امروز رفتم جلفا ثبت نام کردم . سرویس 128 سه ماهه چون بعید میدونم دوره ی بعدی تمدید کنم .
دفترش کلا خیلی ساده تر از دفتر اصلی بودو خلوت تر . هر چیم سوال پرسیدم ازش اگر اطلاعی داشت جواب میداد .
گفت توی محدوده ی قندی هم حدود 50 نفر در انتظارن . ( من نمیدونم این مرکز قندی لعنتی واسه چی این همه محلا رو پوشش میده ؟ کل حکیم نظیمیو نظراهو مهردادو خاقانیو باغ دریاچه توحیدو ...... )
گفتم سرویس با سرعتای بالاتر بخوایم بدون مجوز تکلیف چیه ؟ گفت بدون مجوز میدیم بهتون ولی اگر مشکلی پیش اومد با خودتونه . گفتم چه مشکلی مثلا ؟ گفت مخابرات ممکنه سرعتتونو بیاره روی همون 128 .
سرویسم با رانژه و همه چی شد 43/100.
ولی خوب رفتار اینا نسبت به پانژه ای ها خیلی بیشتر چسبید بهم . یه بار رفتم پانژه گفت باید فرد ثبت نام کننده همنام با تلفنی باشه که ثبت نام میکنه تلفنم به اسم پدرم بود منم هرچی اصرار کردم قبول نکرد تازه قبل از اونم ازشون سرویس داشتم ولی رانژم جمع شده بود با این حال بازم قبول نکرد . ( همون موقع رفتم از پارس انلاین تو مهرداد یه سرویس معمولی گرفتم که رانژش حدود 40 روز طول کشید با اینکه همون موقع هم مشتریشون بودمو روی یک خط دیگم هم سرویس داشتم . )
ولی اینجا نه مدرکی خواست نه هیچی. فقط یه شماره موبایلو اسمو شماره ی خطی که میخوام سرویس بگیرم براش .
فقط مشکلی که دارم اینه که خطی که درخواست رانژشو دادم تا حالا روش ADSL نداشتم . اصلا نمیدونم روی فیبر نوریه یا عادی .
راهی نداره اینو استعلام کرد که میشه روش سرویس گرفت یا نه ؟ چون صبانت اینجور که میگفت تا زمانی که پورت خالی میشه باید صبر کرد تا اینو مشخص کنن . ولی یادمه اولین باری که ADSL گرفتم چند سال پیش همون زمان ثبت نام زنگ زدو استعلام کرد .
حالا 10 روز صبر میکنم . اگه دیدم پورتا خالی میشه و نهایتا 25 روزه سرویس وصل میشه میمونم اگر نه باید فکر یه جایی باشم که توی قندی پورت داشته باشه . شما جیی در نظرتون هست ؟