تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 481 از 752 اولاول ... 381431471477478479480481482483484485491531581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,801 به 4,810 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

نياز داشتنش رو كه داره ولي چه آمپي واسش مناسبتره رو نميدونم ولي تو قيمتاي پايين فيو e7 آمپ بسيار خوبيه و واسه اين هدفون هم ميتونه گزينه ي خوب و منطقي اي باشه حالا ببين نظر بقيه دوستان چيه ...
    ممنون خودم نظرم روی e9 بود که دسکتاپ هم هست و بنظر قیمتشم خوبه
    من برادرم این مدل رو داره میگه به طرز عجیبی تاثیر گزار هست روی صدای هدفون و کلا وجودش بدون اغراق لازمه مخصوصا واسه هدفون های یکم گران قیمت

---------- Post added at 06:40 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------

دوستان هدفون dr dre pro و bose دستم رسید ...سوالی بود در خدمتم

2. 2 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

اولا اکیدا توصیه میکنم fiio نخری خودم تقریبا عموم مدلهاش رو دارم و خیلی ازش اطلاعات زیادی داره حتی درباره قطعات تشکیل دهنده مدلهاش.
    ولی اگه خواستی بگیری یا Fiio17+FiioE9 با هم بگیر.
    یا یک E10 جدا بگیر بسته به نیازت داره.

4. 6 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

اولا اکیدا توصیه میکنم fiio نخری خودم تقریبا عموم مدلهاش رو دارم و خیلی ازش اطلاعات زیادی داره حتی درباره قطعات تشکیل دهنده مدلهاش.
    ولی اگه خواستی بگیری یا Fiio17+FiioE9 با هم بگیر.
    یا یک E10 جدا بگیر بسته به نیازت داره.
    خوشحالم بلاخره یکی از دو استاد اینجا به هم جواب داد

آقا تا 100 یا 120 دلار چیز قابل استفاده واسه pc چی پیشنهاد میدی ... ممنون داداش

6. 2 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

دوستان هدفون dr dre pro و bose دستم رسید ...سوالی بود در خدمتم
    مبارک باشه ایشالا برات خوب کار کنه.

اگه لطف کنی نظرت رو دربارش تو تاپیک مربوطه با دوستان به اشتراک بزاری ممنون میشم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درباره چیز که نداشتم نظری نمیتونم بدم این لینک ها رو فقط میتونم پیشنهاد بدم که بخونید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه بودجت رو نمیتونی از این میزان بیشتر کنی و استفاده portable هم نداری فکر نکنم راه حلی بجز خرید FiioE10 داشته باشی. ولی چیزهایی در انتخاب مهم هست که الزام این رو که شما تو فروم های خارجی مشارکت کنی و جزئیاتش رو برای خودت مشخص کنی الزامی میشه.
    مثلا:
    • آیا صدای بم فیوو جزئیات تو این هدفون با کیفیت خراب نمیکنه؟
    • صدا رو غیر طبیعی نمیکنه؟
    • یا هیس در ضمینه صدا مثل عموم مدلهای فیوو بر قرار هست یا نه(میدونم به مراتب کم شده ولی هدفون به هدفون نتیجه متفاوت هست. )

مدل های iBasso رو توصیه میکنم برسی کنی مخصوصا مدل های که USB-DAC هستند :
    کد:

8. 6 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

مبارک باشه ایشالا برات خوب کار کنه.

اگه لطف کنی نظرت رو دربارش تو تاپیک مربوطه با دوستان به اشتراک بزاری ممنون میشم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    درباره چیز که نداشتم نظری نمیتونم بدم این لینک ها رو فقط میتونم پیشنهاد بدم که بخونید:
    کد:
    اگه بودجت رو نمیتونی از این میزان بیشتر کنی و استفاده portable هم نداری فکر نکنم راه حلی بجز خرید FiioE10 داشته باشی. ولی چیزهایی در انتخاب مهم هست که الزام این رو که شما تو فروم های خارجی مشارکت کنی و جزئیاتش رو برای خودت مشخص کنی الزامی میشه.
    مثلا:
    • آیا صدای بم فیوو جزئیات تو این هدفون با کیفیت خراب نمیکنه؟
    • صدا رو غیر طبیعی نمیکنه؟
    • یا هیس در ضمینه صدا مثل عموم مدلهای فیوو بر قرار هست یا نه(میدونم به مراتب کم شده ولی هدفون به هدفون نتیجه متفاوت هست. )

مدل های iBasso رو توصیه میکنم برسی کنی مخصوصا مدل های که USB-DAC هستند :
    کد:
    ممنون من bose مدل IE2 رو گرفتم که در ابتدای کار که صداش OK بوده ولی تست کامل انجام میدم ( فکر نکنم البته این مدل تو ایران باشه ) در مدل BEATS DR DRE PRO هم تست کامل انجام بشه و مقایسه با بقیه هدفون هام در موردش توضیحات کامل میدم ... راستی مهندس چقدر برای BURN IN نیاز دارن این دو ؟

در مورد اون آمپ هم باید حسابی بررسی کنم خودمم زیاد تمایلی به خرید فیوو ندارم و دنبال چیز بهتری هستم اما واقعا همون بحث قیمت به کیفیت مطرح میشه که مهم هست واسم
    حالا بازم مطالعه میکنم و از کمکتون مجدد استفاده می کنم دوست عزیز

10. این کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ehsan_4454's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    lvl@$hh@cl

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخواستم یک هدست و یک هدفون واسه گوشی و کارای دیگم بگیرم.هدست احتمالا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگیرم.بیشتر از اون نمیتونم هزینه کنم.فعلا اولویت با هدفونه.یه راهنمایی واسه خرید in-ear میخواستم.راستش خیلی فروم ها رو زیرو رو کردم.دست آخر مجبور شدم پست بزنم چون واقعا گیج شدم.
    هدفون تا 35 - 40 میخوام هزینه کنم.میدونم کمه اما میخوام بهترین انتخاب رو تو این رنج داشته باشم.همه میگن سنهایزر بهترین برنده.مدل های ارزون هم توش پیدا کردم بعد باز بعضیا میگن صدای بالایی نداره صدارو بدون کم وکاست میده.یکی میگه فقط فیلیپس یکی میگه صدای طبل میده باسش..به هر حال ...میخوام بهترین مدلی که تو این قیمت میشه پیدا کرد رو بهم بگین ep630?ep830?ex32?hje350?یا مدل بهتر.....
    کلا سونی کیفیت صدای هدفوناش بهتره یا کریتیو؟
    بهترین از لحاظ بلندی صدا کیفیت و شفافیت صدا. باس عالی و ....
    هم واسه pc استفاده میکنم و هم بیشتر واسه گوشی.
    واسه هدست بعدا تصمیم میگیریم.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    ببخشید پستم طولانی شد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون من bose مدل IE2 رو گرفتم که در ابتدای کار که صداش OK بوده ولی تست کامل انجام میدم ( فکر نکنم البته این مدل تو ایران باشه ) در مدل BEATS DR DRE PRO هم تست کامل انجام بشه و مقایسه با بقیه هدفون هام در موردش توضیحات کامل میدم ... راستی مهندس چقدر برای BURN IN نیاز دارن این دو ؟

در مورد اون آمپ هم باید حسابی بررسی کنم خودمم زیاد تمایلی به خرید فیوو ندارم و دنبال چیز بهتری هستم اما واقعا همون بحث قیمت به کیفیت مطرح میشه که مهم هست واسم
    حالا بازم مطالعه میکنم و از کمکتون مجدد استفاده می کنم دوست عزیز
    دوست عزیز مبارکت باشه هدفونات و امیدوارم سالها بتونی ازشون استفاده کنی
    هدفون bose مدل ie2 اینجا هم اصلش گیر میاد هم فیکش! اصلش با گارانتی آواسان اگه اشتباه نکنم! من خودم قبل از خرید Klipsch S4i صدای اصلشو شنیدم و بعد صدای Klipsch S3 چون تازه کلیپشارو آورده بود هنوز S4i رو باز نداشت که تست کنم بین این 2مدل انصافا Bose IE2 یه چیز دیگه بود! صدای خیلی گرم و بیس دلنشینی داشت! ولی خودت میدونی طراحی این مدل هدفون خاصه و به راحتی تو گوش قرار نمی گیره پس تو این زمینه کلیپش بهتره! اما نکته ی منفی اینجاست که Bose IE2 و کلیپش Image S4i هردو 99 دلار قیمت جهانیشونه اما کلیپش رو اینجا میدن حدود 125تومن ولی بوسه رو 190 قیمت گذاشته بود که منطقی نیست! واسه شما چقدر تموم شد؟ Bose IE2 یا IE2i(ریموت دار)؟ البته قیمت مدل ریموت دارش 129 دلاره که هم قیمت در میاد با Klipsch Image S5i
    اما راجب مدل Beats By Dr Dre Pro که خریدی،مطمئنی اصلشه؟ اگه اینطوره که امیدوارم هم باشه صداش چطوره؟ تست کردی؟ از بس آت آشغالای فیک و High Copy این برند بازار اینران و پر کرده آدم حس بدی بش دست میده! خوشحال میشم از این 2مدل هدفونت اللخصوص Beats By Dr. Dre یه رویو بذاری

