یه سوال شیمی رو رسییدی؟؟
یه سوال دیگه اون سوال دیف ماله تابع معکوس (4) چی میشه اون زدی؟؟ من هرکاری کردم در نیمود
یه سوال شیمی رو رسییدی؟؟
یه سوال دیگه اون سوال دیف ماله تابع معکوس (4) چی میشه اون زدی؟؟ من هرکاری کردم در نیمود
منم خراب کردم . افتضاح . دینی رو نصف چیزایی که تو گزینه ها بود تا حالا ندیده بودم . اون آیه فذوقوا ... رو همیشه به این هوا نگاه میکردم که مال کسایی که گنج دارن نه «تصویر» و «تجسم» و بقیه چرت و پرت ها . الان که دقت میکنم از فرهنگ و هنر پیش . خانواده . ولایت سوم و اینا نبود . اینا که همیشه مهم بودن ؟؟؟ ریاضی هم افتضاح . بود . ولی حوزه خیلی باحال بود همه چی عالی . نیمکت . کولر ... یه نفر تا نظرسنجی دادن حالش بد شد و نیاز به پوشک و ... پیدا کرد . راستی به نظر بر اساس معدل بود حوزه ها . آره ؟ چون ماها که اونجا بودیم همه معدل کتبیمون دور و بر 17 بود .
بابا دمت گرم ما که فقط یه 10تاشا زدیم....
من دلم طافت نیوورد ! گفتم بیام عقده هامو خالی کنم!!!!!!!!
: دی
ادبیات که هر سال سختر داره میشه!
و مخصوصااااااااااااااااااا مخصوصااااااااااااااااا معارف سخت بود کافیه بری سوالای پارسالو نگاه کنی!
منی که پارساللللل هییچییی نخوندم معارف رو 60 زدم! حالا نمیدونم درصدم به 50 هم برسه!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعدشم ریاضیشم مشکل بود
شیمی ش نسبت به پارسال خیلی خوب بود!!!!!!!
در ضمن مریمی هستم : دیی
بچه ها،من اگه به پارسال برگدم و بهم بگن كه بين يكي از اين دو كنكور ( 87 و 88 ) يكيشو انتخاب كن من كنكور 88 رو انتخاب ميكنم . چون مطمعنم ميتونم اختصاصي ها و زبان رو همگي بالاي 90 بزنم .
من نميدونم شماهايي كه اينهمه سوالاي كنكور پارسال رو ديدن و كتابهاي تست ( گاج و . . . ) رو ديدين چرا ميگين اين سوالا سخت بود!؟
اگه كسي اين سوالها رو سخت بدونه واقعا آمادگي شركت در يك جلسه كنكور رو نداشته و خوب مطالعه نكرده بوده . البته منهم قبول دارم سوال ها متوسط نبودن ولي خب كنكور سراسري بايد همينطور باشه ديگه .
سوال هاي سالهاي قبل ( مخصوصا 83 و 84 ) رو نگاه كنيد و اختصاصي ها رو مقايسه كنيد . اونوقت ميبينيد سوال سختتر شده يا آسونتر
اینو خوب اومدی کلا بچه های امسال موش آزمایشگاهی بودن و یه سری اهداف پلیدشون رو ما اجرا کردنتوی زبان فارسی که عقده شون رو خالی کرده بودند ! تا حالا شمارش واج نداشتیم که اینبار بود.
این نکته ای که گفتی دو ریدینگه شدن زبان سوالای بسیار مفهومی تو قرابت و.......
بروبکس کنکوری خسته نباشید .... امیدوارم موفق باشید
یه نگاهی هم به آمار تاپیک بندازید 40 نفر آنلاینن ... همه ریختن تو این تاپیک![]()
اصلا نحو سئوال دادنشون باحال بود ، تا آخرشا که میشمردی بعدش میدیدی گفته فقط تو فلان جملش
اولین جوابا که میاد؟ . منظورم درصد و اگه داره تراز و رتبست نه جواب تشریحی و تست . اصلا نمیخوام نگاه کنم . حداقل این چند روز رو حال کنم . کلی DVD گرفتم . دیگه حسامتحان آزاد رو ندارم
بابا شما این تجربی های بد بخت رو از استرس کشتین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)