عوض کردن چون فهش و لعن ملتو دوس دارن و این ملت کار دیگه ای هم نمیتونن بکنن!
سرعت 512 نامحدودش هم فعلا حدود 180 هست حالا تا چند روز دیگه چه بلایی سرش میاد مشخص نیس چون اینا هرروز یجور میرقصن![]()
عوض کردن چون فهش و لعن ملتو دوس دارن و این ملت کار دیگه ای هم نمیتونن بکنن!
سرعت 512 نامحدودش هم فعلا حدود 180 هست حالا تا چند روز دیگه چه بلایی سرش میاد مشخص نیس چون اینا هرروز یجور میرقصن![]()
خوشم میاد سریع جواب رو میفرستن
از این طرحها و این سرعتها من راضی هستم
من خودم چند تا اکانت دارم یعنی یوزر پس دوستان رو هم دارم و تقریبا با سرعت دانلود سرویسهای جدید اشنایی دارم
Last edited by sae6569; 11-03-2013 at 09:36.
امروز بعدازظهر اینترنت یک ماهه سرعت 2 مگابیت حجم 4 گیگابایت رو تست میکنم نتیجه سرعت رو اعلام میکنم
واسه منم دقیقا همینو نوشتن .اینا کاره ای نیستن هر چی هم بهشون بگی فایده ای نداره مثل این میمونه با یه رباط حرف بزنی که بتونه تورو درک کنه... به نظر من ما باید به سازمان بالاترشکایت کنیم فکر کنم یه همچین اسمی داشت"سازمان تنظیم مقرارت"دقیق نمیدونم اگه کسی لینک ادرس سایت رو داره بده تا برم اونجا هم یه شکایت نامه مفصل بنویسم ممنون میشم
ادرس سایتشو پیدا کردم یه چیز خنده دار پیدا کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1391/12/8 سه شنبه
در كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات
تعرفه خدمات اينترنت پرسرعت (ADSL) اصلاح شد
معاون بررسيهاي فني و صدور پروانه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي گفت: با تصويب كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات، تعرفه خدمات اينترنت پرسرعت از طريق فناوري ADSL براساس پارامترهاي سرعت، ضريب اشتراك و حجم مورد استفاده محاسبه ميشود.
به گزارش روابط عمومي سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي مهندس لطف اله سبوحي افزود: پيش از اين براساس مصوبه 49 كميسيون تعرفه خدمات اينترنت پرسرعت مبتني بر سرعت و ضريب اشتراك تدوين شده بود كه عدم شفافيت در ميزان استفاده، ناهمگوني در تعرفههاي خدمتدهندگان اينترنت و عدم انطباق تعرفهها با حجم مورد استفاده كاربران را در پي داشت.
معاون سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي با اشاره به ضرورت انطباق محاسبه تعرفه خدمات اينترنت با روالهاي موجود در دنيا اظهار كرد: كاهش تعرفهها به صورت پلكاني با افزايش حجم مورد استفاده توسط كاربران، تعيين كف براي تعرفهها به منظور جلوگيري از رويههاي ضدرقابتي از مواردي است كه در مصوبه جديد كميسيون پيشبيني شده است.
وي گفت: با در نظر گرفتن منافع كاربران و ارائهكنندگان خدمات در مصوبه 152، مكانيسمي به صورت پويا تعريف شده كه براساس آن در صورت تغيير تعرفه پهناي باند اينترنت بينالملل و خدمات انتقال، تعرفه خدمات اينترنت براي كاربران نهائي متناسب با اين پارامترها در هزينه نهائي تعديل ميشود.
مهندس سبوحي تصريح كرد: با توجه به ماهيت نامتقارن خدمات ADSL كه در آن مشتركين نسبت به دريافت اطلاعات از شبكه اقدام ميكنند در اين مصوبه ارائهكنندگان خدمات ملزم شدند در محاسبه ترافيك مشتركين، براي مجموعه دريافت و ارسال، به ميزان 25 درصد حجم ترافيك اضافي براي مشتركين پيشبيني كنند.
معاون بررسيهاي فني و صدور پروانه سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديوئي در تشريح تفاوت بين مصوبه 49 و 152 كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات درباره خدمات اينترنت پرسرعت گفت: در مصوبه قبلي حداكثر ضريب اشتراك يك به 10 تعريف شده بود كه در مصوبه 152 به منظور بهبود كيفيت خدمات، حداكثر ضريب اشتراك يك به 8 تعيين شده و ارائهكنندگان خدمات موظف شدند سرعت خط را به ميزان يك به 8 براي مشتركان تضمين كنند و براي ضرايب اشتراك كمتر از اين مقدار نيز تعرفه تغيير نميكند.
سبوحي افزود: در مصوبه جديد ارائهكنندگان خدمات موظف شدهاند در بستههاي تعرفهاي خود نرخ سرعت خط و مدت زمان ارائه خدمات را به صورت شفاف به متقاضيان ارائه كرده و در قرارداد مشتركين لحاظ كنند.
اینا در مورد چی دارن حرف میزنن؟؟؟
برم اینجا هم یه شکایت نامه بنویسم![]()
خواهشا همه بچه ها هر تعداد که میتونن اعتراض بنویسن ممنون میشم این حق گرفتنیه پس همه دست به دست هم بدیم شاید فرجی شد(که فکر نکنم بشه)
سرعت من امروز اينطور بوده
ظاهرا خوب شده دوباره
![]()
Last edited by mahdi2569; 11-03-2013 at 11:21.
دوست عزیز قیمت اینترنت در ایران 5 برابر کره جنوبی هست با این تفاوت که کره رنکینگ 2 رو داره ولی ایران رتبه 168. دزد، دزده. مگه دزد باشرف یا بی شرف داریم، همه دزدها بی شرفن. حالا چه مخابرات باشه، چه شرکتهای دیگه یا کسانی که اینگونه تصمیمات رو برای اینترنت کشور میگیرن. کسانی مثل شما که زود به تغییرات پیش آمده عادت میکنند و به یک نحوی خودشون رو راضی میکنن، برای یک جامعه مضر هستند. اگه کامنت من رو خونده باشی گفتم که اینترنت نامحدود یه ترفنده، برای اینکه حداقل 2،3 ماه صدای اعتراضات بخوابه ولی بعدش سرویس اینترنت نامحدود رو برمیدارن.
دوستان بهتره که اعتراضات رو به رسانه خبری بکشونیم مثل تلویزیون،روزنامه ها، سایتهای خبری. مطلبی هم تو این سایت هست لطفا بخونید و انتشار دهید. از هیچ کوششی فروگذار نکنید و زود از حقتون نگذرید.
Last edited by amgoli; 11-03-2013 at 11:39.
دوستان بیخودی زحمت نکشین و پیام ندید به جاهایی که رسیدگی نمیکنن
در باره مشکلات مخابرات من دفعه فبل به 3 یا 4 جا شکایت نوشتم اما فقط بازرسی مخابرات ایران جواب داد
اگر کسی میخواد شکایتی کنه به آدرس زیر بره و شکایتش رو بنویسه
درضمن متنتون رو درست بنویسید چون دفعه قبل طرف برای تست اومد خونمون!
و پرینت از متن شکایت من رو هم داشت![]()
زنگ زدم 2020 گفتم چرا سرعت سرویس های نامحدود از شنبه اینقدر پایین امده. میگه سرویس های نامحدود مشکل دارن نگیرید.
میگم ماهایی که الان سرویس گرفتیم چی باید ضرر کنیم؟ میگه نگیرید.
میگم تا کی درست میشه. میگه نامحدود نگیرید.
میگم نره. میگه نگیرید.
قبل از تماس با 2020 رفته بودم مخابرات بقول خودشون با مسئولش که مثلآ مهندس صداش میکنن حرفیدم. میگم من نت 2MB دارم ولی سرعتش از 120 بالاتر نمیره. میگم شما خودتون زدید یک به 8 اگه الان حساب کنید 2048 رو تقسیم بر 8 کنید میشه 250KB ولی سرعت من از 120 بالاتر نمیره میگه چون نامحدوده و باید دو بار تقسیم بر 8 بشه.
از همه باحالتر صبح بود ساعت 7:35 به 4015 زنگ زدم گفتم آغا این سرویس ما از شنبه زغالی شده سرعت دانلود یهو نصف شده. میگه آنتی ویروس و فایروال رو OFF کن شاید درست بشه. میگم عزیز من الان 8 ماهه از مخابرات سرویس میگیرم تا حالا نشده 3 روز پشت سر هم سرعت رو یک عدد خاص قفل کنه حداقل قبلآ یه چند ساعت اوج مصرف سرعت کم میشد بعد دوباره به حالت اول بر میگشت و در ضمن من اصلآ به دانلود کاری ندارم ولی Static مودم 3 روزه دان استریم رو 1200 نشون میده کامپیوترم مشکل داشته باشه رو دان استریم که تاثیر نداره. در ضمن برای اینکه نگید اشکال از مودم هستش با 2 تا مودم مختلف دان استریم رو تست کردم مثل هم بود. بیچاره هیچی نداشت بگه. من هم دیدم داره ضایع میشه گفتم ممنون خداحافظ.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)