تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 481 از 645 اولاول ... 381431471477478479480481482483484485491531581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,801 به 4,810 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

مدلش یادم نیست چی بود ولی سی پی یوش فکر کنم 1.9 cor i7 بود رمش 4 گیگ بود و گرافیکش هم geforce 320 1G بود فکر کنم. ویندوز اورجینالشم 7home pre 64 bit بود. در ضمن بازی هایی که نصب میکردم 32 بیتی بودند.
    آخه من نمیدونم سیستم به این خوبی چرا بازی هایی که تو سیستم ضعیفتر اجرا میشن رو نمیتونه اجرا کنه؟!
    نه ربطی به اپدیت هم نداره یعنی انقدر تاثیر نداره . شما باید توی بازی تنظیمات رو بیاری پایین . من خودمم رو همین ویندوزم و i7 دارم . بازی هارو مثل مرد اجرا میکنم .'گرافیک رفیقت رده 3 هست تعریفی نداره . اا تنظیماتت رو بیاری پایین میتونی راحت بازی کنی . راستی روی high performance هستی؟ اگه نه مشکل از همینه شاید .
    Last edited by hasanoooooooo; 20-10-2010 at 14:36.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام خدمت همگی دوستان بنده یک ماهی میشه لپ تاپ لنوو y560 خریدم، از همان ابتدا صدای سوت خاصی از لپ تاپ شنیده میشه ،بیپهای مکرری با فرکانس پایین شنیده میشه، خیلی سعی کردم صدا را ردیابی کنم،از مانیتورم نیستش ولی از هر دو طرف بورد،هم از طرف فن و هم از سمت راست لپ تاپ بیرون میاد، انگار وسط mainboard هستش.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام خدمت همگی دوستان بنده یک ماهی میشه لپ تاپ لنوو y560 خریدم، از همان ابتدا صدای سوت خاصی از لپ تاپ شنیده میشه ،بیپهای مکرری با فرکانس پایین شنیده میشه، خیلی سعی کردم صدا را ردیابی کنم،از مانیتورم نیستش ولی از هر دو طرف بورد،هم از طرف فن و هم از سمت راست لپ تاپ بیرون میاد، انگار وسط mainboard هستش.
    معمولا یا بخاطر هارد هست یا بخاطر فن ها که موقع چرخش صدا میدن
    ولی اگه بیب بین ممتد و تکراری میزنه مشکل از هارد هست!!
    اگه ویندوز ویستا یا 7 دارین بگین سرعت انتقال فایلی از یه قست هارد به قسمت دیگه چنده؟؟؟
    ممکنه هارد دچار مشکل شده باشه
    ولی در اکثر لپ تاپ های یه طور صدا وجود داره و بیشتر در مرکز لپ تاپ تقریبا زیر تاچ پد موس قراره داره!!!

مدلش یادم نیست چی بود ولی سی پی یوش فکر کنم 1.9 cor i7 بود رمش 4 گیگ بود و گرافیکش هم geforce 320 1G بود فکر کنم. ویندوز اورجینالشم 7home pre 64 bit بود. در ضمن بازی هایی که نصب میکردم 32 بیتی بودند.
    آخه من نمیدونم سیستم به این خوبی چرا بازی هایی که تو سیستم ضعیفتر اجرا میشن رو نمیتونه اجرا کنه؟!
    بیت ویندوز ربطی به اجرا شدن بازی یا نشدن نداره. برای کارایی بهتر سخت افزارها در محیط نرم افزاری هست!!
    گرافیک شما در رده گرافیک های متوسط قرار دارد. اینم در نظر بگیرین. در رده بندی گرافیک ها ما گرافیک های یک گیگ 30 تومنی داریم گرافیک یک گیگ 900 هزار تومنی هم داریم. پس به حساب 1 گیگ نباید بگین آخرین مدل هست.

بازی ها معمولا بخاطر کرک شدنشون دچار ارادهای خاطری در موتور گرافیک بازی اصلی میشن. و خیلی وقتها کرک هایی که برای بازی ساخته میشه در ساختار بازی دست میبره و بازی درست اجرا نمیشه..
    شما با یک بازی دیگر تست کنین که مشکل سخت برای کرک رو نداشته باشه ( چون من نمیدونم باچی تست کردین )

و در آخر .. درسته CPU شما Core I7 هست ولی اون هم در پایین ترین رده از سی پی یو های Core قرار داره. الان متوسط سرعت واسه سی پی یو های Core 2.66 هست که واسه شما 1.9 هست.
    نباید گول اسم Core i7 رو خورد. مثل اینکه بگیم یه پورشه داریم؛ ارزونه. 200 تا میره ولی موتور 1000 روش گذاشتیم. ( درسته پورشه هست ولی موتورش جواب میده 200 تا بره؟؟)

بهتره تنظیمات بازی رو هم روی متوسط قرار بدین!!
    Last edited by Milad4171; 20-10-2010 at 19:30.

پروفشنال hadi_vazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    چالوس

پيش فرض

آره.

معمولا توی درایور هست!
    اینو یه چک بکن لانچر سونی هست توی یه سایت پیدا کردم ( خودم ندارم که تست کنم. ولی بگیردی پیدا میشه هاا )

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

من شرمندم این نرم افزار رو گرفتم ولی کارش رو بلد نیستم کسی میدونه چطور با این نرم افزار luncher سونی چطور می شه دکه f6 به بعد رو با دکمه fn راه انداخت؟

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان عزیز این تاپیک برای بیان مشکلات لپ تاپ ها هست نه بررسی مسائل فنی .
    لطفا در تاپیک مربوط بحث کنید

6. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تاپیک موقتا قفل و بعد از رسیدگی دوباره باز میشه.

ویرایش: تاپیک باز شد، دوستان عزیز لطفا در مورد هر چیزی که بحث می کنید احترام به سایر کاربرها فراموش نشه، حتی اگه اون کاربر از نظر فنی داره حرف کاملا اشتباهی می زنه.

تاپیک باز شد.
    ممنون.

8. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه s a j j a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

2 روز میشه که باتری لب تابم از 80% بالاتر شارژ نمیشه مشکل چیه؟؟

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    شاید خوش حال هم باشید چون وقتی محافظ باتری رو فعال کنید این کارو می کنه که باتری خراب نشه و یا عمرش بیشتر شه

اگه نباشه جاش خالی می مونه s a j j a d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

از کجا غیر فعال میشه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ببخشید یه مشکل عجیبی برای 3052 (دو روزه که خریدمش) من پیش اومده:
    وقتی لب تاپو روشن می کنم بعضی از کلیداش مثل وین کی-'-f11 کار نمی کنن و تا وقتی که کلید ایچ رو فشار ندی به کار نمی افته. می دونم عجیبه ولی حداقل یکی بهم بگه مشکل سخت افزاریه یا نرم؟
    در ضمن هیچ وقتم ضربه ندیده.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •