کدوم مودم 220 رو ساپورت میکنند ؟
کدوم مودم 220 رو ساپورت میکنند ؟
سلام .. بسته های TD و همراه ایرانسل هرچندتا میتونی بخری و اول اون بسته ای که تاریخ انقضاش نزدیک تر باشه مصرف میشه بعد بسته ای که دیرتر هست و جداگانه داخل برنامه ایرانسلمن بسته هات رو نشون میده.
پس در واقع چیزی از بین نمیره و همیشه بسته ای اکتیو هست که زودتر قراره منقضی بشه ؟ مثلا اگه بسته ی فعلی انقضاش تا 6 ماه دیگه باشه و بسته ی جدید 3 ماهه بسته جدید فعال میشه و پس از اتمام حجم تا زمان میافته روی همون قبلیه و اگه بسته ی جدید یکساله باشه چون بسته ی قبلی زودتر منقضی میشه بسته ی جدید فعال نمیشه تا بعد از اتمام قدیمیه درسته ؟
- - - Updated - - -
پس در واقع چیزی از بین نمیره و همیشه بسته ای اکتیو هست که زودتر قراره منقضی بشه ؟ مثلا اگه بسته ی فعلی انقضاش تا 6 ماه دیگه باشه و بسته ی جدید 3 ماهه بسته جدید فعال میشه و پس از اتمام حجم تا زمان میافته روی همون قبلیه و اگه بسته ی جدید یکساله باشه چون بسته ی قبلی زودتر منقضی میشه بسته ی جدید فعال نمیشه تا بعد از اتمام قدیمیه درسته ؟
آره درسته مثلا اگر بسته یکساله خریدین و بعد 1 ماهه ام بگیرین اول این یک ماهه استفاده میشه تا تموم بشه بعد میره روی یکساله
چجوری فریم ور gp 2101 رو اپدیت کنم؟
و چجوری اس ام اسی که برام میاد رو ببینم روش؟
فعلا که ایرانسل ظاهرا برای این مدل اپدیتی ارایه نداده و اگر بده برای مشترکینی که اون مدل از مودم رو دارند ایمیلش میاد که فریموور جدید اومده ولی علت اینکه شما میخواهید اپدیت کنید چیه ؟ اگر مشکلی هست بگید تا دوستان شما رو راهنمایی کنند.
منظورتون رو از sms متوجه نشدم چون مودم و سیم کارت TD-LTE قابلیت ارسال و دریافت پیامک رو نداره و فقط بعضی از مدل های 3G , 4G این قابلیت رو دارند ولی اگر منظورتون SMS های خود ایرانسل هست که معمولا براتون ایمیل می شن یا به شماره موبایلی که موقع ثبت نام بهشون دادید ارسال میشه .
Last edited by ahwazp30; 20-09-2017 at 20:09.
بسته های شبانه همچنان نیم ساعت کم دارن؟ یعنی ۱ ساعت بگیرم فقط نیم ساعت میشه؟؟
سرعت من نهایت ۲ مگه یعنی تو ۳۰ دقیقه نهایت ۳.۵ گیگ بگیرم؟؟
حجم فایلم حدودا ۱۰ گیگه
سلام
میشه لطف کنید راجع به کیفیت اینترنت ثابت ایرانسل توضیح بدین ؟
و همین طور راجع به کیفیت مودم های اون
ممنون
والا من میخوام ایرانسل من رو نصب کنم
میگه اسمس میاد به همون خط td ولی به خطی که بهشون دادم نمیاد وایمیلم هم ایمیل خود دفتر فروش رو دادن
هیچ راهی نیست بدون اسمس کارم را بیافته؟
مشکلی نیست .شما باید با 707 تماس بگیری و بگی ایمیل جدید برات جایگزین کنند بعد پسوردها و پیام ها به ایمیل جدید ارسال میشن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)