فکر می کنم شما هم دو تا کارت گرافیک دارین:1- Stamina(کارت گرافیک ضعیف تر(اینتل معمولا) برای استفاده روی باطری) 2- High Speed: کارت گرافیک قوی تر. برای اجرای بازی ها
روشش هم راحته
فکر می کنم شما هم دو تا کارت گرافیک دارین:1- Stamina(کارت گرافیک ضعیف تر(اینتل معمولا) برای استفاده روی باطری) 2- High Speed: کارت گرافیک قوی تر. برای اجرای بازی ها
روشش هم راحته
اینکه نگفتم دو تا داره احساس کردم لازم نیست اشاره کنم. واقعا هم لازم نیست!!!
در کل منظورم این بود نمیشه از این سویچ استفاده کرد و بایستی جداگانه غیر فعالش کرد چون سیستم و سیستم عامل خیلی کند میشن و کار کردن باهاش تقریبا غیر ممکنه. تو لپتاپهای وایو و توشیبا این سویچ یه سری تغییرات دیگه هم میده. دستوراتی هم که دوستمون گفتن رو وارد کردم ولی not found داد. قبلا یه سری کارای کوچیک با ترمینال کردم کپی کردن رو بلدیم!!! شایدم بلد نیستم!
ولی انصافا داغ میکنه ها! وقتی برمیگردم تو ویندوز تا 4 5 دقیقه فنم با آخرین سرعت ممکنه کار میکنه بعد برمیگرده حالت معمولی.
این وایرلس بدجور حال منو گرفته برنامه ایی هم که شما گفتین چیز خاصی که نداره هیچ تفاوتی ایجاد نمیکنه که!
آدم روش نمیشه اینقدر سوال بپرسه. باید ببخشید.![]()
شما از ------ فایر استفاده میکنین؟ چجوری تو لینوکس میشه ازش استفاده کرد؟ من فکر اینجاشو نکرده بودم و پ ان نگرفتم تا حالا نشده 2 ماهه بگیرم این سری 6 ماهه گرفتم به ضررم تموم شد. این از بخت بد ما.
مدل لپتاپتون رو بگید.
من متوجه نشدم شما چه جوری با وایرلس به اینترنت وصل می شید. اول به وایرلس وصل می شید بعد با یه کانکشن vpn به اینترنت؟
در این صورت باید فایلهای لاگ سیستم رو نگاه کنید و ببینید چه اروری میده
وقتی می خوایید وصل بشید این دستورها رو تو دوتا ترمینال جدا بزنید و نتایج رو تو سایت paste.debian.net بزارید و لینکش رو بدید ببینیم میشه کاری کرد یا نه.
sudo tail -f /var/log/syslog
sudo tail -f /var/log/messages
Last edited by MrGee; 05-07-2012 at 23:39.
vpcse17gg
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله اول باید به وایرلس با یه کد امنیتی پیش فرض وصل میشیم و بعد یوزر و پسورد مختص به خودمون رو با و پ ن وارد میکنیم. من با موبایلم که مسلما ضعیفتره به ندرت این مشکل رو دارم. با کابل که وصل بشم این مشکل پیش نمیاد ولی من کابل ندارم و فقط آپدیت ها رو باهاش انجام دادم گفتم بلکه بهتر بشه که نشد. البته یه مقداری بهتر شد. ولی باز هم نهایتا 5 یا 10 دقیقه کار میکنه.
Last edited by zanyar.sew; 06-07-2012 at 10:27.
عجب لبتاب جالبی داری!!! من که فکر میکردم رو لبتابا نمیشه اکسترنال وصل کرد!!!؟!؟!؟
از چییی میتونه باشههههه !!؟!! ببین.. نوع پسورود دهی رو عوض کن!احتمال ۵۰ درصد از اونه!از
edit connrections >>>>> wireless >>name wifie daneshgah>>Edit>>wireless security>security
انشالا یه روز خدمت میرسیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اکسترنال چیه لپ تاپ دو تا کارت گرافیک داره. نمونه لپ تاپ Lenovo Y560 . یک کارت گرافیک ATI Mobility HD 5730 و یک گرافیک Intel HD Graphics داره. و میشه بین اینها سوییچ کرد.
سلام.
من قبلا ویندوز xp و 7 رو نصب داشتم که فکر کنم فایل بوت تو درایو اکس بی بود.
بعد اوبنتو رو رو درایو xp نصب کردم.که فایل بوت از بین رفت.و گراب هم سون رو نمیشناسه.
من میخوام با بوتلودر ویندوز بالا بیاد و بین اوبنتو و ویندوز یکی رو انتخاب کنم.ویندوز ریبیر هم نشد.
الان فقط به اوبنتو دسترسی دارم.چی کار کنم؟
بوت لودر ویندوز کلا توانایی شناسایی سیستم عاملهای های لینوکس رو نداره!
گراب اصولا باید میشناخت حالا که نشناخته اگه شانس باهات یار باشه بوت لودر ویندوز حفت تو درایو خودشه..پس امتحان کن این روشو
ببین اول باید از لیست درایوهات رو به دست بیاری کلیدای Ctrl+Alt+T رو بزن بعد تو ترمینال ظاهر شده این کد رو بذار:
یه خروجی شبیه این خواهد داشت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشاهده میکنی که در این مثال * جلوی /dev/sda1 هست پس ......کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.......
کد زیر رو تو ترمینال میذاری تا فایل تنظیمات گراب رو دستی ویرایش کنی.....
سپس در آخر فایل متنی باز شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد زیر رو قرار داده و ذخیره میکنی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
من میخوام اوبونتو 12.04 نصب کنم.ولی هنگام نصب پارتیشن های هاردم رو نشون نمیده.
دو تا هارد دارم میخوام رو هارد ۳۰۰ گیگی نصب کنم که چند تا پارتیشن داره ولی هیچ کدوم رو تو قسمن install نشون نمیده در صورتی که تو خود file manager نشون میده.من نمیدونم چی کار کنم.یکی از پارتیشن هارو هم ext3 کردم که شاید نشون بده ولی نداد.هارد ۱ ترا هم خوب نشون میده ولی ۳۰۰ گیگ رو نه.اصلا میزنه خالیه.
چه کار کنم؟
ممنون
![]()
تو اون عکس که گذاشتی device for boot loader installation رو بذا رو هارد ۳۰۰ ببین میاره؟
نیاورد چک کن ببین دیسکت کامل دانلود شده(از دیسک اوبنتو فایل ایزو بگیر بعد با تورنت مخصوص به خودش چکش کن)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)