تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 482 از 2550 اولاول ... 3824324724784794804814824834844854864925325829821482 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,811 به 4,820 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

اینم نمودار من.محض اطلاع بگم که نمودار سرعت همارا خط راست بود.نه منحنی.نمودار شما هم زیاد جالب نیست.

آخر فروم باز kamran987456's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

اینم نمودار من.محض اطلاع بگم که نمودار سرعت همارا خط راست بود.نه منحنی.نمودار شما هم زیاد جالب نیست.

من خودم قبل از ماکس نت همارا بودم سرعت درسته ثابت بود (نه دیگه خط راست بشه )
    اما میزان دانلود با سرعتی که از 22 تا 28 نوسان داره خیلی بیشتر از اونی که 14 باشه ولی نوسان نداشته باشه

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

من خودم قبل از ماکس نت همارا بودم سرعت درسته ثابت بود (نه دیگه خط راست بشه )
    اما میزان دانلود با سرعتی که از 22 تا 28 نوسان داره خیلی بیشتر از اونی که 14 باشه ولی نوسان نداشته باشه
    برای من 14 نبود.دقیقا 16 بود.آخه همه چیز که سرعت نیست.کیفیتش برای من مهمتره.

نوسان اینم از 22 تا 28 نیست.از صفر تا 28 هست.به نمودار خودت یه نگاهی بکن.

شما با تورنت که مشکلی نداشتی؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

برای من 14 نبود.دقیقا 16 بود.آخه همه چیز که سرعت نیست.کیفیتش برای من مهمتره.

شما با تورنت که مشکلی نداشتی؟
    چجور دقیقا 16 میشه؟
    downstream من رو دقیقا 128 بسته بودن نویز هم که همیشه هست و صفر نمیشه

با تورنت مشکلی نداشت.الان هم مشکلی با تورنت ندارم
    ولی با این سرعت اصولا تورنت به نظر من خودکشیه واسه همین زیاد تورنت دانلود نمیکنم

پروفشنال night-sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دلیل این چیه دیگه اعصاب به هم ریخته........

کسسسسسسسسسسسسسسیییییییییی یییییییییییییی نمیدونه اینننننننننننن یعنی چیییییییییییی

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

کسسسسسسسسسسسسسسیییییییییی یییییییییییییی نمیدونه اینننننننننننن یعنی چیییییییییییی
    dns ها رو دست کاری نکردی ؟ ((البته نمیدونم به مشکل شما ربط داره یا نه ))

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اینم مال من . البته از اونجایی که خط صاف شده گذاشتم دانلود کنه . برای ینکه اعتبارم نره زود عکس رو گرفتم و از دانلود برداشتم .

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

چجور دقیقا 16 میشه؟
    downstream من رو دقیقا 128 بسته بودن نویز هم که همیشه هست و صفر نمیشه

با تورنت مشکلی نداشت.الان هم مشکلی با تورنت ندارم
    ولی با این سرعت اصولا تورنت به نظر من خودکشیه واسه همین زیاد تورنت دانلود نمیکنم
    سرعتش از 15.95 تا 16.3 بود.حالا دقیق دقیق 16 هم نباشه ثباتش خیلی بیشتر از مین نت بود.

فکر کنم خودشون یه ذره(چند کیلوبایت)بیشتر از 128 بسته بودن که با احتساب نویز و مسافت به گیرنده سرعت 128 برسه.

پورت های تورنت هم الان همش برام بستس و هیچ پورتی رو نمیتونم فوروارد کنم.اگه امکان داره یه عکس هم از تست پورت نرم افزار موتورنت(Utorrent) بزارین.واقعا شرمنده خیلی زحمتتون دادمفقط میخام بدونم مشکل از منه یا همه اینطورین.مسئله نوسان سرعت رو زحمتشو کشیدین گذاشتین.فقط مونده تورنت.

اینم مال من . البته از اونجایی که خط صاف شده گذاشتم دانلود کنه . برای ینکه اعتبارم نره زود عکس رو گرفتم و از دانلود برداشتم .

شما مرند هستین؟اگه اینطوری باشه که از مرکز شما یه سیم بکشم به خونمون وضعیتش خیلی بهتر میشه.فکر کنم ایراد از مرکز مخابراتیه(ولی با همارا اینطوری نبود)ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    In The Vally Of Death

پيش فرض

تقلب نکن
    نمودار من بین بازه 0.00 تا 1.00
    ولی نمودار تو بین بازه 00.00 تا 25.00
    معلوم که نوسانات کم رو نمودار تو خط راست میکشه

آخر فروم باز razmjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سرعتش از 15.95 تا 16.3 بود.حالا دقیق دقیق 16 هم نباشه ثباتش خیلی بیشتر از مین نت بود.

فکر کنم خودشون یه ذره(چند کیلوبایت)بیشتر از 128 بسته بودن که با احتساب نویز و مسافت به گیرنده سرعت 128 برسه.

پورت های تورنت هم الان همش برام بستس و هیچ پورتی رو نمیتونم فوروارد کنم.اگه امکان داره یه عکس هم از تست پورت نرم افزار موتورنت(Utorrent) بزارین.واقعا شرمنده خیلی زحمتتون دادمفقط میخام بدونم مشکل از منه یا همه اینطورین.مسئله نوسان سرعت رو زحمتشو کشیدین گذاشتین.فقط مونده تورنت.

شما مرند هستین؟اگه اینطوری باشه که از مرکز شما یه سیم بکشم به خونمون وضعیتش خیلی بهتر میشه.فکر کنم ایراد از مرکز مخابراتیه(ولی با همارا اینطوری نبود)ممنون
    خیر من در مرند نیستم . معلومه مرکز مخابراتی شما آشغال ترین مرکز ماکس تو تبریزه . فقط وضعیت شما در ماکس اینجوریه . لطفا به ماکس توهین نکنین . پورت های تورنت برای همه ی یوزر های ماکس بازه ( بجز شما ) . سرعت همه اندکی نوسان داره می تونیم بگیم نداره ( بجز شما ) . پس ما چکار کنیم . لطفا مرکزتون رو بگید تا هیچ کس تو اون مرکز از ماکس سرویس نگیره .

---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------

تقلب نکن
    نمودار من بین بازه 0.00 تا 1.00
    ولی نمودار تو بین بازه 00.00 تا 25.00
    معلوم که نوسانات کم رو نمودار تو خط راست میکشه
    خیلی واسم خنده داره که جزیی نگاه می کنین . سرعت مودم شما 100 مگابیت هست ( از اون گرون ها ) . مال من 12 مگابیت ( از اون ارزون ها ) . 25 درصد من با 1 درصد شما برابری داره ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •