با سلام
دو تا سوال داشتم :
- چطوری کلماتی را که در انگلیسی Britishو American صورتهای متفاوتی دارند را پیدا کنم ؟ مثلا aubergine و eggplant .
- من همیشه قبل از هر کلاس لغتهای درس جدید و هم معنی و متضاد را پبدا میکنم و گاهی درباره ی موضوعاتی که احتمالا ممکنه در کلاس بحث بشه و من شاید تجربه ای نداشته باشم و با چیزی درمورد موضوع ندارم تحقیق میکنم و متهایی پیدا میکنم.آیا این کار من صحیح است؟ با باید درباره موضوعات در همان لحظه فکر کنم و صحبت کنم ؟ این آمادگی قبل از کلاس به ضررم هست یا مفیده ؟
در مورد اول، به نظرم خیلی دنبال این معادلها نباشید، چون اینها در روند یادگیری زبانیتون کمکم به چشمتون میخوره و یاد میگیرید، چندان فایدهای هم نداره ... تمرکزتون رو روی چیزهای مهمتر بذارید ...
با این حال، اگه خیلی اصرار دارید، میتونید دو لینک زیر، که خیلی از کلمات مورد نظرتون رو در بر میگیره، ببینید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد سوال دومتون هم، به نظر من تحقیق قبلی شما دو وجه داره ...
اول استفاده از کلاستون و زمانیه که دارین برای یادگیری زبان میگذارید ... اگه از این وجه نگاه کنید، کارتون نه تنها کاملاً درسته، بلکه ضروری هم هست! اگه از قبل یه سری ایده پیرامون موضوع در ذهنتون شکل گرفته باشه و حرفهایی برای گفتن داشته باشید، سر کلاس تمام تمرکزتون رو میتونید روی جملهبندی مناسب، استفاده از اصطلاحات خوب و البته speaking روان و بیاشکال بذارید ... این جوری کمک بزرگی به دانش زبانی و به خصوص speaking خودتون کردید ...
وجه دومش که البته کم پیش میاد واسه کسی مهم باشه، جلوگیری از ذهن برای ایدهپردازی و تفکر آنی و سریعه ... شاید اگه از قبل پیشزمینهای در مورد موضوع نداشته باشید، با چند دقیقه تفکر سریعی که در مورد موضوع میکنید و سعی دارید تمامی جوانب و ایدههای پیرامون اون موضوع رو تو ذهنتون بیارید، تا حد زیادی به تقویت ذهن و حافظهتون کمک کرده باشید که خب با آمادگی قبلی، این فرصت رو از ذهن میگیرید و حتی ممکنه در ایدهپردازی ذهنتون تنبل بار بیاد : دی
با این حال، چون اینجا انجمن آموزش زبان هست و نه کلاس حافظهی برتر!، کارتون کاملاً درسته! چون اگه از قبل آمادگی نداشته باشید، همه هم و غمتون میره رو جمع کردن ایده، و نمیتونید روی جملهبندی درست و سر و شکل دادن به اون ایدهها تمرکز لازم رو داشته باشید ...