13. 4 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

دوست عزیز مبارکت باشه هدفونات و امیدوارم سالها بتونی ازشون استفاده کنی
    هدفون bose مدل ie2 اینجا هم اصلش گیر میاد هم فیکش! اصلش با گارانتی آواسان اگه اشتباه نکنم! من خودم قبل از خرید Klipsch S4i صدای اصلشو شنیدم و بعد صدای Klipsch S3 چون تازه کلیپشارو آورده بود هنوز S4i رو باز نداشت که تست کنم بین این 2مدل انصافا Bose IE2 یه چیز دیگه بود! صدای خیلی گرم و بیس دلنشینی داشت! ولی خودت میدونی طراحی این مدل هدفون خاصه و به راحتی تو گوش قرار نمی گیره پس تو این زمینه کلیپش بهتره! اما نکته ی منفی اینجاست که Bose IE2 و کلیپش Image S4i هردو 99 دلار قیمت جهانیشونه اما کلیپش رو اینجا میدن حدود 125تومن ولی بوسه رو 190 قیمت گذاشته بود که منطقی نیست! واسه شما چقدر تموم شد؟ Bose IE2 یا IE2i(ریموت دار)؟ البته قیمت مدل ریموت دارش 129 دلاره که هم قیمت در میاد با Klipsch Image S5i
    اما راجب مدل Beats By Dr Dre Pro که خریدی،مطمئنی اصلشه؟ اگه اینطوره که امیدوارم هم باشه صداش چطوره؟ تست کردی؟ از بس آت آشغالای فیک و High Copy این برند بازار اینران و پر کرده آدم حس بدی بش دست میده! خوشحال میشم از این 2مدل هدفونت اللخصوص Beats By Dr. Dre یه رویو بذاری
    ممنون از توضیحاتت ... آره این ها و هدفون های دیگم رو کلا از BEST BUY می گیرم و مسافر میاره که حتی 1 در میلیون هم تقلبی نداره ( اگر داشته باشه ازشون شکایت های میلیاردی میشه نابود میشن همه جا که ایران نیست )
    من مدل بدون ریموتش رو گرفتم به دلیل اینکه قبل از این از AKG K319 استفاده میکردم که ریموت داشت و ریموتش بعد 1 سال یکم مورد دار شد گرچه صداش کم نظیر بود ...
    من با هدفون هایی که داخل گوش قرار میگیره مشکل دارم و اصلا راحت نیستم و مجبور به انتخاب این مدل گوش هستم که کامل داخل گوش نره و در ضمن صداش هم به بیرون نشت نکنه

یک توضیح کوتاه راجب به PRO البته من تاکید میکنم که باید BURN IN بشه اما فعلا در ابتدای کار

خوب من دیدم دوستان توضیحاتی رو راجب به بیس سرد و خشک و اینکه به هیچ عنوان هدفون راحتی نیست و سنگین هم هست و خیلی چیزهای دیگه خوندم اما یک نکته رو کسی بهش اشاره نکرد و اون اینکه موارد گفته شده کاملا درسته اما در مورد تقلبی این هدفون ( مدل تقلبی بسیار سخت دو سر گوشی از هم فاصله میگیره و به شدت به سر فشار میاره و همینطور موارد گفته شده در مورد صدا و بیسش )
    و اینکه این گوشی در ابتدای کار که در سال 2010 ساخته شده مشکلاتی داشته که باعث شده در سال 2011 درایوش رو آپدیت کنن و نقص هاش رو برطرف کنن و مدل من الان 2011 هست

باید بگم این هدفون بسیار صدای گرمی داره در حد AKG های HD یا DJ
    بیس بسیار بسیار پر قدرت و عمیق و گیرا که میشه گفت تو کمتر هدفونی میشه تجربه کرد ( من خودم هدفون زیاد تست کردم مثلش رو ندیده بودم )
    جنس صداش دلنشین هست یعنی حتی اگر خواننده اش بد صدا هم باشه با این هدفون قابل تحمل هست
    حجم صدای بسیار بسیار زیاد ( غیر قابل تصور ) شما نمیتونید ولوم رو از نصف بالا ببرید
    درهم ریختگی صدا حتی در ولوم آخر هم نداره که بی نظیر بود با توجه به حجم بالای صدا و بیس خیلی قوی
    دقت در جزئیات موزیک هم خوبه من مشکلی ندیدم
    های و مید قابل قبول ( خوب )
    کیفیت ساخت بدنه بی نظیره کاملا محکم
    نشت صداش به بیرون هم تقریبا کمه اما وجود داره
    سوند استیجش می تونست بهتر یاشه اما بد نیست
    از نظر راحتی در 30 دقیقه اول که کلا احساسش نمیکنید اما ممکنه بعد از یک ساعت یا 1.30 فشار پد هاش رو روی گوشتون یک مقدار بیشتر از حد معمول حس کنید که احساس خوبی بهتون نمیده
    طول سیم تقریبا مناسب هست و جنس سیمشم از لحاظ محکمی و طول عمر خوبه
    به راحتی با COWON J3 من درایو شد و صدای بسیار بی نقصی رو به من داد
    و این که شما در صورت خرابی سیم امکان تعویض اون رو دارید و همینطور امکان تعویض جای سیم از یک طرف به طرف دیگه و همینطور امکان اتصال همزمانش به یک هدفون دیگه هم از مزایاش هست و پد های قابل شستشو
    اما و اما من این رو با GRADO RS80 تست کردم و یک برتری کامل GRADO داشت و اون جزئیات موزیک و صدای خواننده بود که از PRO کاملا سر تر بود ( البته پرو هم خوبه اما GRADO رو تا کسی تجربه نکنه متوجه حرفم نمیشه به عنوان مثال در گرادو شما صدای دم و بازدم خواننده رو موقع خوندن میشنوید و حس می کنید که من در برند دیگه ای ندیدم و در کل صدا همونی هست که باید باشه بدون تغییر )
    اما بیس رو در گرادو با توجه به اینکه مدلهاش همه OPEN هستن به نوعی نمیشه با مدل های دیگه غیر OPEN مقایسه کرد چون واضح هست که خیلی کمتر هست

