صحبتتون کاملاً درسته . من قصد تحمیل کردن ندارم . سنم هم طوری نیست که با برند های ژاپنی خاطره داشته باشم . ولی اگر به تعمیر کار های تلویزیون شهرتون
مراجعه کنید . میبینید که تلویزیون های مونتاژی (سامسونگ / ال جی / هایسنس / تی سی ال) بیشترین خرابی رو به ترتیب دارند . حال اگر کسی روی برند
نامبرده اصرار دارد حال برند های نامبرده تلویزیون هایکه به صورت وارداتی هستند بسیار بهتر هستند . در مورد تلویزیون های قدیمی که تمامی برند ها عالی بودن
ولی بحث ما امروز هست . شما اگر به سایت های معروف بین المللی خرید تلویزیون بروید مانند BestBuy و آمازون و .... و نظرات کاربران رو برای پرفروش ترین مدل
ها و یا هر مدل مد نظر خودتون بررسی کنید . میبینید که بیشتری رضایت از برند های ژاپنی بوده است و بیشترین نارضایتی از برند های نامبرده بالا است . نظرم
مبنی بر بد بودن برند های نامبرده نیست ! بلکه بهترین تلویزیون ها مثلا OLED جهان متعلق به ال جی است . و سامسونگ هم همینطور که بهترین کیفیت را دارد .
ب
حث من بر سر کیفیت ساخت و قطعات داخلی و دوام قطعات است برای بیشتر ایرانی ها و نه درصد کوچک که مشکل اقتصادی دارند و کالای با کیفیتی می خواهند
.حتی به سایت های دیوار و شیپور و ... آگهی ها هم که سر بزنید با انبوهی از تلویزیون های برد سوخته و هاله دار و خط دار شده برند های نامبرده مواجه می
شوید که به دلیل خرابی با کمترین کارکرد (مثلا 3 ماه کارکرد) به فروش گذاشته شده اند ! مجدداً تاکید میکنم من نظرمو تحمیل نکردم . و تجربمو با توجه به
فرار از
مسئولیت شرکت های گارانتی و نبود قطعات ، و
مشکل اقتصادی اکثریت مردم عرض کردم که برند های مانند برند های پاناسونیک - توشیبا - سونی و ...
خرابی بسیار کمتر دارند و حتی در صورت نبودن گارانتی به دلیل دوام قطعات و کیفیت بهتر مورد اعتماد تر هستند .