دوست عزیز مبارکت باشه هدفونات و امیدوارم سالها بتونی ازشون استفاده کنی
.gif)
هدفون bose مدل ie2 اینجا هم اصلش گیر میاد هم فیکش! اصلش با گارانتی آواسان اگه اشتباه نکنم! من خودم قبل از خرید Klipsch S4i صدای اصلشو شنیدم و بعد صدای Klipsch S3 چون تازه کلیپشارو آورده بود هنوز S4i رو باز نداشت که تست کنم بین این 2مدل انصافا Bose IE2 یه چیز دیگه بود! صدای خیلی گرم و بیس دلنشینی داشت! ولی خودت میدونی طراحی این مدل هدفون خاصه و به راحتی تو گوش قرار نمی گیره پس تو این زمینه کلیپش بهتره! اما نکته ی منفی اینجاست که Bose IE2 و کلیپش Image S4i هردو 99 دلار قیمت جهانیشونه اما کلیپش رو اینجا میدن حدود 125تومن ولی بوسه رو 190 قیمت گذاشته بود که منطقی نیست! واسه شما چقدر تموم شد؟ Bose IE2 یا IE2i(ریموت دار)؟ البته قیمت مدل ریموت دارش 129 دلاره که هم قیمت در میاد با Klipsch Image S5i
اما راجب مدل Beats By Dr Dre Pro که خریدی،مطمئنی اصلشه؟ اگه اینطوره که امیدوارم هم باشه صداش چطوره؟ تست کردی؟ از بس آت آشغالای فیک و High Copy این برند بازار اینران و پر کرده آدم حس بدی بش دست میده! خوشحال میشم از این 2مدل هدفونت اللخصوص Beats By Dr. Dre یه رویو بذاری
ممنون از توضیحاتت ... آره این ها و هدفون های دیگم رو کلا از BEST BUY می گیرم و مسافر میاره که حتی 1 در میلیون هم تقلبی نداره ( اگر داشته باشه ازشون شکایت های میلیاردی میشه نابود میشن همه جا که ایران نیست )
من مدل بدون ریموتش رو گرفتم به دلیل اینکه قبل از این از AKG K319 استفاده میکردم که ریموت داشت و ریموتش بعد 1 سال یکم مورد دار شد گرچه صداش کم نظیر بود ...
من با هدفون هایی که داخل گوش قرار میگیره مشکل دارم و اصلا راحت نیستم و مجبور به انتخاب این مدل گوش هستم که کامل داخل گوش نره و در ضمن صداش هم به بیرون نشت نکنه
یک توضیح کوتاه راجب به PRO البته من تاکید میکنم که باید BURN IN بشه اما فعلا در ابتدای کار
خوب من دیدم دوستان توضیحاتی رو راجب به بیس سرد و خشک و اینکه به هیچ عنوان هدفون راحتی نیست و سنگین هم هست و خیلی چیزهای دیگه خوندم اما یک نکته رو کسی بهش اشاره نکرد و اون اینکه موارد گفته شده کاملا درسته اما در مورد تقلبی این هدفون ( مدل تقلبی بسیار سخت دو سر گوشی از هم فاصله میگیره و به شدت به سر فشار میاره و همینطور موارد گفته شده در مورد صدا و بیسش )
و اینکه این گوشی در ابتدای کار که در سال 2010 ساخته شده مشکلاتی داشته که باعث شده در سال 2011 درایوش رو آپدیت کنن و نقص هاش رو برطرف کنن و مدل من الان 2011 هست
باید بگم این هدفون بسیار صدای گرمی داره در حد AKG های HD یا DJ
بیس بسیار بسیار پر قدرت و عمیق و گیرا که میشه گفت تو کمتر هدفونی میشه تجربه کرد ( من خودم هدفون زیاد تست کردم مثلش رو ندیده بودم )
جنس صداش دلنشین هست یعنی حتی اگر خواننده اش بد صدا هم باشه با این هدفون قابل تحمل هست
حجم صدای بسیار بسیار زیاد ( غیر قابل تصور ) شما نمیتونید ولوم رو از نصف بالا ببرید
درهم ریختگی صدا حتی در ولوم آخر هم نداره که بی نظیر بود با توجه به حجم بالای صدا و بیس خیلی قوی
دقت در جزئیات موزیک هم خوبه من مشکلی ندیدم
های و مید قابل قبول ( خوب )
کیفیت ساخت بدنه بی نظیره کاملا محکم
نشت صداش به بیرون هم تقریبا کمه اما وجود داره
سوند استیجش می تونست بهتر یاشه اما بد نیست
از نظر راحتی در 30 دقیقه اول که کلا احساسش نمیکنید اما ممکنه بعد از یک ساعت یا 1.30 فشار پد هاش رو روی گوشتون یک مقدار بیشتر از حد معمول حس کنید که احساس خوبی بهتون نمیده
طول سیم تقریبا مناسب هست و جنس سیمشم از لحاظ محکمی و طول عمر خوبه
به راحتی با COWON J3 من درایو شد و صدای بسیار بی نقصی رو به من داد
و این که شما در صورت خرابی سیم امکان تعویض اون رو دارید و همینطور امکان تعویض جای سیم از یک طرف به طرف دیگه و همینطور امکان اتصال همزمانش به یک هدفون دیگه هم از مزایاش هست و پد های قابل شستشو
اما و اما من این رو با GRADO RS80 تست کردم و یک برتری کامل GRADO داشت و اون جزئیات موزیک و صدای خواننده بود که از PRO کاملا سر تر بود ( البته پرو هم خوبه اما GRADO رو تا کسی تجربه نکنه متوجه حرفم نمیشه به عنوان مثال در گرادو شما صدای دم و بازدم خواننده رو موقع خوندن میشنوید و حس می کنید که من در برند دیگه ای ندیدم و در کل صدا همونی هست که باید باشه بدون تغییر )
اما بیس رو در گرادو با توجه به اینکه مدلهاش همه OPEN هستن به نوعی نمیشه با مدل های دیگه غیر OPEN مقایسه کرد چون واضح هست که خیلی کمتر هست
در کل جمع بندی اولا از ایران نخرید که بدون شک تقلبی هست الان همین مدل PRO اینجا 640 تا 50 قیمت میده به اصطلاح اون نمایندگیش اما با توجه به اینکه کلا تخفیف بسیار کمی شامل این هدفون میشه همیشه در خارج ایران و قیمت بیشتر وقتها همون 450 دلار + 50 دلار مالیات و پست و ... میشه حداقل هزینه تموم شده میشه 690000 تومان که با توجه به اینکه این هدفون از واسطه خریداری میشه ( نماینده رسمی ثبت شده در ایران نداره ) + سود فروشنده حداقل قیمتی معادل 850000 باید داشته باشه که اینجا دارن میدن 640000
من خودم خیلی از این مدل هدفون رو تو پایتخت و خیلی فروشگاه ها تست کردم صداش هیچ شباهتی به این هدفون نداشت و حیف 20 تومان .... و خیلی از نظرات راجب به این هدفون بخاطر تست هدفون های تقلبیش هست و شما در سایتی مثل آمازون یا BEST BUY هیچ کاربری رو نمیبینی که از صدای این هدفون تعریف نکرده باشه ( به هرحال نمیشه گفت همه کاربرها آماتور هستن !!! )
این لینک هم که میدم با دقت میتونید جزئیات PRO رو مطالعه کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظرم نهاییم اینه که درسته که حدود 100 دلار از این گوشی بخاطر برند BEATS و کلاس بالای اون و تبلیغات وسیع اون هست اما تو سبک موزیک FUN و DJ یا برای موزیک پاپ وطنی بنظرم جزو برترین هاست
البته مدل STDIO رو اصلا پیشنهاد نمیکنم که مشکل بزرگ شکسته شدن رو داره که اکثرا بعد یکسال اتفاق می افته و بدون باتری هم کار نمیکنه و صداش هم قابل مقایسه با PRO نیست
اینم بگم من تبلیغ برای این گوشی نمیکنم و برعکس میگم اصلا فکر خریدش از جاهایی به غیر از BEST BUY رو نکنید که همه جا تقلبیش موجوده حتی خارج از ایران
موفق باشید