در کل جمع بندی اولا از ایران نخرید که بدون شک تقلبی هست الان همین مدل PRO اینجا 640 تا 50 قیمت میده به اصطلاح اون نمایندگیش اما با توجه به اینکه کلا تخفیف بسیار کمی شامل این هدفون میشه همیشه در خارج ایران و قیمت بیشتر وقتها همون 450 دلار + 50 دلار مالیات و پست و ... میشه حداقل هزینه تموم شده میشه 690000 تومان که با توجه به اینکه این هدفون از واسطه خریداری میشه ( نماینده رسمی ثبت شده در ایران نداره ) + سود فروشنده حداقل قیمتی معادل 850000 باید داشته باشه که اینجا دارن میدن 640000
    من خودم خیلی از این مدل هدفون رو تو پایتخت و خیلی فروشگاه ها تست کردم صداش هیچ شباهتی به این هدفون نداشت و حیف 20 تومان .... و خیلی از نظرات راجب به این هدفون بخاطر تست هدفون های تقلبیش هست و شما در سایتی مثل آمازون یا BEST BUY هیچ کاربری رو نمیبینی که از صدای این هدفون تعریف نکرده باشه ( به هرحال نمیشه گفت همه کاربرها آماتور هستن !!! )
    این لینک هم که میدم با دقت میتونید جزئیات PRO رو مطالعه کنید

کد:
    نظرم نهاییم اینه که درسته که حدود 100 دلار از این گوشی بخاطر برند BEATS و کلاس بالای اون و تبلیغات وسیع اون هست اما تو سبک موزیک FUN و DJ یا برای موزیک پاپ وطنی بنظرم جزو برترین هاست
    البته مدل STDIO رو اصلا پیشنهاد نمیکنم که مشکل بزرگ شکسته شدن رو داره که اکثرا بعد یکسال اتفاق می افته و بدون باتری هم کار نمیکنه و صداش هم قابل مقایسه با PRO نیست
    اینم بگم من تبلیغ برای این گوشی نمیکنم و برعکس میگم اصلا فکر خریدش از جاهایی به غیر از BEST BUY رو نکنید که همه جا تقلبیش موجوده حتی خارج از ایران
    موفق باشید
    Last edited by dooste.man83; 27-11-2011 at 00:50.

15. 4 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shitan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

سلام
    من می خوام یه هدفون تا حدود 130 تومان حالا با یه 20 تومن هم اینور اونور بخرم . فقط می خوام وایرلس باشه .از بس هدفون ارزون گرفتم و سیمش کنده شد یا سیم رابط خوب برا زیاد کردن طول پیدا نکردم اعصابم خورد شد.
    فقط یه مارک درست حسابی باشه .بعدش هم بگید با همون قیمت اگه یه هدفون سیم دار بگیرم چقدر اون بهتر عمل می کنه و مدل هر دو را هم بگید.
    بیشتر برای آهنگ گوش کردن و سریال دیدن و بعضی اوقات بازی استفاده می کنم.
    و هدفون وایرلس که خش خش نمی کنه ؟
    خودم creative hs-1200 را دیدم ولی دیدم طراحیش مال چند سال پیشه.

کسی نبود منو راهنمایی کنه من یکم عجله دارم
    با تشکر

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

کسی نبود منو راهنمایی کنه من یکم عجله دارم
    با تشکر
    چند صفحه قبل من هم همین سوالو پرسیده بودم و جواب دادن که تو این رنج وایرلس خوب نمیشه پیدا کرد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •