آقا من میخوام این کا800 ام رو آپدیت کنم(کلا هرچیشو میشه میخوام آپدیت کنم) این کلوپ رو خوندم یه چیزایی فهمیدم . اما نمیدونم کدوم ورژن رو بریزم. آخه ورژن های جدیدتری هم اومده که اینجا گفته نشده. یکی کمکم کنه بگه کدوم بهتره من همونو بریزم.
آقا من میخوام این کا800 ام رو آپدیت کنم(کلا هرچیشو میشه میخوام آپدیت کنم) این کلوپ رو خوندم یه چیزایی فهمیدم . اما نمیدونم کدوم ورژن رو بریزم. آخه ورژن های جدیدتری هم اومده که اینجا گفته نشده. یکی کمکم کنه بگه کدوم بهتره من همونو بریزم.
منظورت از آپديت چيه عزيز؟ فريمورش رو يا مي خواي تبديل كني؟ براي فريمور ميتوني توسط gprs هم توسط گوشي دانلود كني در ضمن اگه ميخواي پچ و اينجور چيزا نصب كني يا به باكس نياز داري و يا به نرم افزار SE Tool كه اگه cid گوشيت 53 باشه از اين نرم افزار هم نمي توني استفاده كني و بايد به روش هاي ديگه اي متوسل بشي
فریمور رو میگم. نمیخوام تبدیل کنم. تا حالا هم این کار رو نکردم
Last edited by Amin.M.1986; 27-02-2009 at 20:57.
يه سيم كارت ايرانسل ميندازي روي گوشي بعد ميري به setting يه گزينه داره به اسم خدمات به روز رساني يا (Update Service) جستجو ميزني تا آخرين ورژن رو برات پيدا كنه و دانلود كنه برات البته اگه بعد جستجو ببينه به روز هست فريمت ديگه دانلود نميكنه فقط يه پيغام ميده كه به روز هست
چند مگ هست؟ پس این روش ها که تو انجمن نوشته و این حرفا چیه؟
با gprs گوشي نميشه كاري كرد
بايد قيد اينو به طور كامل زد
اما آپديت فيرموير
واسه كا800 بهترينش k800 r8bf003 هست
هر چي پچ مياد واسه اين مياد
بايد فايلهاي مورد نياز را دانلود كني و فلش كني
همه فايلها در كلوپ تبديل كا800 به كا810 موجود ميباشند
موفق باشيد
اطلاع ندارم من از اول سال 87 كه اين گوشيم رو خريدم تا به حال Up to date هست اگه شما هم امسال خريدي نياز نيست جستجو كني چون به شما هم احتمالا up 2 date ميده.
همين پست قبليم جواب دادم به اين سوالتون:پس این روش ها که تو انجمن نوشته و این حرفا چیه؟
همونطور كه كه دقت كردي (البته اميدوارم) براي پچ ريختن به SE Tool يا ابزارهاي مشابه نياز داري و اين پچ و روش ها هم روش هاي ديگه هست كه ميتوني استفاده كني ولي در هر حال شما نياز داري چيزي رو دانلود كني حالا چه با گوشي چه با كامپيوتراگه ميخواي پچ و اينجور چيزا نصب كني يا به باكس نياز داري و يا به نرم افزار se tool كه اگه cid گوشيت 53 باشه از اين نرم افزار هم نمي توني استفاده كني و بايد به روش هاي ديگه اي متوسل بشي
پست تكرار شد...
اونجا رو قبلا خوندم. اگه میشه یکم کمکم کن
اولا پسرخاله من با gprs گوشي 610 اش رو آپگريد كرد
دوما اين آقا قبلا هم ازش پرسيدم قصد تبديل و اين جور چيزها رو نداره پست قبلي دوستمون رو بخوني متوجه ميشي گل محمدي جان. ولي كاش خود من اين قدر شوقش رو داشتم اين پچي رو كه گفتي بريزم رو گوشي باور كن اين گوشي c905 شب و روزم رو ازم گرفته نميدونم ديدي يا نه قبل اينكه ببينمش هميشه مي گفتم k800 زيبا ترين گوشي سوني اريكسون هست ولي حالا ميگم c905 زيباترين گوشي سوني هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)