تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي:

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • 0 0%
صفحه 482 از 1174 اولاول ... 382432472478479480481482483484485486492532582982 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,811 به 4,820 از 11737

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه رئال مادريد: Real Madrid C.F. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

بيش از 13 هزار امضا رسمي به فيفا ارسال شد - كاسياس بخت اول تصاحب توپ طلا
    ------------------------------------------------------------------------

بيش از 13 هزار امضاي رسمي از سراسر دنيا به سود دروازه‌بان تيم ملي اسپانيا و رئال مادرید در وب سايت فيفا حك شد.

به نقل از آس، ايكر كاسياس که در فصل گذشته بهترین بازیکن و بهترین دروازه بان (زامورا) لالیگا شد از ديد كارشناسان اروپايي بخت مسلم كسب توپ طلا است.

بيشتر امضاهاي به ثبت رسيده كه طي پر شدن فرمي پيچيده در سايت فيفا به رسميت مي رسيد، از سوي هواداران رئال مادريد ارسال شده است.

مجله فرانس فوتبال در گام بعدي به سراغ جمع آوري راي كارشناسان و بيش از 3000 مربي معتبر جهان مي رود و در نهايت نظر كلي خود را منتشر مي سازد.
    -----------------------------------------------
    only IKER

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دکو : روبينيو فقط بخاطر پول به منچسترسيتي رفت
    --------------------------------------

هافبك تيم ملي پرتغال و عضو فصل جاري تيم چلسي انگليس گفت: حضور روبينيو درتيم منچسترسيتي هيچ دليلي به غير از مسائل مالي ندارد.

به نقل از روزنامه ديلي تلگراف، دكو اظهار داشت: براي من و بسياري از نفراتي كه از نزديك درگير مسائل فوتبال انگليس هستيم، خروج روبينيو از تيم رئال مادريد، ‌غيرقابل تصور نبود؛ اما مثل خيلي ها فكر نمي كردم به تيم منچسترسيتي ملحق شود.

وي افزود: بنظر من روبينيو براي رفتن به منچسترسيتي تنها پول و دستمزد را درنظر گرفت و موارد ديگر برايش مهم نبوده است.
    دكو يك هفته پس از خاتمه موعد نقل و انتقالات بازيكنان در تيم هاي اروپايي و انتقال روبينيو در ازاي 32 ميليون پوند به منچسترسيتي با لحن انتقادي از بازيكن برزيلي بيان كرد: روبينيو هميشه مي گفت برايش مسائل فني و اعتبار بيشتر از مسائل مالي اهميت دارد.

به همين خاطر وقتي با چلسي مذاكره كرد، همه تصور كردند او در حال عمل به ادعاي خود است؛ اما منچسترسيتي به او پول بيشتري پيشنهاد كرد و از فكر آمدن به چلسي منصرف شد.

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

منچستريونايتد مخالفتي با فروش رونالدو ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ---------------------------------------------

در صورت دريافت پيشنهادي اغوا كننده از سوي منچستر سيتي، منچستر يونايتد اجازه انتقال را به مهاجم پرتغالي خويش مي‌دهد.

به نقل از ديلي ميل، ديويد گيل، مدير اجرايي منچستر يونايتد، اظهار داشت: نمي توانم باور كنم در صورتي كه بيش از صد ميليون پوند بابت كريستانو رونالدو پيشنهادي برسد،‌ از فروش وي چشم پوشي كنيم.

اين مقام چند روز پس از اينكه مقامات جديد سيتي اظهار كردند درصدد خريد كريستانو رونالدو از يونايتد در ازاي 135 ميليون پوند هستند،‌ عنوان كرد: در صورتي كه چنين پيشنهادي به نشاني منچستر يونايتد برسد،‌ آنوقت بايد با فرگوسن و مالكين باشگاه صحبت كنيم تا بازيكنمان را به فروش رسانيم.

اين مقام گفت: بايد منتظر ماه‌هاي آينده شويم تا ببينيم چه اتفاق مي افتد. اگر در عمل چنين اتفاقي بيفتد، آنوقت بايد به فكر باشيم تا بازيكني در حد رونالدو را در نظر گيريم.
    ----------------------------------
    khodaeish ina divanan....namarda!1

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

نگاهي به مهمترين نقل و انتقالات فوتبال اروپا در تابستان امسال
    -----------------------------------------------------

فرصت نقل و انتقالات تابستاني در فوتبال اروپا در حالي به اتمام رسيد که برخي از باشگاههاي بزرگ و هميشه فعال اين قاره نظير منچستريونايتد، چلسي و رئال، هيچ يک خريد فوق العاده اي انجام ندادند اما جنجال هاي بزرگي مثلا در مورد انتقال "کريستيانو رونالدو" به رئال مادريد اتفاق افتاد.

