تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 481 از 1746 اولاول ... 3814314714774784794804814824834844854915315819811481 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,801 به 4,810 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال pancha73's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

بهترین ترکیب واسه استک کردن دمیج زیاد تعداد بیشتر Blood thirstier هست چون سه تا bt هم داشته باشی و ۳۰ تا مینیون بزنی هر سه تا استکشون پر میشه و ۳۰۰ تا دمیج میگیری با لایف استیل خیلی زیاد! اما سه تا infinity هم ببندی پسیو یکیش کار میکنه. دمیج کمتری هم میگیری
    دمییج مشکلم نیست واسه کریت آیتم بگو

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

ماله اینترنت نیستش اون
    اگه اون مشکل اومد فایل config.cfg رو پاک کن درست میشه. واسه من که با این روش رفت و دیگه هم نیومد
    من امتحان کردم هیچ ربطی نداره این فایل برای تغیراتی که شما روی روزولوشن صفحه و تغیراتی از قبیل fps ,shadow و این که مثلا زمان cooldown اسپل هارو با ثانیه یا دقیقه نشون بده یا زمان message هارو تو بازی کناره pm ها نشون بده و خلاصه تمام option های تو بازی,اگه اینو پاک کنی فقط تنظیماتی که انجام دادی از بین میره و به حالت default خوده client در می آد ,دقت کرده باشی اگه این فایل رو پاک کنی و بری تو بازی بعد بازی میبینی که دوباره این فایل ایجاد شده منتها با تنظیمات default

3. 2 کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه The Awesome One's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

تو امریکا میگن mia نه ss
    missing in action

5. 3 کاربر از The Awesome One بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

با تشکر از همه بچه هایی که جواب دادن،من متوجه شدم که مشکل کاملا از طرف isp بنده(مخابرات خراب شده)
    هست(راستیتش یه اکانت ه-ک شده داشتم وبا اون تونستم بازی کنم ولی بازم مگه لگه صابمرده گذاشتتتتتتتت)
    یه سوال:چطوری میشه از پست دوستان تشکرکرد؟من هرجاروکه گشتم دکمه مکمه ای برا اینکار پیدا نکردم
    پستات بیشتر بشه گزینه تشکر از کاربر گوشه پایین سمت راست اضافه میشه, ماله منم همین بود

7. این کاربر از pancha73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت atenziono's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فکر میکنین این وضع خراب نت تا کی ادامه داشته باشه؟!
    بازی کردن بدون لگ برای مثل یه رویا شده
    پینگم تو EU west نزدیک 90 ولی به شدت لگ دارم خیلی وقتا هم DC attempting to reconnect و موقع reconnect هم سره 100% loading میپره بیرون crash میشه.

9. این کاربر از atenziono بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordthunder's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد WoWClassic

پيش فرض

جون مادرت!!!! وست بازی lol رو بستم دوباره login کنم patch امده
    الان دارن فوش میدن بهم
    سلام
    برای من هم یک بار اینطور شد وسط رنک ، بعد رفتم توی فروم گفتم leave ام رو بردارن ، محل سگ هم نداد ادمینش بهم!
    اکانت من در آمریکای شمالی reza66
    اگه کسی در سرور آمریکای شمالی هست باعث افتخارمه که همبازیش باشم...
    با تشکر از همه
    خوب آخه خوبه آدم بره با پینگ داغون بازی کنه ، آبروریزی کنه ، بازی طرف رو هم خراب کنه؟
    من که ترجیح می دم با پینگ خوب بازی کنم ، تا این که با آدم های حرفه ای تر بازی کنم، اما نفهمی چه اسپلی داری می زنی.
    Last edited by lordthunder; 30-05-2013 at 22:52.

11. 2 کاربر از lordthunder بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من امتحان کردم هیچ ربطی نداره این فایل برای تغیراتی که شما روی روزولوشن صفحه و تغیراتی از قبیل fps ,shadow و این که مثلا زمان cooldown اسپل هارو با ثانیه یا دقیقه نشون بده یا زمان message هارو تو بازی کناره pm ها نشون بده و خلاصه تمام option های تو بازی,اگه اینو پاک کنی فقط تنظیماتی که انجام دادی از بین میره و به حالت default خوده client در می آد ,دقت کرده باشی اگه این فایل رو پاک کنی و بری تو بازی بعد بازی میبینی که دوباره این فایل ایجاد شده منتها با تنظیمات default
    راستش من هم امتحان کردم ،فایل config.cfgروپاک کردم ولی تاثیری نداشت،مشکل من وصل نشدن به سروره lol هست که مخابرات محترم بلوکش کرده،پاک کردن config.cfgشایددر مواقعی که رزولوشن صفحه نمایشتون یابازی باهم مشکل دارن جواب میده،که دراین موارداحتمالالودینگ بازی میاد ولی صفحه سیاهه.

13. 2 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه The Awesome One's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام
    برای من هم یک بار اینطور شد وسط رنک ، بعد رفتم توی فروم گفتم leave ام رو بردارن ، محل سگ هم نداد ادمینش بهم!

خوب آخه خوبه آدم بره با پینگ داغون بازی کنه ، آبروریزی کنه ، بازی طرف رو هم خراب کنه؟
    من که ترجیح می دم با پینگ خوب بازی کنم ، تا این که با آدم های حرفه ای تر بازی کنم، اما نفهمی چه اسپلی داری می زنی.
    قدیم چرا نمی شد بازی کرد ولی الان با 340 میشه بازی کرد! لگ نداره! البته الان که هیچی بهش اعتباری نیست هر دو دقیقه خراب میشه! هی می گیره ول میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

من درباره سرور امریکا یه چیزی بگم، من والا با همین پینگ 350 هم وقتی اینترنت مشکل نداشت بازی میکردم مشکل خاصی نداشتم همون موقع توی EUNE هم بازی میکردم ولی با اینکه پینگ 160 بود هیچ فرقی نداشت چون اون موقع مشکلی که بیشتر باهاش مواجه بودم time out بود...و در شرایطی که time out نبود هیچ فرقی نداشت ، من راحت رنک میزدم و خیلی راضی بودم اگرم تو یه بازی فید میدادم به عنوان بهانه میگفتم لگ
    reza66
    KNIGHTLY GRUMP
    دوستان با اجازه من شمارو add کردم

قدیم چرا نمی شد بازی کرد ولی الان با 340 میشه بازی کرد! لگ نداره! البته الان که هیچی بهش اعتباری نیست هر دو دقیقه خراب میشه! هی می گیره ول میکنه
    میتونه واسه خاطر time out باشه...چون من یادمه قدیم با پینگای باور نکردنی هم ما بازی میکردیم ولی تنها مشکلمون time out بود، شاید باورتون نشه ولی با یکی از دوستام Arman047 با پینگ 1100 هم بازی کردیم توی لول میزد 999 ...ولی خاطره شد
    Last edited by nevereverdown; 30-05-2013 at 23:45. دليل: ویرایش

16. 2 کاربر از nevereverdown بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali_parlous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    تیران P:

پيش فرض

دوستان عزیز اگر کسی مشکل سیاه شدن صفجه داره بعد ازchamp select پاک کردن فایل game.cfg مشکل رو حل می کنه. ولی اگر لاکین نمیشید اول دنبال خاموش بودن فایروال و اینجور چیزها باشین. اگر بازم نشد بشینین تا isp بیخیال شما بشه و port ها رو دوباره باز کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •