تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 482 از 2376 اولاول ... 3824324724784794804814824834844854864925325829821482 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,811 به 4,820 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

در گفت وگو بافارس

امير آبادي: از كريمي رخصت مي گيرم

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران گفت:فيروز كريمي مربي قابل احترامي است و روز جمعه پيش از بازي از وي براي حضور در ميدان رخصت مي گيرم.

مهدي امير آبادي در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: مسابقه با صبا باتري بازي سختي است. اين تيم در هفته هاي گذشته خوب نتيجه نگرفته است و براي كسب سه امتياز در خانه به ميدان مي آيد؛ اما تلاش مي كنيم تا دست پر به تهران بازگرديم.
    امير آبادي در خصوص رويارويي با سرمربي سابق استقلال گفت: فيروز كريمي مربي قابل احترامي است و و پيش از آغاز مسابقه از او براي حضور در ميدان رخصت مي گيرم.
    امير آبادي در مورد جريمه چند روز پيش خود در تمرين استقلال كه مجبور به دويدن دور زمين شد عنوان كرد: جريمه نشده بودم بلكه به دليل آنكه روز قبل از مسابقه 90 دقيقه در تركيب تيم بودم به همراه خسرو حيدري ريكاوري كردم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

جانواريو و عباسفرد در تركيب اصلي

تركيب احتمالي استقلال برابر صبابا باتري قم

خبرگزاري فارس: تركيب احتمالي تيم فوتبال استقلال در هفته ششم ليگ برتر برابر با صبا باتري مشخص شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تيم فوتبال استقلال روز جمعه در ورزشگاه يادگار امام قم بايد به مصاف تيم صبا برود.
    آبي پوشان در اين مسابقه با روش 3-5-2 و تركيب احتمالي زير به ميدان خواهند رفت:
    دروازه‌بان:وحيد طالب لو
    مدافعان:پيروز قرباني،بيژن كوشكي،پژمان منتظري
    هافبك ها: حسين كاظمي،خسرو حيدري،مهدي امير آبادي،مجتبي جباري،جان واريو
    مهاجمان:سياوش اكبر پور، عليرضا عباسفرد
    در صورتيكه استقلال به طور قطعي با اين تركييب به ميدان برود، جان واريو اولين بازي خود را براي استقلال انجام خواهد داد.
    استقلال هم اكنون با چهار امتياز در مكان دوازدهم جدول قراردارد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه‌نویی: برای کسب سه امتیاز به دیدار صبا می‌رویم

سرمربی استقلال تهران اظهار کرد: خوشبختانه بازیکنان در حال رسیدن به شرایط خوبی هستند، هر چند که معتقدم استقلال هنوز هم کار دارد و باید بازیکنان به هماهنگی لازم برسند.

وی افزود: با این حال به استقلال بسیار امیدوار هستم و اطمینان می‌دهم که این تیم پتانسیل بالایی برای موفقیت در لیگ برتر دارد.

قلعه‌نویی درباره دیدار مقابل صبای قم گفت: در این دیدار برای کسب سه امتیاز به قم می‌رویم. استقلال در این فصل در تمامی بازی‌ها تنها به دنبال پیروزی است و حتی به تساوی هم فکر نمی‌کنیم.

وی ادامه داد: فیروز کریمی جایگاه ویژه‌ای داشته و استقلالی‌ها برای او احترام قائل هستند با این حال بر روی نقاط ضعف و قوت صبا کار کرده‌ایم تا بتوانیم این تیم را شکست دهیم.

قلعه‌نویی درباره اظهارنظر کریمی مبنی بر قرار نگرفتن بر روی نیمکت در بازی مقابل استقلال نیز گفت: امیدوارم کریمی روی نیمکت بنشیند.

قلعه‌نویی درباره نارضایتی از وضعیت بازیکنان استقلال گفت: من از بازیکنان ناراضی نیستم بلکه معتقدم قدرت واقعی استقلال بیشتر از چیزی است که تاکنون دیده‌ایم.

سرمربی استقلال درباره برخی ادعاها به نقل از وی درباره وجود جاسوس در این تیم نیز گفت: ما در استقلال جاسوس نداریم و من چنین چیزی نگفتم، در هر صورت طبیعی است که خبرنگاران برخی اخبار تیم را از بازیکنان بگیرند اما، تاکید دارم که نباید مسایل خاص و درونی تیم یا موضوعاتی که هنگام عصبانیت مطرح می‌شود در رسانه‌ها انعکاس یابد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

اميرآبادي: كريمي شناخت خوبي از استقلال دارد

خبرگزاري موج - گروه اقتصاد ورزش
    با تفكرات فيروز كريمي به خوبي آشنا هستيم و براي رويارويي با تيم صبا باتري هيچ مشكلي را نخواهيم داشت.