در صدر فهرست مهمترين نقل و انتقالات امسال، نام "رافائل فان درفارت" هلندي به چشم مي خورد که باشگاه هامبورگ را به مقصد سانتياگو برنابو، ورزشگاه اختصاصي رئال مادريد ترک کرد.

به نقل از سايت گل، فان درفارت که در تمام عمرش هوادار باشگاه بارسلونا بود و امروز يکي از بهترين هافبک هاي فوتبال جهان است، سرانجام با 9 ميليون يورو از تيم رئال مادريد سر درآورد.

چيزي که عجيب است، پرداخت تنها 9 ميليون يورو بابت خريد چنين بازيکني است و عجيب تر اينکه تيم هامبورگ چطور حاضر شد وي را با اين بها از دست بدهد.

او کسي است که بدون هيچ حاشيه و دردسري به کمک تيم تحت رهبري "برند شوستر" خواهد آمد.

نفر دوم فهرست،‌ "ماتيو فلاميني" است که از آرسنال به ميلان ملحق شد. وي در فصل گذشته يکي از بهترين بازيکنان آرسنال بود و انتقال او به ميلان کمتر از کودتا نبود. انتقال او به عنوان بازيکن آزاد، يکي از مهمترين اتفاقات تابستان امسال بود.

انتقال "الکساندر هلب" از آرسنال به بارسلونا در رتبه سوم فهرست قرار دارد. با توجه به اينکه "ليونل مسي" آرژانتيني احتمالا نقش اصلي را در خط حمله تيم بارسلونا ايفا خواهد کرد، آنچه که نيوکمپ کم داشت نه يک رونالدينيوي ديگر بلکه بازيکني تازه نفس و خستگي ناپذير بود تا حمايت لازم را براي مهاجمان فراهم کند.
    بارسلونا با قيمتي بسيار پائين به همه آنچه مي خواست رسيد.

ساير بازيکنان فهرست برترين انتقالات اروپايي عبارتند از:

4 - لوکا مودريچ (دينامو زاگرب به تاتنهام)

5 - رونالدينيو (بارسلونا به ميلان)

6 - سمير نصري (مارسي به آرسنال)

7 - روبينيو (رئال مادريد به منچسترسيتي)

8 - ديميتار برباتوف (تاتنهام به منچستريونايتد)

9 - کوارسما (پورتو به اينتر)

10 - دانيل آلوز (سوي يا به بارسلونا)

11 - وينسنت کومپاني (هامبورگ به منچسترسيتي)

12 - آموري (پالرمو به يوونتوس)

13 - رابي کين (تاتنهام به ليورپول)

14 - ديويد بنتلي (بلکبرن به تاتنهام)

15 - آمانتينو مانسيني (رم به اينتر)

16 - دکو (بارسلونا به چلسي)

17 - ازکيل گاراي (ريسينگ سانتاندر به رئال مادريد)

18 - سيدو کيتا (سوي يا به بارسلونا)

19 - خوليو باپتيستا (رئال مادريد به رم)

20 - آندري شوچنکو (چلسي به ميلان)

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

تمرینات امروز با بازگشت خوشحال کننده اشنایدر همراه بود
    ------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    eival be wes....migam nazaretoon chie ke shmare 10 ri bedim be wes????1

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دلارد در تلویزیون اختصاصی رئال مادرید
    ------------------------------------------

*زمان زيادي از پيوستن تو به رئال ميگذره.

درسته.زمان زود ميگذره.وقتي شما شروع به بازي در يك تيم ميكنيد هيچوقت نميدونيد كه چه زماني و در چه تيمي به كارتون پايان ميدهيد.در ابتدا فقط هيجان براي ياد گرفتن و پيشرفت كردن وجود دارد اما به مرور هدفهاي خودتون رو مشخص ميكنيد.

*ايكر.رائول.گوتي.....ايا شما اون ها رو به عنوان الگو در تيمتون قبول داريد؟

البته.همه ي بازيكنان جوان تيم همه چيز رو از انها ياد ميگيرند.اما رسيدن به مرحله اي كه انها در حال حاضر بهش رسيدند سخت است.من.تورس.خاوي گارسيا و ديگر بازيكنان جوان رئال ميدونيم كه براي رسيدن به اهدافمون بايد تلاش سختي داشته باشيم و سعي ميكنيم كه حتي روز هاي يكشنبه هم به تمرين بپردازيم

*4 سال پيش شما موفق شديدجام يوروي زير 19 سال رو ببريد.و اين اتحاد شما بود كه باعث شد تا اين اتفاق بيفتد.

