کسی رته حل مشکل ما رو نمی دونه؟ یعنی هیچ کس با شرایطی که من گفتم توی رومهای یاهو نمیره؟
کسی رته حل مشکل ما رو نمی دونه؟ یعنی هیچ کس با شرایطی که من گفتم توی رومهای یاهو نمیره؟
این مشکل در زمانی پیش میاد که یا اینکه اشکال از isp یاشه که از اون استفاده میشه یا اینکه وقتی میخوایم از ای دی خارج بشیم از disconect استفاده نمیکنیم و مستقیم یاهو رو close میکنیم یا اینکه مستقیما کانکشن رو دی سی میکنیم. توی این حالات امکان داره ای دی چند دقیقه یا چند ساعت یا حتی چند روز انلاین بمونه.
البته یک احتمال دیگه هم هست که ای دی با موبایل انلاین نگه داشته بشه که توی ایران من ندیدم
چرا وقتی برای ادلیستم sendtoall فارسی میفرستم نمیره؟منظورم با حروف فارسیه ولی با حروف لاتین میره.
سلام به دوستان.
من صفحه یاهوم فریز شده.نمیتونم ادییامو ببینم.ان اینستال هم کردم دوباره نصب کردم باز هم نشد. چکار کنم؟
دوست عزیز این رو امتحان کن شاید درست بشه.
بعد از باز شدن یاهو ctrl+f بزن
بابا جون من کمک کنین دیگه اگه کسی راهی سراغ داره بگه
سلام
تورو خدا کمکم کنید
بچه ها امروز یکی مزاحم من شد و گفت که شماره منو دراورده
میخوام بدونم راست گفته؟
واسم هیچی نفرستاد من هم هیچی رو ok نکردم
انتی ویروسم داشتم ولی اپدیت نبود
آیا ممکن هست راست گفته باشه؟
من هم بعضي وقتها با اين پيام برخورد كردم ولي الان يادم نيست چي كار كردم كه اين اتفاق افتاده. ولي با زدن كليد موضوع جديد ميتونيد بحث رو شروع كنيد
چرا وقتی برای ادلیستم sendtoall فارسی میفرستم نمیره؟منظورم با حروف فارسیه ولی با حروف لاتین میره.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)