اینم نمودار من.محض اطلاع بگم که نمودار سرعت همارا خط راست بود.نه منحنی.نمودار شما هم زیاد جالب نیست.
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اینم نمودار من.محض اطلاع بگم که نمودار سرعت همارا خط راست بود.نه منحنی.نمودار شما هم زیاد جالب نیست.
![]()
من خودم قبل از ماکس نت همارا بودم سرعت درسته ثابت بود (نه دیگه خط راست بشه)
اما میزان دانلود با سرعتی که از 22 تا 28 نوسان داره خیلی بیشتر از اونی که 14 باشه ولی نوسان نداشته باشه![]()
برای من 14 نبود.دقیقا 16 بود.آخه همه چیز که سرعت نیست.کیفیتش برای من مهمتره.
نوسان اینم از 22 تا 28 نیست.از صفر تا 28 هست.به نمودار خودت یه نگاهی بکن.
شما با تورنت که مشکلی نداشتی؟
چجور دقیقا 16 میشه؟
downstream من رو دقیقا 128 بسته بودن نویز هم که همیشه هست و صفر نمیشه
با تورنت مشکلی نداشت.الان هم مشکلی با تورنت ندارم
ولی با این سرعت اصولا تورنت به نظر من خودکشیه واسه همین زیاد تورنت دانلود نمیکنم![]()
کسسسسسسسسسسسسسسیییییییییی یییییییییییییی نمیدونه اینننننننننننن یعنی چیییییییییییی![]()
dns ها رو دست کاری نکردی ؟ ((البته نمیدونم به مشکل شما ربط داره یا نه))
اینم مال من . البته از اونجایی که خط صاف شده گذاشتم دانلود کنه . برای ینکه اعتبارم نره زود عکس رو گرفتم و از دانلود برداشتم .
![]()
سرعتش از 15.95 تا 16.3 بود.حالا دقیق دقیق 16 هم نباشه ثباتش خیلی بیشتر از مین نت بود.
فکر کنم خودشون یه ذره(چند کیلوبایت)بیشتر از 128 بسته بودن که با احتساب نویز و مسافت به گیرنده سرعت 128 برسه.
پورت های تورنت هم الان همش برام بستس و هیچ پورتی رو نمیتونم فوروارد کنم.اگه امکان داره یه عکس هم از تست پورت نرم افزار موتورنت(Utorrent) بزارین.واقعا شرمنده خیلی زحمتتون دادمفقط میخام بدونم مشکل از منه یا همه اینطورین.مسئله نوسان سرعت رو زحمتشو کشیدین گذاشتین.فقط مونده تورنت.
شما مرند هستین؟اگه اینطوری باشه که از مرکز شما یه سیم بکشم به خونمون وضعیتش خیلی بهتر میشه.فکر کنم ایراد از مرکز مخابراتیه(ولی با همارا اینطوری نبود)ممنون![]()
تقلب نکن
نمودار من بین بازه 0.00 تا 1.00
ولی نمودار تو بین بازه 00.00 تا 25.00
معلوم که نوسانات کم رو نمودار تو خط راست میکشه
خیر من در مرند نیستم . معلومه مرکز مخابراتی شما آشغال ترین مرکز ماکس تو تبریزه . فقط وضعیت شما در ماکس اینجوریه . لطفا به ماکس توهین نکنین . پورت های تورنت برای همه ی یوزر های ماکس بازه ( بجز شما ) . سرعت همه اندکی نوسان داره می تونیم بگیم نداره ( بجز شما ) . پس ما چکار کنیم . لطفا مرکزتون رو بگید تا هیچ کس تو اون مرکز از ماکس سرویس نگیره .
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
خیلی واسم خنده داره که جزیی نگاه می کنین . سرعت مودم شما 100 مگابیت هست ( از اون گرون ها ) . مال من 12 مگابیت ( از اون ارزون ها ) . 25 درصد من با 1 درصد شما برابری داره ؟![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)