درسته.تقريبا تمام ما حتي يك بار هم با باشگاه هامون در تورنمنت ليگ قهرمانان شركت نكرده بوديم و تجربه اي نداشتيم.اما با اتحاد و اعتماد به نفس موفق شديم اين جام رو تصاحب كنيم.بعضي از بازيكناي ما در ليگ دسته دوم اسپانيا و بعضي ها هم حتي در دسته سوم بازي ميكردند.

*زماني كه جام رقابتهاي يورو2008 رومتعلق به كشورت ديدي چه احساسي داشتي؟

اوه.احساس عالي و وصف ناشدني بود.عالي تر از اوني بود كه من تصورشو ميكردم.هيچكدوم از ما در ابتدا باور نميكرديم.حتي ديدن اون جشن بزرگ درپر از هيجان و شور و شادي بود.ما بازيكنان خوب زيادي داشتيم.اما مردم هميشه به دنبال مسئله اي كه از قلم افتاده ميگردند.اما بازيكنان ما نشون دادند كه هيچ چيز رو از دست ندادن.

*از روز فينال چه چيز ديگه اي رو به ياد داري؟

حريف تيم ما تيم قوي مثل المان بود.اما بعد از زدن 1 گل كمي اروم تر شديم و اون گل به ما كمك كرد كه به بازيكنان و تيممون اعنماد داشته باشيم.انها شروع به بازي تدافعي كردندن و همچنين حمله را هم فراموش نكردند.ما به اين بازي اميد زيادي داشتيم جون با عبور كردن ازحريفان قدرتمندي مثل ايتاليا و روسيه تونستيم به فينال برسيم.و زماني كه به فينال رسيديم ميدونستيم تا حالا چيزي رو از دست نداديم و نبايد بدهيم. تيم پر از اعتماد به نفس و شور بود تا توانست جام رو تصاحب كنه.

*فصل پيش براي تو فصل خوبي بود.با درخشش در ختافه درهاي زيادي به روي تو باز شد و توجه خيلي ها رو به خودت جلب كردي.

همه ي بازيكنان تازه وارد در ختافه ميخواستند در تركيب اصلي قرار بگيرند و براي رسيدن به هدفشون تلاش زيادي ميكردند.ام من شانس زيادي داشتم و بعد از چند جلسه تمرين در تر كيب اصلي قرار گرفتم.در بعضي مواقع قبل ازشروع بازي احساس ميكردم.امدگي براي بازي كردن ندارم اما تمام تلاشم رو ميكردم تا خودم رو با تيم هماهنگ كنم و خوشبختانه تلاشم فايده داشت و من به تيم ملي دعوت شدم.

*تو اخيرا گل بسيار زيبايي رو در سوپر كاپ به ثمر رسوندي

من واقعا شوت از راه دور به سمت هدف رو دوست دارم و خيلي براي بهتر شدن شوت هام تمرين ميكنم.من تمام تلاشم رو كردم و تا حدودي هم شانس به من كمك كرد تا اون گل رو به ثمر برسونم.من اين شوت ها رو از سبك شوت هاي سانتي اراگون تقليد كردم كه البته هنوز نتونستم مثل او و در موقعيت هاي سختي كه اون شوت ميزد و توپ رو به گ تبديل ميكرد ضربه هاي خوبي به توپ بزنم.اما خوشبختانه پيشرفتم رو در اين زمينه احساس ميكنم

*آيا باور داريد كه تيم رئال تيم يكپارجه و هماهنگي است؟

تيم رئال موفق شده در يك مدت زمان كوتاه 3 عنوان را به دست بياره اما با اين حال انگيزهاش رو براي به دست اوردن عنوانهاي ديگر از دست نداده است و همين باعث ايجاد جو خوبي براي بازيكناني مثل من كه تازه به اين تيم پيوسته اند ميشود.و اين به ما كمك ميكنه كه مشكلي از نظر ناهماهنگ بودن با بازيكنان ديگر و تيم نداشته باشيم.

*آيا از زماني كه شما تيم رئال رو ترك كرديد تغيير زيادي در تركيب اين تيم به وجود اومده؟

من بيشتر بازيكنان رو ميشناسم و ما روابط خوبي با هم داريم.چون من تا 31 اگوست سال پيش با اون ها بودم.اما زماني كه به ختافه رفتم خيلي از بازيكنان رو نميشناختم و خيلي ديرتر با تيم هماهنگ شدم

*آيا تصميم شما بود كه با وجود داشتن پيشنهاد از تيم هاي ديگر توي اين تيم بمونيد؟

بله.من قبل از زماني كه پيشنهاد هايي رو دريافت كنم تصميمم رو گرفته بودم و همچنين مسئولان باشگه از من خواستند كه در اين باشگاه بمانم.

*فصل خوبي رو در لاليگا شروع نكرديد.....

ما اتحادمون رو از دست دايم و زماني كه داشتيم دوباره به دستش مياورديم انها از اين فرصت استفاده كرند.ديپورتيوو هم خودش رو براي لاليگا خوب اماده كرده بود و متاسفانه تونستند برنده اين بازي باشند.

*كم كم داريم به مسابقات ليگ قهرمانان نزديك ميشيم.نظرت در اين باره چيه؟

اين فصل كاملا براي من متفاوته.ما در مقابل بهترين تيم هاي اروپا و قهرمانان ديگر ليگ هاي حرفه اي بازي خواهيم كرد.و بايد مراقب تيم هايي كه براي اولين بار در اين تورنمنت شركت ميكنند باشيم.چون به عقيده من انه براي صعود به مراحل بالاتر انگيزه ي زيادب دارند.

*آرين روبن در اين فصل شروع خوبي رو داشته.

اون بازيكن پر سرعتي است و ميتونه در جناحين خطر زيادي رو براي تيم حريف ايجاد كنه و وقتي فضاي كافي براي حركت داشته باشد گرفتن توپ از او بسيار سخته.

*در بازي برگشت سوپر كاپ در بين دونيمه چه اتفاقي در رختكن افتاد؟

دقيقا نميدونم.ما تصميم گرفتيم اتحاد هميشگيمون رو به دست بياريم و وقتي يكي از بازيكن ها شروع به حمله كنه همه ي ما به اون مي پيونديم و اماده ميشيم گاهي اوقات بعد از باخت هر بازي احساس ميكني كه ذاشتي بازي رو ميبردي اما چون خيلي خيلت راحت بود به راحتي بازيه برده رو به يك باخت بد تبديل ميكني.اما در اكادمي رئال به شما ياد داده ميشه كه حتي در دقايق پاياني بازي هم بايد محكم باشيد.و اين تصميمي بود كه ما در اون زمان در رختكن گرفتيم.

*خودت رو در اين فصل چگونه ميبيني؟

از اعتماد به نفس بالايي برخوردار هستم.بازي هاي فضل پيش در ختافه كمك زيادي به پيشرفتم كرد.يك بازيكن بايد اعتماد به نفس داشته باشد و سعي كند تمام تلاش خودش را در هر بازي براي تيمش انجام دهد.روش هاي زيادي براي رسيدن به اين هدف وجود دارد.

*دوست داري شماره اصليت در رئال چه شماره اي باشه؟

۱۸

*آيا تو روي بازيكنان قديني رئال مثل رائول و گوتي حساب ميكني؟

البته كه همينطوره.اون ها سال هاي زيادي رو در رئال گذروندند.و با گذشت هر سال نشون دادند كه چقدر براي تيم مهم هستند و همه ميدونند كه انها جزو مهره هاي قدرتمند و اصلي تيم رئال براي بازيها هستند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

خب منم واسه اولین بار میخوام یه تکونی به خودم بدم.بسم الله...

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

طبق نظرسنجی روزنامه مارکا از هواداران رئال مادرید که 21661 نفر در آن شرکت کردند، 80% هواداران معتقد بودند که تیم محبوبشان در رقابت های این فصل لالیگای اسپانیا به مقام قهرمانی نخواهد رسید.
    رئال مادرید در اولین دیدار خود در ورزشگاه ریازور مغلوب دپورتیوو شد.

منبع: مارکا

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

به نوشته روزنامه مارکای اسپانیا، بازیکنان مسلمان حاضر در لالیگای اسپانیا با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان اقدام به گرفتن روزه کرده اند. این روزنامه نام هشت بازیکن را که در لالیگای اسپانیا روزه داری می کنند اعلام کرد.

1.یحیی توره - بارسلونا
    2.آبیدال - بارسلونا
    3.کیتا - بارسلونا
    4.کانوته - سویا
    5.کانی - سویا
    6.جواد نکونام - اوساسونا
    7.مسعود شجاعی - اوساسونا
    8.دیارا - رئال مادرید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

مهاجم سابق رئال مادريد قصد دارد امسال با والنسيا قهرمان لاليگا شود.

فرناندو مورينتس، بازيكن گلزن والنسيا گفت: امسال سال آخر بازي من است. با اتمام لاليگا، از دنياي فوتبال نيز خداحافظي مي كنم.
    وي افزود: خاطرات تلخ و شيرين من در فوتبال از سوي ديگران رقم خورده است؛ اما امسال مي خواهم براي خودم يك خاطره خوب رقم بزنم.
    مورينتس كه سابقه بازي در ليورپول انگليس را هم در كارنامه خود يدك مي كشد، قصد دارد در لاليگا امسال نيز بدرخشد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •