اگه کسی میدونه قسمت دوم سوالمو هم جواب بده با تشکر از حمیدجان به خاطر پاسخگویی سریعش
اگه کسی میدونه قسمت دوم سوالمو هم جواب بده با تشکر از حمیدجان به خاطر پاسخگویی سریعش
بچه ها بیشتر سوالات تستی از خودآزمایی های کتاب داده میشه تغییری هم تو صورت مساله انجتم میدن یا نه یکی از دوستانم فردا میخواد شیمی عمومی 1 بده سوالات رو چه جوری ها میدن ؟ از خود خودآزمایی ها طرح میشه بدون تغییر ؟ ممنون
منم امروز امتحانم رو دادم خدا رو شکر عالی بود فقط یه درسم مونده اونم پنجشنبه میدم اندیشه ساسی امام خمینی هست انشالله اونم پاس میکنم فقط زیادی فلسفیهحال آدم رو به هم میزنه
منم رياضي 1 رو اونطوري كه از نمونه سوالات سالهاي قبل ديده بودم فكر ميكردم از مثالها ميدن و اصلا تغييري نميدن و فقط مثالها رو خوندم بعد رفتم ديدم از دم از تمرينات كتاب دادن و به احتمال زياد ميوفتم.
+
نمره فرهنگ و تمدن اسلامي رو هم زدن
موندم اينا سوال امتحان سخت تر از اينم ميتونن طرح كنن؟!
امروز مدار الكتريكي داشتم...سر امتحان فقط اشكم درنيومده بود...هرچي حساب ميكردم جوابم توي گزينه ها نبود فرمول درست بودا ولي جواب!!!
تازه ميخواستم بشينم تشريحي هارو جواب بدم شايد فرجي شه كه چشمم افتاد به ساعت.فقط 20 دقيقه مونده بود منم تازه 2تارو نوشته بودم.....
استادمونم كه قربونش برم نه چيزي سر كلاس ياد ما داد نه نمره ي درس حسابي واسه ميانترم...
خدا اخر و عاقبت همه مون رو با پيام نور ختم به خير كنه......
سلام دوستان
معاون آموزشی دانشگاه پیام نور گفته برای اینکه در آزمون کارشناسی فراگیر قبول بشید ، باید کف نمره رو کسب کنید.
دوستان میدونن کف نمره یعنی حداقل چند درصده سؤالات ؟
مرسی
من رو افتادن مدار منطقي حساب نكرده بودم :|
فردا ميفتم
دانشگاهو ميخوايم منفجر كنيمیک عضو شورای مرکزی انجمن کامپیوتر در گفتگو با خبرنگار سایت ، از موضع گیری رسمی این انجمن در قبال قانون جدید دانشگاه پیام نور ، درباره زوج و فرد کردن ارائه ترمی دروس ، خبر داد.
این عضو فعال انجمن کامپیوتر ، ضمن مخالفت با اجرای چنین طرح هایی در دانشگاه پیام نور ، از برنامه ی انجمن برای پیگیری این موضوع در اولین جلسه شورای انجمن که بزودی تشکیل می شود خبر داد.
انجمن کامپیوتر ، بزرگترین و فعال ترین انجمن در دانشگاه پیام نور مرکز ورامین می باشد که بیش از 1000 عضو دارد.![]()
اميدوارم به نتيجه برسيد...براي ما كه نتيجه اي نداشت و اين قانون اجرا ميشه.دانشگاهو ميخوايم منفجر كنيم
آره این ترم سوالات وحشتناک سخته تا جایی که چند روز پیش به غلط کردن افتاده بودم سر واحدهای بیش از اندازه ای که ورداشتم البته دیگه فکر نکنم ترم بعد بتونم 24 تا بردارم چون معدلم چندان راضی کننده نمیشه . اینم از شانس ماست سوالا اینقدر سخت شده انشالله امتحان اندیشه سیاسی امام رو هم فلسفی ندن که بدبخت میشمبه هوای آسون بودن درس میان ترم نرفتم
واقعا شورشو در اوردن دیگه من که تو عمرم هیچ درسی نیافتادم فرهنگ و تمدن 8 اوردم خدا اخه این چه وضعشه؟
این جور درس ها رو تابستون بردار معمولا کمتر سخت گیری میکنن من تو تابستون نمره خوبی گرفتم با اینکه جاهای سختش رو نخونده بودم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)