مهدي اميرآبادي در گفتگو با خبرنگار موج گفت: تعطيلات ليگ برتر فرصت بسيار خوبي براي بازيكنان استقلال بود تا بتوانند هماهنگي بيشتري دست پيدا كنند.
    وي افزود: در حال حاضر با انجام تمرينات مناسب و ديدار تداركاتي كه مربيان تيم برايمان در نظر گرفته بودند آماده رقابت با تيم صبا باتري هستيم.
    بازيكن تيم استقلال تهران با اشاره به حضور فيروز كريمي در تيم صباباتري تصريح كرد: فيروز كريمي به خاطر سابقه حضورش در تيم استقلال و شناخت كاملي كه از بازيكنان دارد شرايط سختي را برايمان محيا خواهد كرد ولي معتقدم تفكرات قلعه نويي به گونه اي نيست كه كريمي به راحتي بتواند براي استقلال برنامه ريزي كند.
    اميرآبادي در پايان خاطرنشان ساخت: در ابتداي فصل نتايج قبل قبولي را كسب نكرديم ولي در ادامه تلاش خواهيم كرد كه بتوانيم همچون گذشته به يكي از قطب هاي اصلي فوتبال مبدل شديم.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

قلعه‌نويي: موفقيت استقلال را باور دارم

امير قلعه‌نويي گفت: تنها براي كسب سه امتياز به ديدار صبا مي‌رويم.
    سرمربي استقلال تهران اظهار كرد: خوشبختانه بازيكنان در حال رسيدن به شرايط خوبي هستند، هر چند كه معتقدم استقلال هنوز هم كار دارد و بايد بازيكنان به هماهنگي لازم برسند.
    وي افزود: با اين حال به استقلال بسيار اميدوار هستم و اطمينان مي‌دهم كه اين تيم پتانسيل بالايي براي موفقيت در ليگ برتر دارد.
    قلعه‌نويي درباره ديدار مقابل صباي قم گفت: در اين ديدار براي كسب سه امتياز به قم مي‌رويم. استقلال در اين فصل در تمامي بازي‌ها تنها به دنبال پيروزي است و حتي به تساوي هم فكر نمي‌كنيم.
    وي ادامه داد: فيروز كريمي جايگاه ويژه‌اي داشته و استقلالي‌ها براي او احترام قائل هستند با اين حال بر روي نقاط ضعف و قوت صبا كار كرده‌ايم تا بتوانيم اين تيم را شكست دهيم.
    قلعه‌نويي درباره اظهارنظر كريمي مبني بر قرار نگرفتن بر روي نيمكت در بازي مقابل استقلال نيز گفت: اميدوارم كريمي روي نيمكت بنشيند.
    قلعه‌نويي درباره نارضايتي از وضعيت بازيكنان استقلال گفت: من از بازيكنان ناراضي نيستم بلكه معتقدم قدرت واقعي استقلال بيشتر از چيزي است كه تاكنون ديده‌ايم.
    سرمربي استقلال درباره برخي ادعاها به نقل از وي درباره وجود جاسوس در اين تيم نيز گفت: ما در استقلال جاسوس نداريم و من چنين چيزي نگفتم، در هر صورت طبيعي است كه خبرنگاران برخي اخبار تيم را از بازيكنان بگيرند اما، تاكيد دارم كه نبايد مسايل خاص و دروني تيم يا موضوعاتي كه هنگام عصبانيت مطرح مي‌شود در رسانه‌ها انعكاس يابد.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

نمي توانيم از او توضيح بخواهيم
    عضو هيات مديره استقلال: قلعه نويي با قدرت به کارش ادامه مي دهد

محمد سعيد نفريه عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران که فصل گذشته و در زمان سرمربيگري حجازي و کريمي،متهم به حمايت از امير قلعه نويي بود،باز هم نشان داد که حامي وي است.

اخيراً خبرهايي در خصوص اولتيماتوم هيات مديره استقلال به امير قلعه نويي مطرح شده،اما نفريه تمام اين شايعاتي را تکذيب مي کند.
    گفت و گوي عضو هيات مديره استقلال تهران با خبرنگار ورزشي برنا در ادامه مي آيد:

* درست است که هيات مديره تنها سه هفته به قلعه نويي زمان داده است؟
    - براي چه زمان بدهيم؟!

* اينکه از نتايج راضي نيستيد و گفته ايد اگر تا سه هفته ديگر قلعه نويي نتيجه نگيرد از استقلال خواهد رفت.
    - اين خبر صحت ندارد. من تعجب مي کنم چرا چنين اخباري منتشر مي شود. هيات مديره تا به امروز در خصوص کادر فني صحبتي نداشته است و اصلاً هم قرار نبوده که قلعه نويي بيايد و توضيحي بدهد. ايشان با قدرت به کارش ادامه مي دهد و ما مطمئن هستيم استقلال را به موفقيت خواهد رساند.

* از نتايج که راضي نيستيد؟!
    - خير اما تنها قلعه نويي را مقصر نمي دانيم و نمي توانيم از او توضيح بخواهيم. ما هم در عدم موفقيت استقلال شريک هستيم.

* چطور؟!
    - يکسري مشکلات است که ما بايد حل کنيم. وقتي تيم زمين تمرين ندارد قلعه نويي مقصر نيست. بهانه نمي آوريم اما بايد قبول کرد که يک مربي براي موفقيت نياز به ابزار دارد. در ضمن الان هم اول فصل است و زمان مناسبي براي مطرح کردن اين مسائل نيست.

* مشکل جذب اسپانسر حل نشد؟
    جذب اسپانسر کار سختي شده است. متاسفانه امسال يک مقدار کارمان گره خورده اما آقاي فتح الله زاده اختيار تام دارد تا اسپانسر استقلال را معرفي کند.

* بودجه 5 ميلياردي استقلال به تصويب رسيد؟
    - بودجه ما 7 ميليارد است نه 5 ميليارد .از اين 7 ميليارد، 7/4 ميليارد براي پول بازيکنان است و مابقي نيز خرج هزينه هاي جاري مي شود.

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

به ما گفتند مهاجم پرتغالي در ليگ برتر شاغل است
    نظري جويباري: هيات مديره بخواهد همه ما را برکنار مي کند/مطمئن باشيد قلعه نويي با شرط و شروط کار نمي کند

استقلال تهران در آستانه ديدار با صباباتري قم آبستن اتفاقات تازه اي شده است. اولين خبر اين بود که هيات مديره تنها سه هفته به قلعه نويي زمان داده تا تيم را درست کند، در غير اين صورت بايد از استقلال جدا شود. و خبرمهم ديگر ادامه داشتن مشکلات مالي و احتمال اعتصاب بازيکنان بود.

در همين خصوص خبرنگار ورزشي برنا گفت و گويي با علي نظري جويباري انجام داده که متن کامل آن در ادامه مي آيد:

* وضعيت استقلال قبل از بازي با صباباتري قم چگونه است؟
    - شرايط خوبي داريم و آماده بازي مي شويم. در طول هفته بازيکنان تمرينات منظمي را پشت سر گذاشته اند تا از قم با دست پر به تهران برگرديم.

* حساسيت بازي براي شما مشکل ساز نمي شود؟
    - خير حساسيت خاصي ندارد. ما روي سه امتياز تمرکز کرده ايم و به مسائل حاشيه اي نيز توجهي نداريم.

* شايعه شده هيات مديره تنها سه هفته ديگر به قلعه نويي زمان داده است، اين موضوع صحت دارد؟
    - اين حرف ها شيطنت يک عده خاص است. قلعه نويي تازه کارش را شروع کرده و به زمان نياز دارد. در ضمن همه شخصيت قلعه نويي را مي دانند و مطلع هستند که او با شرط و شروط کار نمي کند! در هيات مديره ما مديراني با تجربه هستند که شرايط را درک مي کنند و بعيد است که در کادر فني دخالت کنند. البته اين را هم بگويم که آنها تصميم گيرنده هستند و اگر بخواهند مي توانند همه ما را کنار بگذارند. شک نداشته باشيد تا به امروز چنين صحبتي مطرح نشده است.

* مي توانيد از اين شرايط خارج شويد؟
    - قلعه نويي استاد خارج کردن تيم از بحران است. شک نکنيد شرايط استقلال درست مي شود و ما در آسيا هم بازيهاي خوبي به نمايش مي گذاريم.

* اين داستان تکراري انتخاب اسپانسر تمام شدني نيست؟
    - انتخاب اسپانسر در حيطه وظايف ما نيست. هيات مديره و مديرعامل در اين خصوص تصميم گيري مي کنند. اميدواريم اسپانسر هر چه زودتر معرفي شود و ما هم از بلاتکليفي خارج شويم.

* اتفاقاً مشکلات مالي نيز براي استقلال دردسر ساز شده تا جايي که زمزمه هاي اعتصاب بازيکنان به گوش مي رسد.
    - اين موضوع هم صحت ندارد.استقلال جاي اعتصاب نيست و بازيکنان هم چنين روحياتي ندارند. درست است که چک برگشتي داريم اما توجه داشته باشيد 80 درصد بازيکنان پول هاي خود را گرفته اند. شک نکنيد اين مشکل هم حل مي شود.

* مهاجم پرتغالي استقلال چه زماني به تهران مي آيد؟
    - قرار شده تا پايان هفته به کشورمان بيايد و پس از قبولي در تست پزشکي قراردادش را ثبت کند.
    * خبر داريد که اين مهاجم در ليگ يک پرتغال شاغل است و بازيکن ليگ برتري به حساب نمي آيد؟ در ضمن سن او هم 33 سال است.
    - بله 33 ساله است اما به ما گفته اند او در ليگ برتر پرتغال شاغل است و تا به امروز هم چند گل زده است!

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

ماجراهاي آقا فيروز و آبي ها
    صبا - استقلا‌ل ‌
    بي‌ترديد تماشايي‌ترين ديدار هفته ششم مصاف صباي قم و استقلا‌ل تهران است، از تمامي حاشيه‌هاي اين ديدار از جمله نشستن يا ننشستن فيروز كريمي بر روري نيمكت كه بگذريم تقابل مرد ناكام فصل گذشته استقلا‌ل با انديشه‌هاي ژنرال پيروز كه در آخرين لحظات با قهرماني در جام حذفي به داد استقلا‌ل ليگ هفتم رسيد، بسيار جذاب و ديدني خواهد بود. ‌
    براي حساس خواندن اين بازي مي توان دلا‌يل زيادي برشمرد كه بدون شك مهمترين آن رويارويي فيروز كريمي با تيم و بازيكناني است كه همراه آنها تلخ ترين روزهاي فوتبالي خود را پشت سرگذاشت. فيروزفرداشب مقابل بازيكناني مي ايستد كه غالبا از او دل خوشي ندارند و مي آيند تا در مصاف با مربي پيشين استقلا‌ل خود را به اثبات برسانند. ‌
    تقابل فيروزكريمي و اميرقلعه نويي هم مي تواند به جذابيت‌هاي اين بازي بيافزايد. كريمي كه در دوران حضورش در تيم فوتبال استقلا‌ل سايه قلعه نويي را بالا‌ي سر خود مي ديد در جدال رودررو با او انگيزه‌هاي زيادي دارد. امشب براي اولين بار ورزشگاه يادگار امام قم ميزبان يكي از بزرگان فوتبال ايران است. ‌
    صباباتري و استقلا‌ل به بازي هفته ششم البته به چشم بازي مرگ و زندگي مي نگرند، دو تيمي كه با 2 و 4 امتياز در رده‌هاي هفدهم و دوازدهم ايستاده اند آيا چاره اي به جز كسب سه امتياز در اين بازي دارند؟ بدون شك كريمي و قلعه نويي با هدف پيروزي گام به ميدان رقابت يادگار امام مي نهند. ‌

Super VIP Mehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    -• برنابلا

پيش فرض

سلام دوستان ...

ببخشید ! یه سوال
    مشکل طالب لو حل شد ؟ الان دروازه بان اول استقلال وحید ؟

با تشکر مهران ...

تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آرش برهانى:بازهم در استقلال فيكس خواهم شد

آرش برهانى مهاجم استقلال معتقد است تيمش مى تواند صباباترى را شكست دهد. گفت وگوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
    • تمرينات تيم چطور پيش مى رود؟
    - خوب است. من در چند روز اول تمرينات به دليل آسيب ديدگى شركت نكردم اما هفته گذشته به طور منظم در تمرينات حضور داشتم. فكر مى كنم از لحاظ بدنى در شرايط خوبى باشم.
    • بازى با صباباترى را چطور مى بينيد؟
    - بازى سختى است صباباترى از تيم هاى قدرتمند ليگ است اما ما احتياج به برد داريم.
    • آيا مى توانيد ۳ امتيار را كسب كنيد؟
    - حتماً كسب مى كنيم چون براى رسيدن به صدر جدول بايد همه تيم ها را شكست دهيم.
    • تقابل با فيروز كريمى را چگونه مى بينيد؟
    - فيروز كريمى مربى بزرگى است. من فصل قبل شاگرد ايشان بودم پس بايد قبل از بازى از وى رخصت بگيرم.
    • فيروز كريمى به بازى شما اعتقاد داشت اما قلعه نويى اين طور نيست، چرا؟
    - خب تفكرات آقافيروز طورى بود كه از من استفاده مى كرد امسال هم سعى مى كنم با تمرينات بيشتر نظر قلعه نويى را عوض كنم.
    • در پايان اگر صحبتى مانده بفرماييد.
    - به هواداران استقلال قول مى دهيم از اين به بعد ديگر امتياز از دست ندهيم، ضمن اينكه من بازهم در استقلال فيكس خواهم شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •