تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 481 از 507 اولاول ... 381431471477478479480481482483484485491 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,801 به 4,810 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

در مورد بیت کوین و خرید ارز دیجیتال

دوستان خیلی احتیاط کنید !برای ما ایرانی ها در دنیا خیلی مشکلات وجود داره تحریم و .. .

اولاً اینکه خرید و فروش بیت کوین اینطور که معلومه قانونی نیست !

در نتیجه صرافی های ایرانی هم میتونن با سرمایه شما غیب بشوند شما قانونی هم شکایت کنید به مشکل میخورید !

صرافی های خارجی هم حساب ایرانی ها رو بلاک میکنن و اگر بلاک بشوید سرمایتون نابود شده !

ارز های دیجیتال به راحتی ه.ک می شوند هم ه.ک شما و هم ه.ک صرافی ها ! یعنی اگر خودتون هم خیلی رعایت کنید . ممکنه وقتی از صرافی استفاده کنید

صرافی خارجی و ایرانی ه.ک بشود .

برای اینکه ه.ک نشوید باید از نرم افزار های فی.لتر شکن و تغییر ای پی استفاده کنید که اون نرم افزار ها هم میتونن بد افزار باشند و بیت کوین شما رو به راحتی

بدزدند !

پس احتیاط شدیدی کنید

2. 2 کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت

پيش فرض

زیادی به کسی خوبی نکنید . حتی نزدیک ترین افراد زندگی تون .

چون وقتی خوبی بیش از حد میشه ، تبدیل میشه به انتظار و وظیفه !

4. 4 کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

مواظب ارازل پژو پارس باشید . خیلی هاشون سگ دزد هستن .

تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت

پيش فرض

میخواین تلویزیون بخرید اکثر برند های داخلی مونتاژی هستن و اگر مشکل دار هم بشود گارانتی هیچ پاسخ گو نیست ! چون طبق ت.حریم هیچ قطعه ای وارد نمیشه .

گارانتی هم شامل پنل نیست در بیشتر موارد و شامل قطعات داخلی هست . تلویزیون مونتاژی سامسونگ و ال جی بی نهایت دچار خرابی می شوند .

تجربه ای که دارم اینه که دنبال برند های ژاپنی باشید مانند تلویزیون پاناسونیک / توشیبا / سونی

چون خرابی بسیار بسیار کمتری دارند و عمر قطعات تلویزیون های ژاپنی بسیار بالاست .

درسته گرونتر هستند ولی خیالتون راحت تره که یکبار هزینه میکنید و یک عمر خیالتون راحت هستش !

7. 2 کاربر از mojt90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز DJ POLESTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

13

میخواین تلویزیون بخرید اکثر برند های داخلی مونتاژی هستن و اگر مشکل دار هم بشود گارانتی هیچ پاسخ گو نیست ! چون طبق ت.حریم هیچ قطعه ای وارد نمیشه .

گارانتی هم شامل پنل نیست در بیشتر موارد و شامل قطعات داخلی هست . تلویزیون مونتاژی سامسونگ و ال جی بی نهایت دچار خرابی می شوند .

تجربه ای که دارم اینه که دنبال برند های ژاپنی باشید مانند تلویزیون پاناسونیک / توشیبا / سونی

چون خرابی بسیار بسیار کمتری دارند و عمر قطعات تلویزیون های ژاپنی بسیار بالاست .

درسته گرونتر هستند ولی خیالتون راحت تره که یکبار هزینه میکنید و یک عمر خیالتون راحت هستش !

درسته نقل قول کردن تو این تاپیک منع شده ولی یه جورایی شما تنها نظرتون رو که صد البته صحیح نیست دارید تحمیل میکنید تا اینکه تجربه ای ارزشمند در اختیار عموم بذارید.
    این بنده حقیر تو حوزه تکنولوژی علاقه خاصی دارم و همیشه سعی میکنم اطلاعاتم رو در مورد تکنولوژی و گجت های جدید که علاقه مندم بهشون بروزتر نگه دارم یکیش همین بحث و بررسی تلویزیونها و برندهایی که اونا رو تولید میکنن.
    اولا با یک تجربه نمیشه برای بقیه برندها نسخه بد بودن پیچید حالا میخواد مونتاژی باشه یا کلا اصل. اتفاقا ما هم یه تلویزیون الجی داریم که فکر کنم وقتی برای اولین بار LED به بازار ایران اومده بود، جز اولین نفرهایی بودیم که تهیه کردیم 37 اینچ هم بود که اون موقع بسیار بزرگ به نظر می رسید، مدت‌هاست بخاطر خرید مدلی جدید و تکنولوژی بروز، قبلی رو منتقلش کردیم به خانه باغمون که باز هم داره به خدمت گذاری همچنان ادامه میده!
    اینکه میفرمایید تلویزیون پاناسونیک و توشیبا و سونی و برای بقیه توصیه کردید و استنباطتون هم اینه که عمر زیادی دارن کاملا اشتباه هستش. البته منظور این نیست که مارک بدی هستن اما فرایندهایی در تولید و ساخت تلویزیون دخیل هستند که از نظر یک خریدار معمولی کاملا پوشیده هست که عرض میکنم در ادامه... همچنین سیستم ساخت و تولید و کیفیت تصویر برندهایی نظیر پاناسونیک و توشیبا اصلا قابل قیاس و مقایسه نیست با برندهایی نظیر الجی و سونی و سامسونگ!!!
    اولا چون ما یک کشور جهان سومی با نرخ بازدهی اقتصادی پایین و در نتیجه قشر ضعف مالی زیاد داریم که وقتی گجت یا لوازم الکترونیکی رو میخرن تقریبا تا زمان از کارافتادن یا در صورت تغییر شگرف در تکنولوژی، قبلی رو بلاجبار تعویض میکنن (بس که دخل و خرجشون همخونی نداره که سراغ تکنولوژی های نو رو بگیرن، بنابراین نسخه ای که شما پیچیدید بیشتر برای جوامع عقب افتاده جهان سومی هست چرا که نه تنها تلویزیون بلکه گوشی، لپتاپ، سخت افزار کامپیوتر، پرینتر و دستگاه های کپی، هارد دیسک که اخیرا حافظه های SSD دارن جایگزینشون میشن و در آینده ای نه چندان دور ممکنه اصلا هارد دیسک به تاریخ بپیونده و مثال های دیگه... در جوامع توسعه یافته هر لوازم الکترونیکی عمر مفیدی داره؛ منظور از عمر مفید هم نه اینکه از کار بیفته، بلکه بلکل بخاطر تغییر اساسی در مورد یک تکنولوژی و بازدهی مثبت اقتصاد کلان جوامع پیشرفته، گجت ها هم نهایتا 5 الی نهایتا 10 سال اونم بعضی هاشون نه همه، وگرنه بیشترشون عمرشون به 2 3 سال هم نمیرسه...
    نمیخوام زیاد سراغ حاشیه برم، شمایی که در مورد تلویزیون نظر میدین حتما میدونید که پنل هایی که در حال تولید هستن خلاصه میشه در LCD - LED - VA - OLED - QOLED
    همینطور حتما در جریانید که پنل های تلویزیون های ساخت سونی که به OLED مجهز هستند سازندش LG هست!!؟
    همینطور حتما میدونید که تلویزیون های امروزی مثل گوشی های هوشمند دارای سیستم عامل هستند که سالهاست برترینش اول اختصاص داره به WEB OS الجی بعد Tizen سامسونگ بعد Android تلویزیونهای سونی که البته تولید داخلی ها هم مثل Xvision و TCL و بسیاری از برندهای گمنام و کمنام از Android استفاده میکنن که البته به هیچ وجه اون کارایی که یه گوشی اندرویدی داره اینا نمیتونن به همون نحوه از Play Store خود گوگل هر برنامه ای رو بتپونن تو تی وی!
    همچنین مهمترین اصل انتخاب تلویزیون که عوام اکثرا ازش بی خبرن چیپست یا همون به گفته عام CPU مورد استفاده در تلویزیون ها هست که روانی و سرعت پاسخگویی سریعتر و در نتیجه استفاده یوزر فرندلی رو به ارمغان میاره که جایی که بنده تحقیق کردم سری چیپ های A9 الجی با استفاده از سیستم عامل Web OS و پنل های بسیار با کیفیتش سکاندار این وادی هست. توشیبا و پاناسونیک تو این وادی ها پشه ای بیش نیستن...
    سخن پایانی اینکه ممکنه شما یه الجی یا سامسونگ داشته باشید که بعد از چندین سال خرابی به وجود بیاد اما بنده حتی میتونم به برند وطنی شهاب که تولید داخل با پنل ها و چیپست های چینی اقدام به ساخت تی وی میکنه اشاره کنم که از زمان ظهور LED تا حالا همچنان داره کار میکنه پس این کار کردن یا نکردن و ایراد ممکنه دلایل زیادی داشته باشه نه صرفا بد بودن قطعات که برندهای نامداری مثل سامسونگ و سونی و الجی و... هیچ وقت از قطعاتشون نمیزنن مگر برندهای متفرقه چینی زپرتی مثل مارشال و تولیدی های اخیر مونتاژ وطنی!
    کسی که پشت پنل OLED الجی بشینه و ریموت کنترلر "مجیک" الجی رو دستش بگیره که پتنت مختص الجی هست و با سیستم عامل Web OS کار کنه همچنین تلویزیونش پایین رده نباشه یعنی یه تلویزیون بالارده یا میان رده به بالا باشه محال ممکنه طرف هر تلویزیونی در این چند سال اخیره بره، کلا چندین سال هم هست که پنل های OLED الجی خیلی بهتر و قوی تر از QOLEDهای سامسونگ عمل کردن و نتیجه بنچمارک ها هم تو وب سایت های خارجی کاملا هویداست. از طرفی اگه بحث سر LED و تلویزیون های میان رده باشه که بحثش جداست و بازم الجی و سامسونگ و سونی سرتر از برندهایی نظیر پاناسونیک و توشیبا و دوو و تی سی ال و... هستند. شما تنها به اسم برندهای ژاپنی که خاطرات خوبی از قدیم ازشون داشتیم کاری نداشته باشید، تو این زمونه و در عرصه تلویزیون فعلا که دو برند الجی و سامسونگ کد خدایی میکنن بعدش سونی.
    همچنین اینم عارض بشم خدمت با سعادتتون که اصلا و ابدا تعصبی رو هیچ برندی ندارم اما در مورد لوازم الکترونیکی بعضا سلیقه ای هست اما بیشتر مواقع اگه با دقت موشکافی بشن بعضی ها تو بعضی از گجت ها موفق تر و بادوام ترن نسبت به بقیه و بعضی ها تو یه گجت دیگه؛ مثلا در عصر حاضر گوشی های سامسونگ برترینند نسبت به سایرین، تلفن های بی سیم ثابت خانگی پاناسونیک شاهکارن نسبت به بقیه برندها، تو زمینه مانیتور و تلویزیون ارجعیت مطمئنا با پنل های و طراحی ساخت الجی سپس سامسونگ و طراحی کرود یا خمیده هست، تو هدیونیت (پخش یا ضبط خودرو) برندی ژاپنی آلپاین که خیلی از ایرانی ها حتی اسمشم نشنیدن خیلی برتری دارن از لحاظ کیفیت ساخت و جنس و وضوح و خروجی صدا نسبت به برندهای نظیر پایونییر و کنوود و سونی که هر ننه قمری همچین دو آتیشه طرفداریش میکنن!!! هر چند قیمت جهانی آلپاین هم بالاتر هست تا حدودی. تو عرضه لوازم خانگی الجی و بوش ارجعیت دارن نسبت به سایر برندها چه یخچال باشه و چه لباسشویی یا ظرفشویی، تو زمینه حافظه های SSD حافظه های ساخت سامسونگ تو دنیا بی همتا هستن، هارد دیسک سکاندارش وسترن دیجیتال هست بعدش سیگیت و هیتاچی و توشیبا و بقیه برندها پشت سرش و گجت های الکترونیکی دیگه که مثال براش زیاده... اینایی که گفتم یکم تحقیق کنید همچنین قیمت و امکانات و مشخصات فنی شون و نوآوری‌ها رو بررسی دقیق کنید (که بهترین مرجعش سایت های انگلیسی هست) متوجه عرایض بنده می شید.
    تلویزیون بالارده مثل گوشی بالارده بگیرید ببینم حرفی از بقیه برندهای کم فروش جهانی میزنید یا نه؟ مثل گوشی که طرف گوشی دستش سامسونگ J7 2016 هستش یهو یه آیفون 12 پرو مکس میبینه میگه اندروید آشغاله، هنگیه، دوربینش فلانه؛ آیفون شاهکاره، تو دست دوستم دیدم! یکی نیست بهش حالی کنه داداش اول J7 2016 پایین رده ات رو بذار زمین برو یه پرچمدار اندرویدی بگیر دستت ببین دنیا دست کیه اونوقته که میتونه برتری و ضعف دو گوشی رو بیان کنی و بعد ابراز نظر کنی نه اینکه با تیم جانبازان زیمبابوه بری مسابقه با اروپا! البته جسارت نباشه من منظورم از این مثال آخر شما نیستین کلی میگم.
    Last edited by DJ POLESTAR; 03-02-2021 at 08:02.

9. 3 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت

پيش فرض

درسته نقل قول کردن تو این تاپیک .....
    صحبتتون کاملاً درسته . من قصد تحمیل کردن ندارم . سنم هم طوری نیست که با برند های ژاپنی خاطره داشته باشم . ولی اگر به تعمیر کار های تلویزیون شهرتون

مراجعه کنید . میبینید که تلویزیون های مونتاژی (سامسونگ / ال جی / هایسنس / تی سی ال) بیشترین خرابی رو به ترتیب دارند . حال اگر کسی روی برند

نامبرده اصرار دارد حال برند های نامبرده تلویزیون هایکه به صورت وارداتی هستند بسیار بهتر هستند . در مورد تلویزیون های قدیمی که تمامی برند ها عالی بودن

ولی بحث ما امروز هست . شما اگر به سایت های معروف بین المللی خرید تلویزیون بروید مانند BestBuy و آمازون و .... و نظرات کاربران رو برای پرفروش ترین مدل

ها و یا هر مدل مد نظر خودتون بررسی کنید . میبینید که بیشتری رضایت از برند های ژاپنی بوده است و بیشترین نارضایتی از برند های نامبرده بالا است . نظرم

مبنی بر بد بودن برند های نامبرده نیست ! بلکه بهترین تلویزیون ها مثلا OLED جهان متعلق به ال جی است . و سامسونگ هم همینطور که بهترین کیفیت را دارد .

بحث من بر سر کیفیت ساخت و قطعات داخلی و دوام قطعات است برای بیشتر ایرانی ها و نه درصد کوچک که مشکل اقتصادی دارند و کالای با کیفیتی می خواهند

.حتی به سایت های دیوار و شیپور و ... آگهی ها هم که سر بزنید با انبوهی از تلویزیون های برد سوخته و هاله دار و خط دار شده برند های نامبرده مواجه می

شوید که به دلیل خرابی با کمترین کارکرد (مثلا 3 ماه کارکرد) به فروش گذاشته شده اند ! مجدداً تاکید میکنم من نظرمو تحمیل نکردم . و تجربمو با توجه به فرار از

مسئولیت شرکت های گارانتی و نبود قطعات
    ، و مشکل اقتصادی اکثریت مردم عرض کردم که برند های مانند برند های پاناسونیک - توشیبا - سونی و ...

خرابی بسیار کمتر دارند و حتی در صورت نبودن گارانتی به دلیل دوام قطعات و کیفیت بهتر مورد اعتماد تر هستند .
    Last edited by mojt90; 03-02-2021 at 07:57.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

صحبتتون کاملاً درسته . من قصد تحمیل کردن ندارم . سنم هم طوری نیست که با برند های ژاپنی خاطره داشته باشم . ولی اگر به تعمیر کار های تلویزیون شهرتون

مراجعه کنید . میبینید که تلویزیون های مونتاژی (سامسونگ / ال جی / هایسنس / تی سی ال) بیشترین خرابی رو به ترتیب دارند . حال اگر کسی روی برند

نامبرده اصرار دارد حال برند های نامبرده تلویزیون هایکه به صورت وارداتی هستند بسیار بهتر هستند . در مورد تلویزیون های قدیمی که تمامی برند ها عالی بودن

ولی بحث ما امروز هست . شما اگر به سایت های معروف بین المللی خرید تلویزیون بروید مانند BestBuy و آمازون و .... و نظرات کاربران رو برای پرفروش ترین مدل

ها و یا هر مدل مد نظر خودتون بررسی کنید . میبینید که بیشتری رضایت از برند های ژاپنی بوده است و بیشترین نارضایتی از برند های نامبرده بالا است . نظرم

مبنی بر بد بودن برند های نامبرده نیست ! بلکه بهترین تلویزیون ها مثلا OLED جهان متعلق به ال جی است . و سامسونگ هم همینطور که بهترین کیفیت را دارد .

بحث من بر سر کیفیت ساخت و قطعات داخلی و دوام قطعات است برای بیشتر ایرانی ها و نه درصد کوچک که مشکل اقتصادی دارند و کالای با کیفیتی می خواهند

.حتی به سایت های دیوار و شیپور و ... آگهی ها هم که سر بزنید با انبوهی از تلویزیون های برد سوخته و هاله دار و خط دار شده برند های نامبرده مواجه می

شوید که به دلیل خرابی با کمترین کارکرد (مثلا 3 ماه کارکرد) به فروش گذاشته شده اند ! مجدداً تاکید میکنم من نظرمو تحمیل نکردم . و تجربمو با توجه به فرار از

مسئولیت شرکت های گارانتی و نبود قطعات
    ، و مشکل اقتصادی اکثریت مردم عرض کردم که برند های مانند برند های پاناسونیک - توشیبا - سونی و ...

خرابی بسیار کمتر دارند و حتی در صورت نبودن گارانتی به دلیل دوام قطعات و کیفیت بهتر مورد اعتماد تر هستند .
    خرابی کمتری دارن چون خریدار کمتری دارن گرامی، عین ماشین، مثلا پارس و دنا+ که هردو از یه فروغون سازی در میان اما چون تعداد دنا+ کلا کمتر از پارس هست تو ایران، بری هر تعمیرگاهی میگن پارس فلانه، و هر تعمیرگاهی یه پارس عهد بوقی پارکه چون اکثریت جامعه دارن سوارش میشن پس مسلمه که اونی که دست اکثریت هستش درصدی از ایرادات رو ممکنه به سر خریدار بدشانسش بیاره.
    هرچند مقایسه فرغون های داخلی با قطعات تلویزیون رو صحیح نمیدونم ولی مثال بهتری در حال حاضر حضور ذهنم نیست که بیان کنم.
    شما بری همون دیوار و شیپور میبینی پارس و 206 و پراید زیاد گذاشتن یا دنا+؟!
    بری قسمت گوشی میبینی سامسونگ زیاد گذاشتن یا آیفون؟ آیفونی که فقط پرچمدار تولید میکنه از 1000 تا آگهی ممکنه یکی آیفون باشه بقیه مربوط میشه به سامسونگ و شیائومی و هواوی و... چرا؟ چون کلی گوشی پایین رده دارن تولید میکنن هم میان رده پس مسلما فروشش تو دیوار زیاده اما دلیل بر بد بودن این برندها نیست! یا حتی خود نوکیا شما برو بزن نوکیا ببین چندتا گوشی میاره بس که فروش جهانی و حتی ایرانیش پایین هست بعد مقایسه کن با برندهایی که گفتم، بعد نتیجه بگیر که آیا نوکیا گوشی خوبیه که کم گذاشتن؟ یا یه زمانی گوشی های سونی و HTC میومد الان کجا هستن؟! کل بازار جهانیشون رو بخاطر سیاست غلط و عدم نوآوری های خاص و بروز از دست داد و به تاریخ پیوستن پس قرار نیست هر چی ژاپنی باشه بهترین باشه!
    علت اینکه تعمیرکارا هم نونشون رو به الجی و سامسونگ میزنن میخورن دقیقا همینه...

12. 2 کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت

پيش فرض

سلام

فروششون کمه ، قیمت بالاتری در سایز یکسان دارند .

در ایران خریدار کمتری دارند ، در کشور های دیگر و در فروشگاه های بین المللی bestBuy - Amazon و .. چطور ؟

از هر کسی بپرسید به هیچ عنوان نمی تواند منکر کیفیت بالای قطعات و دوام قطعات برند های ژاپنی شود .

با توجه به ودیو های زیاد انگلیسی ، این ودیو نمونه ای فارسی از مقایسه کیفیت ساخت تلویزیون ژاپنی و دیگر برند ها هست .

برای مقایسه برند های دیگر هم گویا صاحب کانال ودیو گذاشته است . و گویای همه چی هست .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به دلیل ممنوعیت نقل قول ، بیایید تصمیم گیری خرید تلویزیون رو بر اساس گفته هایمان به کاربران واگذار کنیم .
    Last edited by mojt90; 03-02-2021 at 19:40.

تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

سلام

فروششون کمه ، قیمت بالاتری در سایز یکسان دارند .

در ایران خریدار کمتری دارند ، در کشور های دیگر و در فروشگاه های بین المللی bestBuy - Amazon و .. چطور ؟

از هر کسی بپرسید به هیچ عنوان نمی تواند منکر کیفیت بالای قطعات و دوام قطعات برند های ژاپنی شود .

با توجه به ودیو های زیاد انگلیسی ، این ودیو نمونه ای فارسی از مقایسه کیفیت ساخت تلویزیون ژاپنی و دیگر برند ها هست .

برای مقایسه برند های دیگر هم گویا صاحب کانال ودیو گذاشته است . و گویای همه چی هست .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به دلیل ممنوعیت نقل قول ، بیایید تصمیم گیری خرید تلویزیون رو بر اساس گفته هایمان به کاربران واگذار کنیم .
    همین که به یک ویدیو فارسی ایرانی اشاره کردید، نیازی به ادامه بحث با شما نیست. کل طومار دو پست قبلی من چی گفتم و شما به چی استناد کردید!
    تو گوگل سرچ کنید High end ranking of TV flagship 2021 زیاد به حرف این وطنیا گوش ندید!

15. این کاربر از DJ POLESTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن زبان pro_translator's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

علت اینکه تعمیرکارا هم نونشون رو به الجی و سامسونگ میزنن میخورن دقیقا همینه...
    علت این که تعمیرکارها نونشون رو به LG و Samsung می‌زنن می‌خورن اینه که برخی توی انجمن‌های آنلاین محصولات داخلی رو تخریب می‌کنن و محصولات خارجی رو تبلیغ. بنابراین ملت رو سوق می‌دن به سمت محصولات کره‌ای و ژاپنی تا اون‌ها با پول ما پیشرفت کنن و بیشتر و بیشتر رشد کنن و بینشون رقابت به وجود می‌آد. اگه بودن کسانی که محصولات داخلی رو تبلیغ کنن و مردم ایران پولشون رو حداقل یک نسل بدن محصولات داخلی بخرن اون موقع چهار تا سرمایه‌گذار پیدا می‌شن برند داخلی خودشون رو درست می‌کنن و در نتیجه بین این برندها رقابت به وجود می‌آد و رقابت به وجود بیاد بازار از انحصار خارج می‌شه و کیفیت محصولات می‌ره بالا و در نتیجه صنعت الکترونیک ایران پیشرفت می‌کنن اگه، فقط اگه، افرادی باشن که توی انجمن‌های آنلاین تولیدکنندگان داخلی رو فرغون‌ساز و این چیزها صدا نکنن. مگه هیوندای و سامسونگ و LG از روز اول بهترین محصولات دنیا رو تولید می‌کردن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی حمایت دید از مردم کره که الان ماشین‌هاش شده‌ان آرزوی جوون‌های ما توی اینور دنیا. این جملات برای کی آشنا هستن؟

* تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه‌ی ایرانی
    * حمایت از کالای ایرانی
    * رونق تولید
    * جهش تولید

حالا یه سری می‌آن می‌گن آشغاله محصولات که ما نمی‌خریم.

اولا که محصولات تولید خودتونه،‌ دوما اگه محصولات کیفیت عالی داشتن که نیاز به حمایت نبود. همه خودشون می‌رفتن می‌خریدن.

اقتصاد ما ایرانی‌ها رو می‌شه توی این چرخه خلاصه کرد:

یه میهن‌پرست پیدا می‌شه توی ایران یه شرکت دانش‌بنیان می‌زنه معادل داخلی مثل بیسفون به جای تلگرام و واتس‌اپ تولید می‌کنه
    مردم ایران انتظارشون چون بالاست انتظار دارن جوون‌های ۱۷-۱۸ ساله‌ی بی‌تجربه‌ی ما چیزی در حد فیس‌بوک تولید بکنن
    بعد محصول داخلی رو مسخره می‌کنن و می‌گن کیفیت نداره و چینیه
    از اونور پروپاگاندا می‌شه که همه‌ی اطلاعات شما دست سپاه می‌ره و جاسوسی می‌کنن
    بعد مردم از محصول حمایت نمی‌کنن
    بعد می‌گن چرا حمایت نمی‌شه از محصولات داخلی (انتظار دارن «اون‌ها» این کارو بکنن همه‌چی دست «اون‌هاست»)
    بعد دولت یه قدم فراتر می‌ذاره و اپ خارجی رو در حمایت از نمونه‌ی داخلی فیلتر می‌کنه تا مردم رو سوق بده به سمت داخل
    بعد پروپاگاندای غرب می‌گه آزادی بیان نداریم و مردم هم همراهش می‌شن طبق معمول و با VPN فیلتر رو دور می‌زنن
    بعد اون شرکت ورشکست می‌شه و جوون‌ها بیکار می‌شن
    بعد همه می‌گن چرا جوون‌ها بیکارن؟
    بعد آمریکا می‌بینه دست ما زیر سنگشه (مثل اپ تیک تاک) و می‌آد ما رو تحریم می‌کنه و علت تحریم رو هم فعالیت‌های منطقه‌ای جمهوری اسلامی معرفی می‌کنه تا باز هم مردم حکومت رو فحش بدن
    بعد مردم می‌گن چرا اپلیکیشن جایگزین داخلی نداریم؟

//

من توی این پست نه چیزی رو تحمیل کردم نه چیزی رو رد، این‌ها صرفا حقایق هستن...
    Last edited by pro_translator; 10-02-2021 at 19:08.

17. این کاربر از pro_translator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •