دمییج مشکلم نیست واسه کریت آیتم بگو![]()
دمییج مشکلم نیست واسه کریت آیتم بگو![]()
من امتحان کردم هیچ ربطی ندارهاین فایل برای تغیراتی که شما روی روزولوشن صفحه و تغیراتی از قبیل fps ,shadow و این که مثلا زمان cooldown اسپل هارو با ثانیه یا دقیقه نشون بده یا زمان message هارو تو بازی کناره pm ها نشون بده و خلاصه تمام option های تو بازی,اگه اینو پاک کنی فقط تنظیماتی که انجام دادی از بین میره و به حالت default خوده client در می آد ,دقت کرده باشی اگه این فایل رو پاک کنی و بری تو بازی بعد بازی میبینی که دوباره این فایل ایجاد شده منتها با تنظیمات default
![]()
پستات بیشتر بشه گزینه تشکر از کاربر گوشه پایین سمت راست اضافه میشه, ماله منم همین بود![]()
فکر میکنین این وضع خراب نت تا کی ادامه داشته باشه؟!
بازی کردن بدون لگ برای مثل یه رویا شده
پینگم تو EU west نزدیک 90 ولی به شدت لگ دارم خیلی وقتا هم DC attempting to reconnect و موقع reconnect هم سره 100% loading میپره بیرون crash میشه.![]()
سلام
برای من هم یک بار اینطور شد وسط رنک ، بعد رفتم توی فروم گفتم leave ام رو بردارن ، محل سگ هم نداد ادمینش بهم!
خوب آخه خوبه آدم بره با پینگ داغون بازی کنه ، آبروریزی کنه ، بازی طرف رو هم خراب کنه؟
من که ترجیح می دم با پینگ خوب بازی کنم ، تا این که با آدم های حرفه ای تر بازی کنم، اما نفهمی چه اسپلی داری می زنی.
Last edited by lordthunder; 30-05-2013 at 22:52.
راستش من هم امتحان کردم ،فایل config.cfgروپاک کردم ولی تاثیری نداشت،مشکل من وصل نشدن به سروره lol هست که مخابرات محترم بلوکش کرده،پاک کردن config.cfgشایددر مواقعی که رزولوشن صفحه نمایشتون یابازی باهم مشکل دارن جواب میده،که دراین موارداحتمالالودینگ بازی میاد ولی صفحه سیاهه.
قدیم چرا نمی شد بازی کرد ولی الان با 340 میشه بازی کرد! لگ نداره! البته الان که هیچی بهش اعتباری نیست هر دو دقیقه خراب میشه! هی می گیره ول میکنه![]()
من درباره سرور امریکا یه چیزی بگم، من والا با همین پینگ 350 هم وقتی اینترنت مشکل نداشت بازی میکردم مشکل خاصی نداشتم همون موقع توی EUNE هم بازی میکردم ولی با اینکه پینگ 160 بود هیچ فرقی نداشت چون اون موقع مشکلی که بیشتر باهاش مواجه بودم time out بود...و در شرایطی که time out نبود هیچ فرقی نداشت ، من راحت رنک میزدم و خیلی راضی بودم اگرم تو یه بازی فید میدادم به عنوان بهانه میگفتم لگ
reza66
KNIGHTLY GRUMP
دوستان با اجازه من شمارو add کردم
میتونه واسه خاطر time out باشه...چون من یادمه قدیم با پینگای باور نکردنی هم ما بازی میکردیم ولی تنها مشکلمون time out بود، شاید باورتون نشه ولی با یکی از دوستام Arman047 با پینگ 1100 هم بازی کردیم توی لول میزد 999 ...ولی خاطره شد
Last edited by nevereverdown; 30-05-2013 at 23:45. دليل: ویرایش
دوستان عزیز اگر کسی مشکل سیاه شدن صفجه داره بعد ازchamp select پاک کردن فایل game.cfg مشکل رو حل می کنه. ولی اگر لاکین نمیشید اول دنبال خاموش بودن فایروال و اینجور چیزها باشین. اگر بازم نشد بشینین تا isp بیخیال شما بشه و port ها رو دوباره باز کنه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)