هارد یک کابل دیتا داره که از هارد به مین وصل شده اون رو عوض کنید و یک کابل دیگه بزارید و جاشو هم روی مین عوض کنید
یکی هم کانکتور برق است که از پاور میخوره بهش یک کانکتور برق دیگه بهش بزنید
موارد دیگرو هم چک کنید
هارد یک کابل دیتا داره که از هارد به مین وصل شده اون رو عوض کنید و یک کابل دیگه بزارید و جاشو هم روی مین عوض کنید
یکی هم کانکتور برق است که از پاور میخوره بهش یک کانکتور برق دیگه بهش بزنید
موارد دیگرو هم چک کنید
سلام.من یه هارد اکسترنال 2ترابایتی دارم که فایل سیستمش Raw شده بود اما با نرم افزار فوق العاده EASEUS Data Recovery Wizard Professional فایلهارو برگردونم. اما متاسفانه هارد کامپیوترم 500 گیگه و کفاف 1400 گیگ دیتایِ درون هارد اکسترنالُ نمیده
بنظرتون چکار کنم؟
یک سوال دیگه چرا این مشکل(تبدیل شدن فایل سیستم به Raw) پیش آمد؟چه کاری باید بکنم که دیگه این مشکل پیش نیاد؟
باید یک حجم اضافه پیدا کنید فایل های ریکاوری شده رو بریزید اونجا
این مشکل علت های مختلفی داره مثل ویروس - فریم ویر هارد یا نوع پارتیشن هارد اگه primary اس بکنیدش logical
اون درایو رو هم یک low level format بکنید
سلام دوستان امروز میخواستم حجم درایو سی یکی ار هاردامو افزایش بدم که هر کار کردم نشد بعد اومدم ویندوز اکس پی و سون رو رو یکی از هاردا نصب کردم اما بعد از نصب تو ویندوز سون دو تا از درایوا رو نشون نمیداد که اومدم فایلای یکی از همون دراوا رو ریخم رو یه درایو دیگه که فرمتش کنم ببینم درست میشه یا نه که هر کار کردم فرمت نمیشد واسه همین اومدم تو دیسک منیجمنت ویندوز درایو رو پاک کنم که وقتی زدم کل درایوا پاک شد در صورتی که من فقط همون یه درایو رو زده بودم و حجم کل هارد رو فری اسپیس میزنه، هاردی که درایواش پاک شده یک ترابایت هست و تمام زندگیم توشه، اگه میتونید کمکم کنید که خیلی حالم گرفتست
با نرم افزار paragon partion یا easeus data recovery پارتیشن از دست رفته و اطلاعاتشو ریکاوری کنید
مرسی از جوابتون ولی تو برنامه ها پارتیشن پاک شده رو نشون نمیده که من ریکاوری کنم، از هارد یه ترابایتم 3 تا درایواش سالمه که مجموعشون میشه 50 گیگ ، بقیه فضا به صورت یه درایو در اومده که تو برنامه نشون نمیده
شما با نرم افزار easeus data recovery تست کردین ؟
بله تست کردم اما درایوی که پاک شده رو نشون نمیده ، تو دیسک منیجمنت درایو رو سبز رنگ نشون میده
پس اگه با نرم افزار ها نتیجه نگرفتین چاره ای ندارین جز اینکه پارتیشن رو بسازین quick format بکنید و ریکاوری کنید اطلاعات رو
سلام
من یه مدته هاردم مشکل پیدا کرده
فرمت سطح پایین هم انجام دادم فایده نداشت
راه حلی دارین شما ؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)