تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 482 از 800 اولاول ... 382432472478479480481482483484485486492532582 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,811 به 4,820 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دقیقشو نمیدونم کجاست،ولی تو پوشه ی ویندوزه،system یا system32

اما راه بهتری هم هست :
    به سادگی درون run تایپ کنید notepad و بعدش حتی میتونید فایلتون رو بندازید توش !

---------- Post added at 04:15 PM ---------- Previous post was at 04:15 PM ----------

درود به دوستان عزیزم
    ویندوز من بعد از اینکه کاملن آپدیتش کردم،موقع شروع به کار،صفحه ی ورود ( log on screen ) رو نشون میده ، در حالیکه خودم تنها کاربر سیستمم ...
    بعد از به روز رسانی اینطوری شد
    محبت بفرمایید تنظیمی که باعث میشه،سیستم رو روشن کردم،دیگه بدون هیچ درخاستی از کاربر وارد دسکتاپ(ویندوز)بشه رو بهم بگید

ممنونم
    خوب چجوری بندازم توش؟
    فايل اصلي برنامه نوت پد در داخل پوشه ي ويندوز ميباشد.

C:\ windows
    از کجا پیداش کنم؟
    من منظورم باز کردن یک فایل با نت پد هست نه اینکه خودم یه فایل نت پد ایجاد کنم.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

خوب چجوری بندازم توش؟

از کجا پیداش کنم؟
    من منظورم باز کردن یک فایل با نت پد هست نه اینکه خودم یه فایل نت پد ایجاد کنم.
    واسه سوال اولتون اينكه برنامه نت پد رو باز كنيد و اوني رو كه ميخواين با نت پد باز كنيد رو درگ كنين داخل برنامه نوت پد.
    واسه سوال دومتون هم همونه ديگه. ( فايلي ايجاد نميكنيد)‌بلكه دستور ميديد كه از اين به بعد با دابل كليك بر روي اين فايل با اين پسوند ، با نوت پد باز شه. شما open with رو كه زدين ، از پنجره open with روي browse كليك كنيد و داخل اون مسيري كه گفتم برين و از اونجا برنامه ي نوت پد رو انتخاب كنيد تا با اون باز كنه.
    مشكل ديگه بود مطرح كنيد.
    موفق باشيد.

3. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

بعضی وقتا نشانگر موس تو صفحه حرکت ناگهانی و سریع داره..یعنی یدفه با سرعت حرکت میکنه و تا زمانی که با یه کلیک راس

حرکتشو کنترل نکنم با هر حرکتی کل صفحه بسته میشه یا رو گزینه ها یا آیکن ها بی اختیار کلیک میشه..به نظرتون مشکلی هست

یا فقط یه هنگ کردن عادیه؟ در ضمن زمان تایپ کردنم اون نشانگر چشمک زن بعضی وقتا خود بخود وارد لاین قبلی میشه...این اتفاق

چندین بار افتاده و واسه من خیلی مشکل درس میکنه تمام تایپم وارد لاین قبل میشه تو این زمان اگه تایپم انگلیسی باشه خودش

عوض میشه میره رو فارسی...

و سوال آخرم چرا در حالت سیف مد آنتی ویروسم اجرا نمیشه؟  و نمیتونم سیستم رو اسکن کنم آنتی ویروسم هم نود 32

هست...ممکنه سیستم من آلوده باشه؟

ممنون از کمکتون
    سلام

بنظر میاد ویندوز ویروسی باشه.

برو تو Control Panel و به تنظیمات موس برو و در سربرگ Pointer Options در بخش Snap To تیکش رو وردار.

احتمالا بخاطر اینکه هسته ی مرکزی آنتی ویروس در سیف مود نمیتونه فعالیت کنه.ولی خودم هنوز امتحان نکردم تا مطمئن بشم.

موفق باشید

5. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    از دوستان با تجربه کسي ميدونه اين ارور که در عکس زير هست هنگام اجرا يک نرم افزار رخ ميده براي چس هست؟؟؟؟

و چطوري بايد رفعش کنم؟

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

بنظر میاد ویندوز ویروسی باشه.

برو تو Control Panel و به تنظیمات موس برو و در سربرگ Pointer Options در بخش Snap To تیکش رو وردار.

احتمالا بخاطر اینکه هسته ی مرکزی آنتی ویروس در سیف مود نمیتونه فعالیت کنه.ولی خودم هنوز امتحان نکردم تا مطمئن بشم.

موفق باشید

سلام

اون قسمتی ک گفتین رو نگا کردم تیک نداشت..البته حرکت های موس هر چن وقت یباره..در هر حال بعد از اسکن

آنتی ویروس trojan پیدا کرد..حالا نمیدونم مشکل موس بخاطر اون بوده یا نه...

آخر فروم باز reza2pars's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام

چند تا سؤال از شما دارم :

از لپتاپ استفاده میکنید ؟
    با CD های دیگه امتحان کردید ؟
    در چه مرحله ای از نصب این ارور میاد ؟

راستی . عکس ارور واسه joe_satriani عزیز :

موفق باشید
    جواب سوال اول: نه از سیستم خانگی با مشخصات زیر
    MB :asus m2ne
    Cpu :amd 3000
    Vga:msi
    ram :512

سوال دوم ا:از چند نمونه Cd استفاده کردم فقط یک بار یه ویندوز 64 بیتی نصب شد ولی هر چی ویندوز 32 بیتی نصب میکنم یا هاردی با ویندوز 32 بیتی وصل میکنم بیفایدست

سوال سوم در همون مرحله اول تست قطعات و زمانی که پیغام windows setup is start رو میده .
    از فايرفاكس استفاده ميكنم:‌ عكس و هنوز هم نمايش نميده تا ببينم!!!!
    این لینک عکس ارور
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اين يك سري دلايل:‌

• A device driver that the computer boot controller needs is not configured to start during the startup process.
    • A device driver that the computer boot controller needs is corrupted.
    • Information in the Windows XP registry (information related to how the device drivers load during startup) is corrupted.

اينم يه دليل ديگه:
    Boot-Sector Viruses

You may receive a "Stop 0x0000007B" error message if your computer is infected with a boot-sector virus. If the problem is intermittent and you can start Windows, check your computer for viruses. If you find a virus, also check any floppy disks for viruses before you use them again.

اينم يه سري ديگه:

• The boot volume is corrupted and cannot be initiated by Windows XP. If the file system is corrupted and if Windows XP cannot initiate the boot volume during the startup process, either move the drive to another computer that is running Windows XP and run the chkdsk command on that drive or try to create a parallel installation of Windows XP on the drive (in a separate folder). The Windows XP Setup program checks the integrity of the volume before it copies files, and it may fix some problems in the process.
    • You are installing Windows XP on a mirrored boot partition that was created by Microsoft Windows NT 4.0. Windows XP does not support Windows NT 4.0 Ftdisk volume sets. If you are running Microsoft Windows 2000, you must convert all Ftdisk volume sets to dynamic volumes before you upgrade to Windows XP. If you are running Windows NT 4.0, break any mirrors and back up all the data on the stripe, the RAID5, or the extended volume sets before you upgrade to Windows XP. Ftdisk sets might not be accessible after the upgrade.

* اگه نتونستي انگليسيشون و ترجمه كني بگو تا واست به فارسي برگردونم.
    * اين مشكلات رو مطمئن شو كه تصحيح شدن و وجود ندارن.

در آخر اين نرم افزار رو هم يه نصب كن اگه ويندوز داري، بده واست يه اسكن كنه :‌

کد:

موفق باشيد.

راستي مسعود جان بابت عكس ممنون،‌چون واقعا اصلا عكس رو نداشتم!!!
    اگه مفهوم کلی متن انگلیسی رو بگی ممنون میشم دوم اینکه اصلا ویندوز نصب نمیشه که نرم افزار نصب کنم توی همون مراحل اول ویندوز ارور میده
    سلام
    بله همونطور که joe_satriani عزیز گفت ،به احتمال زیاد مشکل از رجیستری ویندوز هست که آسیب دیده !
    من بهتون پیشنهاد میکنم که تو قسمت اورژانس سیستم های آلوده مطرح کنین .
    ویندوزی نصب نیست که رجیستریش مشکل داشته باشه

و در آخر به نظرتون مشکل میتونه از سخت افزار و عدم متچ اونا باشه؟؟

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوستان مشکلی داشتم چند وقتیه وقتی میخوام ویندوز رو Hibernate کنم همینجور روی صفحه آبی می ایسته و Hibernate نمیشه همینجور روی این متن میمونه :

preparing to hibernate ....

؟؟؟

ناظر انجمن مباحث عمومی نرم‌افزار Mohammad King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Markazi-Arak

پيش فرض

دوستان مشکلی داشتم چند وقتیه وقتی میخوام ویندوز رو Hibernate کنم همینجور روی صفحه آبی می ایسته و Hibernate نمیشه همینجور روی این متن میمونه :

؟؟؟
    تاپیک زیر را بخون:

کد:

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

؟؟؟
    گویا مشکل از Nero هست !
    از Nero استفاده میکنین ؟
    Computer Stops Responding When You Stand-by or Hibernate More Than One Time
    کد:

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام
    از دوستان با تجربه کسي ميدونه اين ارور که در عکس زير هست هنگام اجرا يک نرم افزار رخ ميده براي چس هست؟؟؟؟

و چطوري بايد رفعش کنم؟

معمولا اين پيغام زماني مياد كه برنامه ميخواد از يه امكاناتي استفاده كنه اما در كامپيوتر شما نصب نيست و ناشناخته هست. معمولا هم واسه برنامه هاي نوشته شده با زبانهاي برنامه نويسي رخ ميده. مثله VB .

اين رو تونستم واسه توضيح مربوط به اين ارور پيدا كنم:
    Program error, verify the program has all the latest updates. If updated try reinstalling the program. If you continue to have the same errors contact the software developer.

موفق باشيد.

13. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •