به نظر من به هيچ وجه هارد كيس نگيرين...
يه كيس سيليكوني با قيمت مناسب خيلي بهتره
من خيلي خوشگلتر از اينا ديدم ولي همون كيس ها رو يه اينا ترجيح ميدم
به نظر من به هيچ وجه هارد كيس نگيرين...
يه كيس سيليكوني با قيمت مناسب خيلي بهتره
من خيلي خوشگلتر از اينا ديدم ولي همون كيس ها رو يه اينا ترجيح ميدم
سلام و ممنون.سلام.
شما اگر گوشیتون خاموش شده و روشن نمیشه و هیچ علامت آسیب از ضربه رو هم نداره توسط کلیدها یکبار ریستش کن شاید روشن بشه.این قضیه واسه من قبلا" توی ویندوز موبایل پیش اومده که نمایندگی ها هم همین جوابی که به شما دادن رو تحویلم دادن این یک قضیه و نکته مهمتر هم اینکه شما قبل از هر کار دیگه ای یکبار به باطریتون شوک بدید.گاهی در اثر ضربه باطری دشارژ میشه و دیگه تا شوک ندید شارژ نمیگیره انشاا...با یکی از دو روش بالا، گوشی سالم بالا میاد.(هر دو مورد برای خود من پیش اومده توی مورد دومی که تعمیرکار میگفت بردش آسیب دیده و میخواست گوشی رو همونجوری از من به یک پنجم قیمت بخره که به گفته خودش از قطعاتش استفاده کنه !!!)![]()
بردم تعمیرگاه خدمات پس از فروش رسمی سامسونگ و اونجام به دستگاه خودشون برای تست باطری وصل کردن اما نشد. مورد نرم افزاری هم منطفی هستش چون یه دستگاه تست دارن که نمیدونم چیه اما عملی مثل جی تگ رو به نظرم انجام میده اما بازم واکنشی نداره گوشی. اما چیزی که خیلی محتمل هستش همون ال سی دی باشه به نظر خودم ! البته خیلی قاطی کرده ، گوشی روشن نمیشه و هیچ صدائی نداره اما وقتی زنگ میزنی ویبره میخوره !!! قشنگ رفته رو اعصابم ...!
پس یا عکسشو بذار
و یا اسمشو دقیق بنویس
سلام.کسی از بچه ها تا حالا از ال دیجیتال گوشی گرفته؟؟؟چطوره؟؟؟؟قیمت نوتش مشکوک ارزونه.خرابی چیزی نداره که؟؟؟ادم چه جوری می تونه اعتماد کنه اخه؟؟؟بچه ها خواهشا یه جوری منو روشن کنین .ممنونم
هر کسی یه قیمتی داره
از 1 تومن شروع میشه تا 1.100
با گارانتی مایکروتل فروشگاه شماره ٣ و ٢ پارک ملت و شهرک غرب ٩٥۰
اقایون swap کردن و افزایش ذخیره باتری چیه؟؟؟؟ چه جوری انجامش بدم؟؟؟؟؟؟؟؟
با توجه به شايعاتي كه از سايت هايي مثل فونآرنا درز كرده
احتمالا گلكسي اس 3 تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو فرانسه معرفي شه:
اينم يه دعوت كه سامي تو سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته:
علاوه بر اينا يه شايعه از اينكه ضخامت گوشي تنها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست منتشر شده
![]()
مگه رسما اعلام نشد که گالاکسی اس 3 و ایفون 5 نمیاد ؟
ضمنا کاش گوشها کمی ضخیمتر میشد و باطریش اینا هم قویتر میشد
و ضخامت بدنه هم بهتر میشد
وقتی در باطری اس 2 را بازش میکنم حس خوبی ندارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)