تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 481 از 848 اولاول ... 381431471477478479480481482483484485491531581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,801 به 4,810 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال fade2amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    In My F**King Hell

پيش فرض

دوستان انتقال حجم باقیمونده تو هر ماه به ماه بعد اضافه میشه یا نه ؟
    ممنونم .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

کد سرویس رو لطف میکنین بگین؟ پیداش نمیکنم.
    جشنواره ها استان با استان فرق داره تو مازندران این سرویس فعال بود گرفتم
    PC-2048-3M-60G

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

والله الان شاتل دارم که روی 16 مگ بستن خط رو...میخوام این سرویس جشنواره رو بگیرم:

بنظرتون میتونم شبی 20-10 گیگ باهاش دانلود کنم؟...
    سلام
    فعلا پارس آنلاین به شرط کشش خط تا 16 مگ میبنده ... فرض اگر 16 مگ ببنده و سرعت دانلود شما حدود 1.7Mb/s بشه در سه ساعت حدود 18 گیگ میتونی دریافت کنی که ماکزیموم حالت هست مثل خط من که تا 22 مگ میکشه و الان روی 16 مگ هست و تو 5 روز حدود 85 گیگ دانلود کردم

4. این کاربر از SKIPY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

والله الان شاتل دارم که روی 16 مگ بستن خط رو...میخوام این سرویس جشنواره رو بگیرم:

خیر نمیشه به شبی ده گیگ برسونیش چون سرعت اسمی 2mbps هست و اگه شلوغ باشه بهترین وضعیت رو هم که داشته باشه خطت 256 کیلوبایت در ثانیه دریافت میکنه که میشه هر ساعت 900 مگابایت و سرویس جشنواره هم هر شب سه ساعت نا محدود داره که میشه حداکثر 2.6 گیگابایت در روز

اما اگه سرعت اسمی خطتت از اول 8 مگابیت بر ثانیه باشه میشه یک مگابایت در ثانیه و 3600 مگابایت در ساعت و اگه سرویس غیر جشنواره ای خریده باشی که هر شب 5 ساعت نامحدود داره اون وقت میشه حدود 17.5 گیگابایت در هر روز

قبلا توی تاپیک در مورد سرعت های اسمی بالای 2 صحبت کردیم ؛ درسته که خط شما توی روز روی 16mbps بسته میشه اما ضمانت سرعت در زمان ترافیک همون مقدار خرید سرعت اسمی شماست یعنی مثلا 2mbps که طبق تجربه من در حدود همون سرعت اسمی شب ها داره اجازه دانلود میده و نه سرعت حداکثر بسته شده ؛ چون شب ترافیک میشه .... واسه من اینجوری بوده دیگه واسه باقیه دوستان رو نمیدونم.

6. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

ممنونم .
    مجموع کل سرویس خریداری شده شما تا زمان اتمام سرویس وقت مصرف داره
    مثلا اگر سرویس سه ماهه ؛ هر ماه 20 گیگ را خریداری کرده باشی شما میتونی تمام 60 گیگ را روز آخر سه ماه زمان قرارداد هم مصرف کنی و مشکلی نیست .
    اما اگه وقت سرویس تموم شه و چیزی اضافه بمونه و سرویس دیگه ای بخری ؛ ترافیک باقی مونده قبلی به سرویس جدید اضافه نمیشه.
    اگه قبل اتمام زمان قرارداد ترافیک تموم کنی در صورتی که اتمام قرارداد را فقط با زمان تنظیم کرده باشی و سرویست تمام شده حساب نشه ؛ میتونی برای سرویس ترافیک اضافی بخری ، این ترافیک اضافی خریداری شده اگه بافی بمونه به سرویس بعدی که میخری منتقل میشه .

8. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سرویس من وصل شده من که راضی هستم سرعت تا ۶۰۰ کیلوبایت هستش.. فقط ۱۲۰ گیگ محدودیتش بده نمیشه اینطوری راحت فیلم دانلود کرد
    براتون خوشحالم. هر چند که باید بهتون بگم برای منی که 6 سال با سرعتهای 256 و 512 مخابرات سر کردم، همین سرعت 1 مگ هم عالیه. چه برسه به این که تا 120 گیگ خیلی سریع تره

داره خودمونی میشه hadi-sh00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2017

پيش فرض

برای شرکت از پارس آنلاین استفاده می کنیم اما جالب نیست.اصلا تعرفه های جذاب و متفاوتی برای مشتریان نداره.اگر های وب اونجا سرویس میداد حتما عوض می کردیم.های وب طرح فشفشه داره و کلی به مشتریان با سابفه خودش حال میده.اما پارس آنلاین مثل ی خط راست میره جلو.هیچ انعطافی نداره.متاسفم برای این برند

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

بستگی داره خط چقدرکشش داشته باشه وروی چندمگ بزارن برمن رو9مگ راحت 14گیک دانلوددارم تو5ساعت باسرعت 950گیلوبایت تا1مگ ولی یه توصیه دارم سرویس زیر512شونگیر برای اینکه بخوای شبانه بدون قطعی واوفت سرعت داشته باشی حداقلش همین512چه بسا1مگ بگیری من خودم سرویس 2مگ گرفته بودم اولین سری شبانم عالی بود یبار128گرفتم همش اوفت سرعت داشتم اخرش مجبورشدم بخاطره شبانه بدون اوفت سرعت سرویس2مگ بگیرم براساس سرویسی که میگیرین الویت بندی میشین برهمون من128داشتم سرعت شبانه وقتی میشد سرعت داغون بود
    Last edited by feranko724; 19-06-2017 at 22:49.

12. این کاربر از feranko724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

ممنونم .
    اره خیالت راحت من خودم فقط 1ماه تمدید میکنم سرویس128گرفته بودم اشتباهی فرداش2مگ خریدم حجم سرویس قبلیمم اومد روش برخودمم جالب بودفکرمیکردم انتقال نمیدن

14. این کاربر از feranko724 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tidus and Shayne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

سرعت دانلد رایگان شبانه 1 مگ بود که متاسفانه امشب اساسی ریده و 700 کیلو شده. خاک تو سرشون که 5 تا 8 صبح رو هم نمی تونن تحمل کنن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •