من ایران زمین رو پرسیدم گفتن 20 تا 22 اما ظاهراً چند ماهی هست که 20 میده، نوشته درآمد ثابت و پیش بینی سود
سامان صندوق نداشت
انصار بالای صد میلیون می گفت صندوق داره
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
من ایران زمین رو پرسیدم گفتن 20 تا 22 اما ظاهراً چند ماهی هست که 20 میده، نوشته درآمد ثابت و پیش بینی سود
سامان صندوق نداشت
انصار بالای صد میلیون می گفت صندوق داره
Sent from my X1 7.0 using Tapatalk
سامان صندوق داره نوین باز نمیکنه دیگه سود خوبی میداد.
ایران زمین هم 20 میده و کمی کمتر البته.
در مورد انصار و اینها به نظرم بانکهای مناسبی نیستند این تیپها!
بانک قوامین حساب عادی با کارت شبا و تمام امکانات اینترنتی 18% روز شمار میده. فقط باید 2 میلیون تومان همیشه تهش بمونه. اینهم بد نیست برای حساب جاری کوچکی،سودش با اون صندوقهای 19 و 20% فرق زیادی نداره
Last edited by dadash42; 31-12-2016 at 22:44.
من امروز حساب ارزی 4.75% بانک سامان باز کردم، سودش هر ماه به دلار پرداخت میشه. دیگه خیالم راحت شد. مقدارش به اندازه خرید یک آپارتمان صد متری تهران و سودش تقریبا مثل همون اجاره از ابارتمان، بدون دردسرهای مستاجر و تامیرات ناشی از اجاره دادن.
دسترسی به پولش هم نخواستم،فقط خواستم سرمایه کنم و از خطر افت تومان حفاظت کنم. دلار خودش مثل یک خانه بتونی امن امنه
دلار الان دیگه شناورش حدود 4000 تومان شده، تا نوروز بازهم بالا میره.
حالا اگر دیدم یکسال بعد مجزه ای شد و اقتصاد میهن درست شد، اون موقع میتونم دوباره تومانش کنم
Last edited by dadash42; 31-12-2016 at 23:18.
خب به سلامتی ولی ایا حساب روزشماره یا سالانه به نظرم سالانه هست!
مساله اینجاست که الان بعد انتخابات دلار مثلا بره بالا و شما هوس کنی دلارارو ببری بیرون چنج کنی اون موقع باید جریمه بانکی رو بدی چون قراردادت یک ساله هست وگرنه که خب مشکلی نیست. شما چون از اولش دلار داشتین شاید خیلی براتون مشکلی ایجاد نباشه و مساله ای نیست. ولی اگر قیمت دلار نسبتا ثابت بمونه و شما به پولتون مثلا سال بعد نیاز داشته باشین شاید گزینه حساب تومانی بهتر میبود. با این حال شما در پست قبلی دلایل خودتون رو اوردید از باز کردن حساب ارزی.
کمی کمتر یعنی چقدر مثلا؟
ظاهرا صندوقش اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعداد و ارقامش چطور به نظرتون؟
یه اطلاعیه هم داده پیش بینی شده 18 اما شعبه می گفت بین 20 تا 22 نمی دونم چه خبره
Last edited by ak313; 31-12-2016 at 23:28.
رقمشو در اوردم طبق این برای ابا میشه 0.198
![]()
ببینید سایتش به روز نیس تا بشه فهمید دقیقا چقدر سود داده از اسفند سال قبل تا الان
عجیبه ننوشتن چقدر سود دادن ولی بازده صندوق رو که دیدم فکر کنم همون 20 و اندکی به بالا رو داده. دوست عزیز خیلی نگران درصد های اندک و تفاوتش نباشید. یه روز یه بانکی خوب میده یه روز اون یکی خیلی فرق نداره و معتبرا دور و بر 20 رو میدن. پیش بینی 18 دلیل نیست ه 18 بدن! اون یعنی نشون میده سود بانکی کمتر و کمتر خواهد شد و به تلع اون صندوق ها هم کمتر خواهند داد.
به نظرم اینجا اطلاعات خوبی درباره صندوق ها داره
روش کار، اصطلاحات و....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ak313; 01-01-2017 at 00:24.
در واقع باید بگید Xدرصد سود میکنید نه اینکه سود بهتون میدن! چون مدیر صندوق چیزی به شما نمیده که بلکه کارمزد هم ازتون میگیره و سودی که بدستتون میرسه از محل دارایی هایی هست که با پول خودتون خریداری شده. پس اینکه برید شعبه بپرسید صندوقتون چقدر سود میده یا فلان صندوق چقدر سود میده سوال درستی نیست و عملا اینکار باعث شده تو شعبه به شما یه رقمی بگن که فقط شمارو مجاب کنن پولتون رو بذارید اونجا. همون مقداری که پیشبینی شده یعنی 18درصد انتظار منطقی هست هرچند ممکنه بیشتر یا کمتر بشه. برخی صندوق های بازدهی های ماهیانه منفی هم ثبت میکنن.
اگر میخواید بفهمید کدوم صندوق بهتره، یه راه اینه که برید و اطلاعات مالی اونهارو تحلیل کنید که کار تا حدودی تخصصیه ولی خیلی هم سخت نیست با فهمیدن اصول مالی و اقتصادی میشه یه تحلیل هایی کرد. یه راه هم ترکیب دارایی صندوق هست که عملا شفاف هستن که اون باز تخصص بیشتری تو تحلیل بنیادین میخواد.
مثل بازار سهامه. خیلی ها میپرسن سهام چی بخریم خوبه؟، خب جوابش اینه که برو تحلیل کن سهم های مختلف رو بعد تصمیم بگیر. خیلی ها برای کاهش ریسک میان سبدسازی میکنن چون بالاخره مطمئن نیستن تحلیلشون درست باشه [کاری که خیلی حرفه ای ها تو بازار نمیکنن معمولا] و چند سهام مختلف رو که فکر میکنن خوبه میگیرن یا با معادلات خاصی تو اقتصاد مالی، ترکیب کم ریسک سهام رو پیدا میکنن برای خودشون. خب همینکارو شما میتونید برای چند صندوق بکنید. وقتی اطلاعاتتون کمه در چند صندوق سرمایتون رو بذارید. صندوق های درآمد ثابت رنج سوددهی نزدیک بهمی دارن ولی با اینحال هیچکدوم بدون ریسک تلقی نمیشن.
صندوق درامد ثابت ایران زمین هم اینجور که من دیدم بازدهی هاش معقول بوده مقایسه ریسک صندوق ها با هم با این اختلاف کم خیلی ریز بینانه باید باشه. من بدون اینکه بخوام خیلی تخصصی بررسی کنم نگاه کردم به اطلاعاتش به نظرم ریسکش از حالت معمول خیلی بالاتر نیست ولی بازم صندوق های کم ریسک تری وجود دارند. خود من صندوق های دیگه رو احتمالا انتخاب میکردم ولی کسی نمیدونه واقعا سودی که میبرید در نهایت چنده.... ریسک کمتر یعنی سود شما تو یه بازه کمتری شانس نوسان داره به معنی بازده بیشتر نیست...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)