نميتونه گندشون باشه
حالا از سوني بعيدم نيست كه مثل پارسال همينا رو معرفي كنه
---------- Post added at 10:55 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
خوبيش اينه كه ديگه تو بارسلون اين نميتونه گندشون باشه
حالا از سوني بعيدم نيست كه مثل پارسال همينا رو معرفي كنه
چنتا عکس جدید از اکسپریا نئو
بزن دس قشنگرو![]()
من جای اس ای بودم پا نمیشدم برم تا بارسلون که اینارو معرفی کنم. همه سوراخ سمبه هاشونو دیدیم دیگه. طراحیشونم که ماشالا همه مثل هم. خو یخورده تغییرش بده لامصب![]()
Last edited by SAEED_BARCELONA; 07-02-2011 at 16:14.
این کلیپ همون تبلیغ سونی اریکسون پلی هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)