تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 482 از 2403 اولاول ... 3824324724784794804814824834844854864925325829821482 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,811 به 4,820 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

مرسی عزیز...والا الان با laptop ان شدم...اما رویه این هم 192.168.1.1 کار نمیکنه و فقط میتونم با 192.168.0.1 پنجره ی یوزر دادن رو ببینم...به نظرت الان یوزر و پس اشتباه میشه به خاطر این ip دومیه هست؟ یا نه ، کلا به خاطر عوش شدنه pass هست؟

دیروز بازم اینترنت من قطع شد ساعت 3بعدظهر و این دفعه ارور پسورد نداد یعنی اصلا به مرحله یوزر پسورد نمی رسید میگفت remot ...
    زنگ زدم هیچ کس برنداشت؟؟!!!ماله شما سالم بود!
    برای منم قطع شده بود که طرفایه ساعته 20 تونستم ان بشم...فک کنم به خاطره قطعیه برق بوده
    Last edited by ho0rezam; 16-06-2010 at 11:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

بخدا وقت ندارم... تو این دو هفته باید همه درسامو جمع بندی کنم. بزارین ککور قبول شم کانفیگ ISP واستون میزارم... الانم اینقد مارو وسوسه نکنید...

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مرسی عزیز...والا الان با laptop ان شدم...اما رویه این هم 192.168.1.1 کار نمیکنه و فقط میتونم با 192.168.0.1 پنجره ی یوزر دادن رو ببینم...به نظرت الان یوزر و پس اشتباه میشه به خاطر این ip دومیه هست؟ یا نه ، کلا به خاطر عوش شدنه pass هست؟

برای منم قطع شده بود که طرفایه ساعته 20 تونستم ان بشم...فک کنم به خاطره قطعیه برق بوده
    برو تو local area connection properties

روی ipv4 کلیک کن آبی بشه بعدش properties رو بزن اینجوری درستش کن

بعدش با همون ip 192.168.1.1 امتحان کن ببین باز میشه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیشب برق حدود ساعت 4:30 رفت صبح که کامپیوترو روشن کردم دیدم ویندوز error داد 500 مگ دانلود پرید تو اون 1 ساعت آخر سرعت خیلی خوبه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال داررم: من چجوری می تونم اعتبارم رو به یه نفر دیگه انتقال بدم یا هدیه بدم؟
    با تشکر

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

همینه دیگه میگم NAT بهتره... بیخود نیست اندیشه واسه اکثر یوزراش Bridge میزاره... خوشبختانه من از اولین روزی که از اندیشه اکانت گرفتم مودمم رو NAT بوده و فقط 2 بار قطعی داشتم. یکی همون روز اول که وصل شد، سروراشون مشکل پیدا کرده بود (چه خاطره خوبی ... ) یکی پریشب که 4min مودم offline بود...
    آخه چه فرقی میکنه؟
    اگه مودم در حالت Bridge به سرور وصل نشه در حالت NAT هم وصل نمیشه ... چون مشکل از سروره
    در حالت NAT خود مودم بطور خودکار اقدام به کانکت شدن میگیره ولی در حالت Bridge یوزر کانکت میکنه
    پس منهای حالت خودکار با دستی فرقی در نحوه اتصال به سرور ندارند و از همون یوزر و پسورد استفاده میشه
    علت اینکه مودمها رو در حالت Bridge میذارند اینه که مدیریت اینترنت برای کاربر راحت تره

پروفشنال T I G E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

کلا سرعت اینترنت در خط 5 سیر نزولی داره و روز به روز به حالت 16 کیلوبایت نزدیکتر میشه
    (نوسان سرعت رو هم به این قضیه اضافه کنید)
    حتی در ساعات روز هم سرعت اینتر بین 20 تا 30 هستش

گویا تابستان اندیشه هم به روال سایر ISP ها تصمیم داره سرعت ها رو صرفا بصورت استاندارد ارائه کنه

8. این کاربر از T I G E R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

کلا سرعت اینترنت در خط 5 سیر نزولی داره و روز به روز به حالت 16 کیلوبایت نزدیکتر میشه
    (نوسان سرعت رو هم به این قضیه اضافه کنید)
    حتی در ساعات روز هم سرعت اینتر بین 20 تا 30 هستش

گویا تابستان اندیشه هم به روال سایر ISP ها تصمیم داره سرعت ها رو صرفا بصورت استاندارد ارائه کنه
    تو خط 3 سرعت دانلود به 100 کیلو بایت محدود شده و اکثرا بین 90 تا 100 نوسان میکنه . تو چند روز اخیرفقط یکی 2 بار سرعت بین 100 تا 110 بود .
    همین الان یه فایل رو دارم بصورت مستقیم و بدون دانلودر از سایت depositfiles.com میگیرم و سرعت دقیق 96 کیلو بایته . ( ساعت 9:45 شب )
    اما شبها وضعیت کمی بهتر شده از این جهت که نوسان کمتره و با اینکه دیگه شبا بالای 100 نمیره اما لااقل بیشتر وقتا سرعت بالای 70-80 هست و نزدیکای صبح هم به حدود 100 میرسه .. مثلا ساعت 5:30 صبح امروز سرعت دانلود مستقیم برای یه تک فایل حدود 110-115 بود .
    خط 5 هم که از قبل مشکل سرعت داشت .. اگه دانلود مستقیمه بد نیست یه تستی هم با وی پی * انجام بدین ممکنه سرعت دانلود از بعضی سایتا افزایش پیدا کنه .
    در مورد خرید پهنای باند جدید هم فکر نمیکنم توی تابستون انجام بشه ... خیلی خوش شانس باشیم شاید تا آخرای شهریور انجام شه که اون هم خبر خوبیه .
    اما یه خبر خوش هم این هفته تو روزنامه عصر ارتباط زده بود که شرکت زیرساخت بلاخره موافقت کرد برای تکمیل رینگ اینترنتی کشورهای اطراف دریای خزر با حضور روسیه و آذربایجان و ارمنستان همکاری کنه .. با این کار به زودی پهنای باندی که بین ایران و 2 کشور آذربایجان و ارمنستان هست 2 برابر میشه و در نتیجه پهنای باند راحت تر در اختیار منطقه شمال کشور قرار میگیره و فکر میکنم ما هم از این قضیه بی نصیب نباشیم ...

10. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

در مورد خرید پهنای باند جدید هم فکر نمیکنم توی تابستون انجام بشه ... خیلی خوش شانس باشیم شاید تا آخرای شهریور انجام شه که اون هم خبر خوبیه .
    دوست عزیز، شما رو چه حسابی چنین حرفی میزنین؟!

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

چون نوسان سرعت کم شده دانلود راحت تر انجام میشه کاش از اول اندیشه این کار رو میکرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •