واریکوسل درجه 3 داشته باشیم خلاصیم به کل؟
+
درجه 1 و 2 چی؟
+
واریکوسل درجه 3 داشته باشیم خلاصیم به کل؟
+
درجه 1 و 2 چی؟
+
1- فرقی نمیکنه
2-بله
3- بستگی داره و معلوم نیست ولی به طور معمول 2 تا 4 ماه بعدش
---------- Post added at 04:51 PM ---------- Previous post was at 04:48 PM ----------
صفحه اول همین تاپیک رو مطالعه بفرمایید
درباره واریکوسل چیزی ننوشته
آقا این مهلت یک ساله ای که نظام وظیفه برای معرفی بعد از فارغ التحصیلی دانشجوها گذشته یعنی چی؟
یعنی اگه مثلا من شهریور امسال فارغ التحصیل بشم حداکثر تا شهریور سال بعد حتما باید اعزام بشم و در حال خدمت باشم؟ یا تا اون تاریخ وقت دارم دفترچم رو ارسال کنم؟
شدیدا به راهنمایی احتیاج دارم چون با کش دادنش میخوام معافیت کفالتم رو بگیرم
خوب دقت کنید نوشته ::
بند 37- واريكوسل:
الف) درجه 1 و 2 خدمات غيررزمي.
ب) درجه 3 معاف دائم.
یعنی شما بعد از فارق التحصیلی 1 سال مهلت دارید تا دفترچه بفرستید
ببخشید چون من امسال فارغ التحصیل میشم و سال بعدش از قانون کفالت جدید میتونم استفاده کنم
فقط یه سئوال دیگه میمونه اگر من شهریور سال بعد دفترچم رو بفرستم با این شراط احتمالا اعزامم آبان یا بعد از اون میفته و منم 10 آبان حائز شرایط معافیت میشم
اون وقت چی؟ نظام وظیفه چه مدرکی میخواد تا برام غیبت نزنه ؟
اگر شما حائز شروع معافيت كفالت باشي هيچ مشكلي پيش نمياد طبق دفترچه حالا چرا بعد از اين تاريخ شامل حال ميشه!؟
تاریخ تولد پدرمه
اون موقع 65 سال تموم میشه
سلام
من در سال 88 در کنکور سراسری قبول شدم و در سال 89 در کنکور فراگیر پیام نور قبول شدم و همزمان با رشته اولم شروع به تحصیل پرداختم (گواهی اشتغال به خدمت)ایا می توانم از رشته اولم انصراف دهم و در رشته دومم به تحصیل ادامه دهم یا باید به خدمت بروم؟
باتشکر
با درود.
من کفه دستم عرق میکنه به صورتی که اگه دو دقیقه کامل موس تویه دستم باشه، کفه دستم کامل خیسه، تویه آیین نامه پزشکی نوشته اگه شدید باشه ، معافیت دائم داده میشه، حالا این عرق کردن شدید دست تا چه حدی هست؟
حداقل کسری خدمت به من تعلق میگیره؟؟
البته من دیپلمم رو خرداد 90 گرفتم و الآن ترم یک کاردانی هستم و 2 سالی وقت دارم و البته یه سوال هم داشتم: بعد از تموم کردن دوره ی کاردانی میتونم واسه کارشناسی بخونم یا نه؟
متولد مهر سال 1372 .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)