زادمهر جان این که خیلی ماشین شاخیه مثل بیوکهای الکترا میمونه که من عاشقشم
داشبوردش هم که مثل ریویرا میمونه
اون قسمت پنل کیلومتر رو سالم سراغ نداری؟
راستی بیوک الکترا مدل 74-5- فروشی چیزی سراغ ندارین؟
زادمهر جان این که خیلی ماشین شاخیه مثل بیوکهای الکترا میمونه که من عاشقشم
داشبوردش هم که مثل ریویرا میمونه
اون قسمت پنل کیلومتر رو سالم سراغ نداری؟
راستی بیوک الکترا مدل 74-5- فروشی چیزی سراغ ندارین؟
دوستان هر کسی تجربه کاپریس رو داشت مارو بی نصیب نگذاره هر مدل و هر شکلی...
من چند وقته تو فکر یه کاپریس کلاسیک حول و حوش سال 90 هستم هم به لحاظ زیبایی و هم به
بحاظ فنی.اگه کسی اطلاعاتی داشت بنده رو راهنمایی کنه....
اولين بخشهاي بازسازي شده .اين قسمتها هنوز نياز به پرداختكاري و موجگيري داره.
![]()
Last edited by camaro lt; 29-12-2011 at 16:35.
اين موارد رو سوال كردم و براش تعجب آور بود كه پرسيدم لوازم موتور 455 گير مياد يا نه؟!کار نقاشی رو هم خودش انجام میده؟
یه تقاضا ازتون دارم/اگر ممکن هست ازش بپرسید موتور455اونجا مشکل لوازم نداره؟
واینکه آیا اویل پمپ رو هم دستکاری میکنن؟(چون455 به دلیل اشکال در سیستم روغن کاری زیاد پیش میاد که با با نمونه های دیگه عوضش میشه)
گفت بله كه گير مياد! البته اون بيشتر از طريق سايت ebay خريد ميكنه و من هم گاهي دنبال چيزهاي منحصر بفردي كه هستم اونجا ميتونم پيدا كنم.حالا يا توسط افراد بصورت متفرقه يا دست دوم فروخته ميشه يا اينكه شركتهاي سازنده بصورت نو و جديد ارائه ميكنن.
در مورد فشار روغن و پمپ روغن هم گفت تا حالا مشكلي نداشتم..من فكر ميكنم فرسودگي بيش از حد اين نوع موتورها در ايران و اينكه كلا قطعات اونها كميابه باعث چنين چيزي بشه و اگر قطعه سالم و اصلي و استاندارد باشه مشكلي پيش نياد، البته خودم تا حالا با 455 و 400 سرو كار نداشتم كه بازسازي يا تعمير كنم و هميشه از دردسرهاش دوري كردم..حتي چند وقت قبل يكي از دوستان قصد خريد يه كاديلاك با موتور 400 رو داشت كه رفته بود پيش يكي از مكانيكهاي آمريكايي و اونم بهش گفت اگر اينو خريدي ديگه اينجا نيا!! حوصله موتور 400 رو ندارم...!!!
و در مورد رنگ آميزي و صافكاري هم باز خودش و پدرش با هم انجام ميداد ن چون همه وسائل رو داره و فضاي مناسب براي اين كار در اختيارش هست..
كلا داشتن وسائل و فضاي مناسب خيلي توي انجام كارها تاثير داره..منم كم كم دارم به اين فكر ميافتم كه يه جورايي وسائل صافكاري و جوشكاري رو تهيه كنم و يواش يواش خودم انجام بدم تا ياد بگيرم چون تا حالا متوجه شدم بيشتر صافكارها زياد حرفه اي نيستن و اگر من بخوام كار كنم ميتونم ادعا كنم بهتر از اونها در ميارم چون هم حوصله دارم و هم دقت.
هميشه به اين نتيجه رسيدم كه: كار نيكو كردن از پر كردن است...
سلام دوست عزیز من 1 سال پیش کاپریس داشتم و تجربه سواری چه در شهر و چه در بیابان رو با اون دارم
اول بگم که هر چقدر هم که من تعریف کنم متوجه نمیشی یعنی باید سواری این ماشین رو تجربه کنی تا ببینی ماشینی رو دستش هنوز نیومده
===
خوشبختانه قطعات تزئینی و فنی کاپریس همه جای ایران راحت پیدا میشه بیشتر موتور و گیربکس 350 8 سیلندر روش نصبه البته موتور 305 هم داره که بسیار کم استحلاکه
===
من پیشنهاد میکنم هر مدل کاپریسی که میخوای بخر فقط سالمش رو بخر
کاپریس داریم که مدلش 1990 هست ولی سواری ماشین مثل گاری میمونه
کاپریس هم داریم که مدلش 1977 هست ولی بهترین سواری رو داره
من خودم کاپریس 1977 داشتم واقعآ ماشین خوش دستی بود صندلی ماشین و طرز قرار گیری پاها بی نظیر بود
اگر کاپریس مدل بالا میخواهید باید پول خوب بدید تمیزهاش حداقل حدود 10 میلیونی قیمت میخوره
نمیدونم تا حالا سوار کاپریس شدین یا نه ولی حتمآ 1 بار یه دوری باهاش بزنید فقط سالمش.
من یا پست نمیتونم بدم یا اگر بدم باید تایید شه
رو همین حساب پست زدن بدجور حالم رو میگیره
------------------
محمد عزیز لطف داری
قسمت اعظم ماشین رنگ فابریکه و اتاق سالمی داره
شخصا اتاق واسم خیلی مهمه نسبت به مدل
در مورد داشبرد هم یدکش رو دارم+خطر ها و یه سری خرت و پرت
چون این مدل لوازمش کمتره اگه خدایی نکرده خطرش بشکنه اینجا خیلی کم پیدا میشه
ضمنا فکر نکنم سنتریون رو هیچ وقت بفروشم پس باید به فکر روز مبادا بود
در مورد الکترا/لسابر73/74 هم خودم خیلی دنبالشم ترجیحا بیسند(بربای روز مبادا)
ولی اگه چیز خوبی پیدا شد خبرت میکنم
---------------------
این عکسم پیدا کردم(البته زه جلو و آرمش رو در آورده بودم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سایتش
---------------------
علی جان خیلی زحمت کشیدی پرسیدی
والا من راجع به این موضوع خیلی تحقیق کردم
اکثر مکانیکها میگن این موتور از همون اول هم که از کارخونه بیرون اومده این مشکل رو داشته
مکانیک خودم 3تا ریویرا داره و تخصصش455 همیشه میگه نمیتونه با خیال راحت بگازونیش
البته بقول شماقطعات موتوری کمیاب هم بی تاثیر نیست
من برای موتور460فورد همه چی نو سراغ دارم
لوازم موتوری454 و350/400/455پونی هم تقریبا همینطور
اما لا مذهب این موتور پمپ بنزینش/واتر پمپ/دسته موتور به شدت کمه دیگه داخل بلوک بماند
در مورد صافکار دقیقا حرف دل من رو زدی
منم همین روزها دستگاه جوش میگیرم تا لوازمم تکمیل شه
سلام استاد
ممنون از راهنماییتون
اولا که من تا حالا سوار این ماشین نشدم اما واقعا دوست دارم سواری اون رو تجربه کنم
راستی تفاوت مدل 90 با 77 بجز ظاهر چیه؟
در ضمن تشخیص مشخصات یه کاپریس سالم چطوریه؟(موکت سقف ، سواری ، عدم تصادف ،یا؟)
علی جان اون قسمت های زیر شیشه رو عوض کردی
یه سره عوضش کردی
آقا این سره رو هر جور بگیری بازم ورق بر اثر گرما شکم میکنه
راهش چیه؟من حتی همش آب سرد میریزم بازم خراب کاری میشه
حتما کلیپ های ریبلداتومبیل های کلاسیک رو دیدی اونها چه جوشی استفاده میکنن؟میگ هست درسته
میدونی قیمت دستگاهش چنده؟
زادمهر جان عاشق این مدل بیوک هستم راستی مدلش چند بود؟1973؟
بی ستون بودنش رو عشقه.
=====
sony2009 عزیز تفاوت 1977 و 1990 خیلی دارن چه از لحاظ فنی و چه ظاهری
مدل 90 فابریک انژکتوره و زیر 1986 کاربرات
داشبورد فرمان رودری تودوزی و... با هم فرق دارن
شما اگه ساکن تهران هستی راحت میتونی سوار کاپریس بشی فقط کافیه نیازمندی ها رو بخونی 10 تا آگهی کاپریس داره با یکیشون وعده کن و با ماشین یه دوری بزن آخر سر هم بگو بسیار خب من فکرامو میکنم و تماس میگیرم.
برای اینکه کاپریس پکیده و تمیز رو بتونی از هم تشخیص بدی نیاز مند تجربه زیادی هستی پس پیشنهاد میکنم با کسی که کاپریس شناسه بری ماشین ببینی یا حداقل عکس ماشین رو بزار اینجا تا ما راهنمایی کنیم.
![]()
اون قسمت فلزي داشبرد كه زير شيشه بود و بخشهاي دور ستون و بالاي سقف كه پوسيدگي داشت بصورت مجزا ترميم شد. من از چند صافكار سوال كردم كه اون قسمتها رو چطوري درست ميكنن؟ همه ميگفتن كه بايد قسمت دوبل داخل سقف رو در اون قسمت بشكافيم و بعد تمام ناحيه پوسيده و سالم رو بصورت يك نوار كامل در بياريم و بجاش يه نوار ورق آهن جوش بديم و همشكل اون قسمت در بياريم و در نهايت دوبل رو دوباره سرجاش خم كرده و جوشكاري كنيم.
علی جان اون قسمت های زیر شیشه رو عوض کردی
یه سره عوضش کردی
آقا این سره رو هر جور بگیری بازم ورق بر اثر گرما شکم میکنه
راهش چیه؟من حتی همش آب سرد میریزم بازم خراب کاری میشه
حتما کلیپ های ریبلداتومبیل های کلاسیک رو دیدی اونها چه جوشی استفاده میکنن؟میگ هست درسته
میدونی قیمت دستگاهش چنده؟
اين روش از نظر من درست نيست يا بهتره بگم براي پوسيدگيهايي كه شدت زيادي ندارند خوب نيست.
مثلا توي اين نوا قسمتهاي سالم دور شيشه زياد بود و نيازي نبود كه اون بخشها هم بريده بشه و كنار بندازن چون در اين صورت بايد همه قسمتهاي سالم رو كه خودش يه راهنما براي رگلاژ و تنظيم بخشهاي جديد استفاده ميشه رو از بين ببرند، مضاف بر اون بريدن دوبل سقف در حاليكه صدمه نديده و نيازي نيست هم كار اشتباهيه.
اين صافكار بخشهاي پوسيده رو بريده و بجاي اون تكه هاي فلزي رو هم اندازه ساخته و بجاش جوش داده و اگر دقت كنين در امتداد ادامه اون قطعه تا بخشهاي سالم سقف برجستگي وجود ندارد و البته تمام اين قسمتها هم بعد از بتونه كاري جزئي و رنگ به زير شيشه و زهوار استيل دور شيشه ها ميره و ديگه ديده نميشه.
پرسيدم چرا دوبل رو نبريدي تا سرتاسري انجام بدي؟ گفت اول اينكه اين ماشين سقفش سالمه و چپ نشده كه بخوام دوبل رو ببرم! انجام اين كار براي من كار رو ساده ميكنه اما دست نخوردگي سقف رو از بين ميبره، اونهايي كه ميخوان زياد وقت نگذارن دوبل رو ميبرن و سرتاسري كار ميكنن..در ضمن ساختن و در آوردن همين انحناي خاص جاي شيشه خودش داستاني داره. زماني كه قسمتهاي سالم هست ما بر اساس اونها كار انجام ميديم اما وقتي كه نباشه هرجور كه بسازيم بازم نامتوازن در مياد.
خم شدن ورق بر اثر گرما يه مسئله طبيعيه و البته ديدم كه بعد از اون با موجگيري تا حد زيادي اين مشكل رو رفع ميكنن.البته اگر دسترسي به پشت قسمت تعميري باشه كه خيلي بهتره، مثلا توي سقف چون دوبل هست فقط ميشه از قالب بدنه( يكي از وسائل صافكاري كه شكل كادرك هست) استفاده كرد و همزمان موجگيري رو انجام داد. اينكه موج و تاب كمي توش بيافته ديگه بستگي به مهارت و حوصله صافكار داره. خوشبختانه تا اينجا من دور شيشه و ستونها رو كه ديدم خوب در آورده و كارش خوب بوده. البته ايراداتي هم گرفتم كه در پايان كار و بعد از جفتگيري دربها و بازديد رنگ آميز دوباره انجام ميده.
در مورد دستگاه جوشكاري خاصي كه از نوع ديگه يا از جوش استفاده بكنه(براي بدنه خودرو و صافكاري) چيزي نشنيدم.
البته مثلا ممكنه دستگاههاي جوش آرگون باشه كه اونم براي بخشهاي خاصي و در خط توليد شركتها بكار ميره اما در خارج از سيستم توليد و توسط تعميركاران بدنه اينو نديدم..
دستگاه هاي جوشكاري با گاز استيلن و اكسيژن و يا گاز تنها چيزي بوده كه ديدم.
فكر كنم در اين مورد تجربه خيلي بيشتري از من داري، اگر ممكنه در اين مورد توضيح بيشتري بده.
Last edited by camaro lt; 31-12-2011 at 14:06.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)