معلوم نیست کی قراره محدود شه؟
معلوم نیست کی قراره محدود شه؟
بگیر بابا.حالا کو تا اجرا شه این طرح.
فکر کردی مجوز چیه؟یه گواهی اشتغال به تحصیل،اشتغال به کار و هر چیز دیگه ای در همین حد قابل قبوله.
نه بابا یارو میگفت که باید کارت دانشجویی یا مجوز از شرکت بیارین.
من بابام باز نشسته هست ماردم معلم خودمم پشت کنکوریاز هیچ شرکتی نمیشه مجوز گرفت
فردا دوباره میرم اگه قبول نکردن همون 256 میگیرم.موقع خرید چیزی لازم نیست بگم ؟
منظورم اینه که بعضیها 256 میگرن سرعتشون بالاس بعضیها پاییینتر کار خاصی موقع خرید انجام میدن ؟
256 دیگه سرعت دانلودش حداقل 100 هست دیگه ؟
نه چیزی نگو، سوتی ندی
من بم گفت نمیخوای 512 ببندی حالا که نامه آوردی؟ نزدیک بود بگمش سرعت 256 و 512 مخابرات یکیه، بعدش بگه حالا که اینجوره سرعت واقعی میبندیم براش دهنش سرویس بشه
سرعت دانلود 256 بین 95 تا 115 متغیره، بیشتر طرفای 100-105 هست سرعتت... بعضی اوقات پیک 150 هم میده.
امروز 88 خیلی قطعی داشت... 4-5 بار تو بازی قطع شد ضد حال خوردیم![]()
آقای وارسته
مگه نمیگی مادرت معلمه؟ خوب یک نامه از اداره آموزش و پرورش مشکل را حل میکنه.
به پروانه کسب ساندویچی هم اینترنت پرسرعت میدهند؛ معلمی که جای خود داره.
اقا اصلا نیازی به این کارا نیست .فتوشاپ مخصوص همین وقتاست دیگه بعدشم فکس نامه .والسلام
بچه ها مال من بعد از یه سال افتاده روی ای پی که با 46 شروع میشه الان کسی هست که ای پیش با این عدد شروع شه ؟
درود
من دیروز داشتم و با 46 شروع میشد.. . حتی یکی دوتا ای پی عجیب دیگه هم داشتم که تا حالا ندیده بودم ... اگه اشتباه نکنم با 100 شروع میشد
وضعیت پینگ و سرعت 46 چطوره؟
ممد جان چرا سختش میکنی؟داش گلم مادرت یه نامه ی اشتغال بگیره تمومه.یا یه کارت دانشجویی از هر کدوم از دوستان یا فامیلات.من الان اینترنتم رو با گواهی دانشجویی کسی گرفتم که اصلاً نمیشناسمش.بهش گفتم نیاز دارم و اونم واسم یه گواهی اشتغال به تحصیل از دانشگاهشون گرفت داد بهم.
داغان .همون 2 بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)