دوستان انتقال حجم باقیمونده تو هر ماه به ماه بعد اضافه میشه یا نه ؟
ممنونم .
دوستان انتقال حجم باقیمونده تو هر ماه به ماه بعد اضافه میشه یا نه ؟
ممنونم .
جشنواره ها استان با استان فرق داره تو مازندران این سرویس فعال بود گرفتم
PC-2048-3M-60G
سلام
فعلا پارس آنلاین به شرط کشش خط تا 16 مگ میبنده ... فرض اگر 16 مگ ببنده و سرعت دانلود شما حدود 1.7Mb/s بشه در سه ساعت حدود 18 گیگ میتونی دریافت کنی که ماکزیموم حالت هست مثل خط من که تا 22 مگ میکشه و الان روی 16 مگ هست و تو 5 روز حدود 85 گیگ دانلود کردم
خیر نمیشه به شبی ده گیگ برسونیش چون سرعت اسمی 2mbps هست و اگه شلوغ باشه بهترین وضعیت رو هم که داشته باشه خطت 256 کیلوبایت در ثانیه دریافت میکنه که میشه هر ساعت 900 مگابایت و سرویس جشنواره هم هر شب سه ساعت نا محدود داره که میشه حداکثر 2.6 گیگابایت در روز
اما اگه سرعت اسمی خطتت از اول 8 مگابیت بر ثانیه باشه میشه یک مگابایت در ثانیه و 3600 مگابایت در ساعت و اگه سرویس غیر جشنواره ای خریده باشی که هر شب 5 ساعت نامحدود داره اون وقت میشه حدود 17.5 گیگابایت در هر روز
قبلا توی تاپیک در مورد سرعت های اسمی بالای 2 صحبت کردیم ؛ درسته که خط شما توی روز روی 16mbps بسته میشه اما ضمانت سرعت در زمان ترافیک همون مقدار خرید سرعت اسمی شماست یعنی مثلا 2mbps که طبق تجربه من در حدود همون سرعت اسمی شب ها داره اجازه دانلود میده و نه سرعت حداکثر بسته شده ؛ چون شب ترافیک میشه .... واسه من اینجوری بوده دیگه واسه باقیه دوستان رو نمیدونم.
مجموع کل سرویس خریداری شده شما تا زمان اتمام سرویس وقت مصرف داره
مثلا اگر سرویس سه ماهه ؛ هر ماه 20 گیگ را خریداری کرده باشی شما میتونی تمام 60 گیگ را روز آخر سه ماه زمان قرارداد هم مصرف کنی و مشکلی نیست .
اما اگه وقت سرویس تموم شه و چیزی اضافه بمونه و سرویس دیگه ای بخری ؛ ترافیک باقی مونده قبلی به سرویس جدید اضافه نمیشه.
اگه قبل اتمام زمان قرارداد ترافیک تموم کنی در صورتی که اتمام قرارداد را فقط با زمان تنظیم کرده باشی و سرویست تمام شده حساب نشه ؛ میتونی برای سرویس ترافیک اضافی بخری ، این ترافیک اضافی خریداری شده اگه بافی بمونه به سرویس بعدی که میخری منتقل میشه .
براتون خوشحالم. هر چند که باید بهتون بگم برای منی که 6 سال با سرعتهای 256 و 512 مخابرات سر کردم، همین سرعت 1 مگ هم عالیه. چه برسه به این که تا 120 گیگ خیلی سریع تره
برای شرکت از پارس آنلاین استفاده می کنیم اما جالب نیست.اصلا تعرفه های جذاب و متفاوتی برای مشتریان نداره.اگر های وب اونجا سرویس میداد حتما عوض می کردیم.های وب طرح فشفشه داره و کلی به مشتریان با سابفه خودش حال میده.اما پارس آنلاین مثل ی خط راست میره جلو.هیچ انعطافی نداره.متاسفم برای این برند
بستگی داره خط چقدرکشش داشته باشه وروی چندمگ بزارن برمن رو9مگ راحت 14گیک دانلوددارم تو5ساعت باسرعت 950گیلوبایت تا1مگ ولی یه توصیه دارم سرویس زیر512شونگیر برای اینکه بخوای شبانه بدون قطعی واوفت سرعت داشته باشی حداقلش همین512چه بسا1مگ بگیری من خودم سرویس 2مگ گرفته بودم اولین سری شبانم عالی بود یبار128گرفتم همش اوفت سرعت داشتم اخرش مجبورشدم بخاطره شبانه بدون اوفت سرعت سرویس2مگ بگیرم براساس سرویسی که میگیرین الویت بندی میشین برهمون من128داشتم سرعت شبانه وقتی میشد سرعت داغون بود
Last edited by feranko724; 19-06-2017 at 22:49.
اره خیالت راحت من خودم فقط 1ماه تمدید میکنم سرویس128گرفته بودم اشتباهی فرداش2مگ خریدم حجم سرویس قبلیمم اومد روش برخودمم جالب بودفکرمیکردم انتقال نمیدن
سرعت دانلد رایگان شبانه 1 مگ بود که متاسفانه امشب اساسی ریده و 700 کیلو شده. خاک تو سرشون که 5 تا 8 صبح رو هم نمی تونن تحمل کنن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)