تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 481 از 686 اولاول ... 381431471477478479480481482483484485491531581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,801 به 4,810 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان.

من یه سیم کارت دائمی دارم الان توی ecare نوشته:
    سطح اعتبار مشترک: 600 هزار ریال

این یعنی چی؟ اعتبار هدیه ای هست که رایتل داده؟
    سلام . این مبلغ همونی هست که باهاش سیم کارت رو خریدید. در واقع ودیعه گذاشتید و تا سقف 60 هزار تومن میتونید از خدمات سیم کارت، بدون اینکه قطع بشه، استفاده کنید. بعدش باید قبض رو پرداخت کنید.

2. 3 کاربر از medax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . این مبلغ همونی هست که باهاش سیم کارت رو خریدید. در واقع ودیعه گذاشتید و تا سقف 60 هزار تومن میتونید از خدمات سیم کارت، بدون اینکه قطع بشه، استفاده کنید. بعدش باید قبض رو پرداخت کنید.
    ممنون.
    ولی آخه من خیلی وقته این سیم کارت رو دارم. تقریباً دو ساله. و قبض هم چند بار پرداخت کردم.
    ولی الان دیدم که اضافه شده (شاید هم قبلاً بوده و من اطلاع نداشتم) و 2000 تومنش مصرف شده و 58000 تومنش باقی مونده.
    دو تا ردیف دیگه داره "اعتبار حساب" و "VIP". اونا چیه؟ دو تا عدد منفیه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بسته های بینهایت رو برای چی برداشته؟!

Sent from my iPhone 6s+

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ممنون.ولی آخه من خیلی وقته این سیم کارت رو دارم. تقریباً دو ساله. و قبض هم چند بار پرداخت کردم.ولی الان دیدم که اضافه شده (شاید هم قبلاً بوده و من اطلاع نداشتم) و 2000 تومنش مصرف شده و 58000 تومنش باقی مونده.دو تا ردیف دیگه داره "اعتبار حساب" و "VIP". اونا چیه؟ دو تا عدد منفیه.
    سیمکارت دایمی از اول این اعتبار رو داره. احتمالا متوجه نشدید.اعتبار حساب میزان استفاده شده از این مبلغ ودیعه (اعتبار مشترک) است. منفی یعنی استفاده کردید و کم شده. ممکنه شما بخواهید اعتبار مشترک 60 تومانی رو افزایش بدید و مثلا 100 تومن بکنید که با واریز پول میشه. در اینصورت اعتبار حساب شما مثبت میشودvip هم که از اسمش مشخصه برای سیمکارتهای خاص هست. مثلا رایتل به تعدادی از کارمنداش سیمکارتهای دایمی داده که هیچگونه محدودیتی در میزان و مبلغ مکالمه ندارند

6. این کاربر از medax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه FAR FAR251's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    QOM

داره خودمونی میشه 37598's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اقا چند روزه رایتل خیلی داغون شده
    منطقه شیخ بهایی و بهارستان

اگه نباشه جاش خالی می مونه milad azad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

4G مشهد ساعت 3 بامداد

باور کنید این مال 2 روز پیشه فکر کنم یادشون رفته بود جلوشو بگیرن امشب دیگه نمیکشید فوقش 100 کیلو

10. 4 کاربر از milad azad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

میخوام یه چیز جالب نشونتون بدم...
    من دو ماه پیش از این سیم کارت های دانشجویی گرفتم که ماهی 4 گیگ اینترنت داره. خونمون 4G رایتل کامل آنتن میده ولی سرعتش خیلی تعریفی نداره و حداکثر رو 5 مگ فیکسه. حالا از هفته پیش رایتل سرعت رو از 5 رسونده به حدود 32 مگ. دیگه من تو آسمونا سیر میکردم ... همه برنامه هام رو آپدیت کردم ، یوتیوب 1080 راحت میدیدم و خلاصه تا اینکه این بسته های 10 گیگ دهه فجر راه اندازی شد ( از 24 بهمن تا 30 بهمن) . سرعت دانلود و وب گردی و هر کار دیگه ای از 200 کیلوبایت بالاتر نمیره و چیز افتضاحی شده کلا. اما این اصلا ربطی به دانلود کاربرها و کمبود پهنای باند و این قضایا نیست. اپراتور محترم یه کاری کرده کارستون!

این سرعت دانلود از سرور داخلی بین ساعت 7 و 8 صبح امروز

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

همون لحظه میریم یه Speedtest میگیریم با سرور داخلی

جلل الخالق! آدم دوچار دوگانگی میشه! همین قضیه با سرور خارجی هم صدق میکنه. یعنی یه حرکتی زدن که هر چی پورت مورته محدود کردن فقط اسپید تست رو باز گذاشتن که دهن ملت بسته شه. جالبه حتی سرویس افزایش سرعت و اینا هم جواب نمیده. ببینید این مسئولین چطور مخلصانه تو کم فروشی گوی سبقت رو به هم پاس میدن. میگن بسته شبانه رایگان میدیم بهتون ولی یه کاری میکنیم نتونین ازش استفاده کنین.. زهر مارتون . از وقتی این حرکت رو زدن بسته 10 گیگ که هیچ ، 500 مگ از بسته خودم مونده همونم نمیتونم استفاده کنم. دست مریزاد واقعا!

داره خودمونی میشه farhadrohi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

رایتل مفت نمی ارزه.۱۰گیگ داده هیچی نمیشه دان کرد.جالب اینه ۲شب سرعت ۶۰کیلوبایت بود ساعت ۴شد ب جای افزایش سرعت کمتر شد و شد ۱۵کیلوبایت.واقعا تابلوعه که محدود کردن کسی دانلود نکنه.اپراتور دزد دیگه کنارت گزاشتم.

فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk

13. این کاربر از farhadrohi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

میخوام یه چیز جالب نشونتون بدم...
    من دو ماه پیش از این سیم کارت های دانشجویی گرفتم که ماهی 4 گیگ اینترنت داره. خونمون 4G رایتل کامل آنتن میده ولی سرعتش خیلی تعریفی نداره و حداکثر رو 5 مگ فیکسه. حالا از هفته پیش رایتل سرعت رو از 5 رسونده به حدود 32 مگ. دیگه من تو آسمونا سیر میکردم ... همه برنامه هام رو آپدیت کردم ، یوتیوب 1080 راحت میدیدم و خلاصه تا اینکه این بسته های 10 گیگ دهه فجر راه اندازی شد ( از 24 بهمن تا 30 بهمن) . سرعت دانلود و وب گردی و هر کار دیگه ای از 200 کیلوبایت بالاتر نمیره و چیز افتضاحی شده کلا. اما این اصلا ربطی به دانلود کاربرها و کمبود پهنای باند و این قضایا نیست. اپراتور محترم یه کاری کرده کارستون!

این سرعت دانلود از سرور داخلی بین ساعت 7 و 8 صبح امروز

همون لحظه میریم یه Speedtest میگیریم با سرور داخلی

جلل الخالق! آدم دوچار دوگانگی میشه! همین قضیه با سرور خارجی هم صدق میکنه. یعنی یه حرکتی زدن که هر چی پورت مورته محدود کردن فقط اسپید تست رو باز گذاشتن که دهن ملت بسته شه. جالبه حتی سرویس افزایش سرعت و اینا هم جواب نمیده. ببینید این مسئولین چطور مخلصانه تو کم فروشی گوی سبقت رو به هم پاس میدن. میگن بسته شبانه رایگان میدیم بهتون ولی یه کاری میکنیم نتونین ازش استفاده کنین.. زهر مارتون . از وقتی این حرکت رو زدن بسته 10 گیگ که هیچ ، 500 مگ از بسته خودم مونده همونم نمیتونم استفاده کنم. دست مریزاد واقعا!
    سلام
    شما لینک های دیگه رو هم تست کنید
    هم خارجی
    و
    هم داخلی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •