تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 482 از 1635 اولاول ... 3824324724784794804814824834844854864925325829821482 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,811 به 4,820 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

2. عدد F یا محدوده ی دیافراگم مشخص میکنه که بازترین حالت روزنه ی دیافراگم لنز چقدره. اگه دیافراگم رو به صورت یه دایره در نظر بگیریم هر چقدر دیافراگم بسته تر بشه (به سمت مرکز دایره حرکت کنه) روزنه کوچکتر میشه و فاصله ی روزنه از محیط دایره بیشتر. مثلا اگه 2.8 باشه یعنی 2.8 میلیمتر از محیط دایره فاصله داره و اگه 8 باشه یعنی 8 میلیمتر. پس عدد کمتر یعنی دیافراگم بازتر. و هرچقدر دیافراگم بازتری در اختیار داشته باشیم یعنی محدوده ی دیافراگم گسترده تره و هم نور بیشتری از لنز عبور میکنه و هم دستمون توی تنظیم عمق میدان بازتره.
    با سلام به دوستان عزیز

دوست خوبم از راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم . بنده که شخصا از اطلاعات مفید شما بسیار استفاده می کنم .

سوالی در این مورد که شما اشاره فرمودید واسم پیش اومده . جایی خونده بودم که هر چقدر دیافراگم بسته تر بشه عمق میدان بیشتر میشه (البته این هم حدی داره چون هر چقدر دیافراگم تنگتر بشه و به سمت نقطه شدن پیش بره باعث شکست نور میشه) ولی شما می فرمایید دیافراگم بازتر تنظیم عمق بهتری داریم !!!

سوال دومم در مورد لنز هایی هست مثل Canon EF 24 – 105mm f/4L که یک عدد F داره . ایا این لنزها کاربرد خاصی دارن ؟ این مورد نقص حساب نمیشه؟

و مورد اخر حالت فلو در عکس یعنی چه ؟

با سپاس فراوان

پاینده و امیدوار باشید

V
    Last edited by ali_ab; 20-02-2010 at 22:20.

2. این کاربر از ali_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

این رو توی dpreview درباره lx3 نوشته.

One key advancement over previous models is the LX3's superb expandability. Mounting the optional Wide Conversion Lens** brings the maximum wide angle all the way to an incredible 18mm. Other optional equipment such as the ND Filter** and new PL Filter** also broaden image-creating possibilities. The high-end aluminum External Optical Viewfinder provides bright, clear viewing without wearing down the battery. And the optional GN22 Compact Flash mounts to the hot shoe newly added to the LX3. These and other accessories let users build around the LX3 to create a powerful, versatile camera system that can take them as far into photography as they want to go
    .

به نظرم معنای جمله اول اینه که میشه زومش رو تا 60/18 = 3.3 ازتقاء داد. درسته؟
    یه نکته دیگه! این دوربین تو بازار ایران پیدا میشه؟

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز

دوست خوبم از راهنمایی شما بی نهایت سپاسگزارم . بنده که شخصا از اطلاعات مفید شما بسیار استفاده می کنم .

سوالی در این مورد که شما اشاره فرمودید واسم پیش اومده . جایی خونده بودم که هر چقدر دیافراگم بسته تر بشه عمق میدان بیشتر میشه (البته این هم حدی داره چون هر چقدر دیافراگم تنگتر بشه و به سمت نقطه شدن پیش بره باعث شکست نور میشه) ولی شما می فرمایید دیافراگم بازتر تنظیم عمق بهتری داریم !!!

سوال دومم در مورد لنز هایی هست مثل Canon EF 24 – 105mm f/4L که یک عدد F داره . ایا این لنزها کاربرد خاصی دارن ؟ این مورد نقص حساب نمیشه؟

و مورد اخر حالت فلو در عکس یعنی چه ؟

با سپاس فراوان

پاینده و امیدوار باشید

V
    1. هر چقدر دیافراگم بسته تر بشه عمق میدان وضوح بیشتر میشه. من که گفتم دستمون بازتره منظورم این بود که محدوده ی دیافراگم گسترده تری در اختیارمون هست. یعنی اگه دیافراگم های بازتر در اختیار داشته باشیم پس میتونیم عمق میدان کمتری هم داشته باشیم.
    2. محدوده ی دیافراگم این لنزها در تمامی فواصل کانونی ثابت هست. مورد خاصی هم نیست و نقص محسوب نمیشه.
    3. اصطلاحا به حالتی گفته میشه که عکس واضح نیست و یه جور حالت blur وجود داره.

5. 2 کاربر از prowler88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این رو توی dpreview درباره lx3 نوشته.
    One key advancement over previous models is the LX3's superb expandability. Mounting the optional Wide Conversion Lens** brings the maximum wide angle all the way to an incredible 18mm. Other optional equipment such as the ND Filter** and new PL Filter** also broaden image-creating possibilities. The high-end aluminum External Optical Viewfinder provides bright, clear viewing without wearing down the battery. And the optional GN22 Compact Flash mounts to the hot shoe newly added to the LX3. These and other accessories let users build around the LX3 to create a powerful, versatile camera system that can take them as far into photography as they want to go
    .

به نظرم معنای جمله اول اینه که میشه زومش رو تا 60/18 = 3.3 ازتقاء داد. درسته؟
    یه نکته دیگه! این دوربین تو بازار ایران پیدا میشه؟
    میشه... اما برای این کار باید از لنز تبدیل (DMW-LW46) استفاده کنی که اون رو باید جداگانه بخری(بالای 100 دلار)... ضمناً باید آداپتورش رو هم بخری(بالای 20 دلار) تا بشه این لنز رو روی دوربین سوار کرد (DMW-LA4) ...

//

فکر می کنم گیر بیاد.. باید بری جاهایی مثل جمهوری رو بگردی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان از بين دوربينهاي IXUS 200 IS و SX200 IS
    كدوم از لحاظ كيفيت عكس در كل بهتر
    يا اينطوري بگم كدوم يكي دوربين بهتري
    لطفا نظرات خودتونو با ذكر دليل بيان كنيد
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام ،
    Fujifilm s200 EXR رو خریدم.
    از شما هم تشکر می کنم.

9. این کاربر از keihan001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان از بين دوربينهاي IXUS 200 IS و SX200 IS
    كدوم از لحاظ كيفيت عكس در كل بهتر
    يا اينطوري بگم كدوم يكي دوربين بهتري
    لطفا نظرات خودتونو با ذكر دليل بيان كنيد
    ممنون
    برو به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از پست 4778 بخون (یعنی پست هایی که با دوستمون dreams4gotten رد و بدل شده رو بخون)، بیا جلو.

11. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز P A R S A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Dublin|Atlanta|New.York

پيش فرض

سلام بر همه!
    من الان چند وقتی هست میخوام یه دوربین بگیرم، اول از همه حرفه ای نیستم، ولی حرفه ای ها رو دوست دارم!() دنبال یه دوربین حرفه ای بودم که ظاهرا تو بودجه ما حرفه ای خوب نیست، پس میریم سراغ نیمه حرفه ای و آماتور های پیشرفته، شرایط من اینها هست:
    (اولویت هم نداره، همه مهم هست!
    1. قیمت زیر 500 (هرچی کمتر بهتر!)
    2. زوم بالا
    3. قابلیت های حرفه (تنظیمات دستی زیاد و قابلیت نصب فیــــلتر)
    4. تار نبودن عکس ها خصوصا در حرکت ( ضد لرزش قوی!)
    5. نویز پایین (خصوصا در تاریکی!)
    6. خوشدستی دوربین
    7. اگه فرمت RAW هم ساپورت کنه که خیلی عالیه.
    8. باطری (ترجیحا قلمی نباشه!)

من خودم با گشتن تو نت این سه تا پیدا کردم. نظر شما چیه؟ دیگه چه گیزینه ای هایی هست؟

Canon SX20 - Fuji SX200EXR - Nikon P90

اس.ایکس 20 رو خودم در عمل دیدم که نویزش کم نیست و نسبت به چیز های در حال حرکت خیلی جالب عمل نمیکنه! (نمیدونم بقیه چطور هستند!؟) فوجی هم بسیار سنگینه و زوم پایینی داره، این نیکون P90 روی کاغذ واقعا عالی هست ولی خیلی ازش بد میگن! موندم چکار کنم!
    مقایسه عکس از این 3 تا کسی سراغ نداره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام بر همه!
    من الان چند وقتی هست میخوام یه دوربین بگیرم، اول از همه حرفه ای نیستم، ولی حرفه ای ها رو دوست دارم!() دنبال یه دوربین حرفه ای بودم که ظاهرا تو بودجه ما حرفه ای خوب نیست، پس میریم سراغ نیمه حرفه ای و آماتور های پیشرفته، شرایط من اینها هست:
    (اولویت هم نداره، همه مهم هست!
    1. قیمت زیر 500 (هرچی کمتر بهتر!)
    2. زوم بالا
    3. قابلیت های حرفه (تنظیمات دستی زیاد و قابلیت نصب فیــــلتر)
    4. تار نبودن عکس ها خصوصا در حرکت ( ضد لرزش قوی!)
    5. نویز پایین (خصوصا در تاریکی!)
    6. خوشدستی دوربین
    7. اگه فرمت RAW هم ساپورت کنه که خیلی عالیه.
    8. باطری (ترجیحا قلمی نباشه!)

من خودم با گشتن تو نت این سه تا پیدا کردم. نظر شما چیه؟ دیگه چه گیزینه ای هایی هست؟

Canon SX20 - Fuji SX200EXR - Nikon P90

اس.ایکس 20 رو خودم در عمل دیدم که نویزش کم نیست و نسبت به چیز های در حال حرکت خیلی جالب عمل نمیکنه! (نمیدونم بقیه چطور هستند!؟) فوجی هم بسیار سنگینه و زوم پایینی داره، این نیکون P90 روی کاغذ واقعا عالی هست ولی خیلی ازش بد میگن! موندم چکار کنم!
    مقایسه عکس از این 3 تا کسی سراغ نداره؟
    با سلام به دوستان عزیز

دوست خوبم این رده دوربینها کم و بیش عملکرد مشابه ای دارند . بنده هم دنبال خرید دوربین در این رنج هستم و با خوندن پست های اساتید عزیز به نظرم رقابت اصلی بین پاناسونیک FZ38 و کنن sx20 هست و یکی از دوستانم که با دوربین های متعددی کارکرده نظرش این بود نیکون فقط در رده Dslr حریف قدری هست و در رده کامپکتها کنن بهتر عمل میکنه . به نظرم شما تحقیقتون رو روی دو مدلی که عرض کردم انجام بدید گرچه خودم هنوز نتونستم بین این دو یکی رو انتخاب کنم . پاناسونیک خروجی Raw داره و باتری شارژی ولی متاسفانه عکسهای دو مدل رو در حالات نور کم ندیدم که بتونم نظری بدم.برند الیمپوس هم برند مناسبی هست.

پاینده و کامیاب باشید

14. این کاربر از ali_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه byebye's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

الان sony a380 توی بازار گیر میاد ؟؟ چند قیمته ؟؟ ارزش خرید داره ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •