تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 481 از 1364 اولاول ... 381431471477478479480481482483484485491531581981 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,801 به 4,810 از 13636

نام تاپيک: صندلي داغ

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض javadbka

اول سلام ميكنم به آقا رضا

دوم هم خسته نباشيد ميگم هم تبريك.(چه احساسي داري؟)

و قبل ازطرح سوالات بگم كه من يكي از خوانندگان پروپاقرص تاپيك ماجراهاي من بودم (يادش به خير)جدا كه خيلي خوب مينويسي بهت تبريك ميگم .خيلي حيف شد كه قفل شد.ولي به هر حال؛

اگه اجازي بدي چند تا سوال بي مزه بپرسم.

1.هدفت تو زندگي؟

2.سرمايي يا گرمايي؟

3.ماشين مورد علاقه؟

4.نظرت در مورد ورزش؟رشته ورزشي؟

5.فوتبالت خوبه؟فوتبال دوست هستي؟از تيمهاي خارجي بيشتر چه تيمي رو دوست داري؟

6.از چه موسيقي خوشت مياد؟

7.يظرت در مورد ايرانگردي چيه؟به كجاهاي ايران سفر كردي؟

8.اهل خاطره يا سفرنامه نويسي هستي؟راستي نمره انشات تو مدرسه خوب بود؟(رقمش مهم نيست)

9.كلا آدم شيطوني هستي؟

10.تو دبستان،مدرسه،دانشگاه اهل كل انداختن با استادا يا معلمها بودي؟

11.نظرت در مورد خانمها.

12.چه رنگي رو بيشتر دوست داري؟

13.قبلا فكر كنم تو تاپيك ماجراهاي من(خدا بيامرز)گفته بودي پشت فرمون هم ميشيني؛حالا اگه به كسي(فرض كن عابر پياده يا..........)بزني،در ميري يا پاي همه چيزش مي ايستي.اصلا شده تا حالا؟

14.به نظرت هيچ جور نميشه با دلفي كنار بياي؟

15.چند وقته تو p30 هستي؟تو چند تا فروم عضوي؟تو كدوم بيشتر فعالي؟

ميدونم خسته شدي پس بقيشو ميذارم واسه دفعه بعد.

BYe
    سلام جواد جان ممنون به خاطر لطفی که به من داری
    1=اول ازدواج با نازی بعد هم عاقبت به خیر شدن(اینکه هیچ وقت در زندگی محتاج هیچ نامردی نشم)
    2=من فوق العاده سرمایی هستم گرما رو دوست دارم اما از سرما متنفرم بدنم در مقابل سرما ضعیفه لذا خیلی راحت سرما میخورم
    3=بی ام و ماشین مور د علاقه منه
    4=ورزش از هر لحاظ خوبه ورزش تاثیر خوبی در تمام جنبه های زندگی میزاره برای همینه که میگند عقل سالم در بدن سالمه(چی گفتم من)البته من هیچ وقت بصورت حرفه ای ورزش نکردم اما به شطرنج خیلی علاقه دارم و در دوران دبیرستان هم رتبه اول استانی رو کسب کردم
    5=فوتبالم خوبه در دوران کارشناسی هم کاپیتان رشته امار بودم که در همون دور اول یا دوم حذف میشدیم
    الان هم گاهی توی کوچه با بچه ها گل کوچیک بازی میکنم برادر کوچکتر من که 12 سالشه بصورت حرفه ای فوتبال بازی میکنه و عضو یک تیم توی شهرمونه اما با این حال اصلا علاقه ای به باشگاهای کشورم ندارم اما طرفدار رئال مادرید هستم
    6=موسیقی شاد روحیه من با موسیقی غمگین سازگار نیست حتی وقتی ناراحتم باید موسیقی شاد گوش کنم
    موسیقی رو خیلی دوست دارم و همیشه mp3 من روشنه
    7=من کلا سفر کردنو دوست دارم چون با سفر انسان به تجربیات جالبی دست پیدا میکنه و با انسانهای زیادی اشنا میشه
    اکثر شهرای کشورم رو هم دیدم(غیر از زاهدان)
    معملا هم تابستونها یک ماهی بار و بندیل سفر رو میبندم و میرم سفر البته تنها سفر کردنو دوست ندارم
    8=همیشه نمره انشایم 20 بود برای بچه های کلاس انشا مینوشتم من تنها نقاشی و خوشنویسیم بده لذا نقاشیهامو بچه ها مینوشتند منم انشهای انهارو باور کنید من اصلا بلد نیستم نقاشی بکشم
    اما هیچ وقت خاطره برای خودم ننوشتم دوست دارم همه از ماجراهای من با خبر بشند(البته نه همش انهایی که مجازند )چون فکر میکنم هر ماجرایی که برای کسی رخ میده یک درسی یا تجربه ای میشه ازش بدست اورد
    9=اره شیطونت توی خون منه
    البته این شیطونت گاهی مایه درسر هم برام شده
    10=هیچ معلم یا استادی از من خوشش نیامد توی دبیرستان با وجود اینکه درسم عالی بود یک ردیف به اخر(ردیف اخر به لژنشینها معروف بود)مینشستم و همهش میگفتیم و میخندیدیم
    اما چون درسم خوب بود معلمها تحملم میکردن البته هفته ای دو سه بر از کلاس اخراج میشدم
    برای معلمها توی تخته سیاه شعار مینوشتم حتی یک روز که معلم جبر به من به خاطر خندهام سیلی زد منم رفتم
    به یک معتاد پول ادم تا شیشه ماشینشو شکست(خدایا توبه)توی دانشگاه وضع بدتر بود چون همیشه حواسم یک جای دیگه بود اما نمراتم عالی بود
    اهل خیط کردن استادام بودم برای همین میرفتم مسایلی پیدا میکردم که استاد نتونه حل کنه
    ما توی کلاس ریاضی عمومی 2 من از استاد خواستم برام یک انتگرالی رو حل کنه که بیچاره تا اخر وقت هر کاری کرد نتونست حل کنه ان روز بد جوری دلم براش سوخت چون بد جوری عرق کرده بود اما از رو نمیرفت
    11=زن و مرد مکمل یکدیگرند و هر کدام به تنهای کامل نیستند ما برای کامل شدن احتیاج به جفت داریم
    من توی زندگی حاظرم زندگی و حتی جانمو برای نازی و مادرم بدم
    زن سرچشمه عاطفه و مهر محبته من وقتی خیلی دلم بگیره تنها با نوازشهای مادرم اروم میگیرم عین یک بچه
    12=بستگی به موقعیتتش داره در حالت کلی به رنگ خاصی علاقه ندارم اما در موفعیتهای خاص چرا
    مثلا من از پراید سفید بدم میاد اما از پیکان سفید رو دوست دارم
    اکثرا پیراهن ابی یا قهوه ای میپوشم چون دوست دارم بستگی به موقعیتش از یک رنگی خوشم میاد از رنگ دیگری نه
    13=تا حلا با کسی تصادف نکردم اما اگر خدای نکرده چنین اتفاق شومی افتاد هیچ وقت فرار نمیکنم چون این عین ناجوانمردیه
    انسان باید توی زندگی مرد باشه اگر خطایی هم کرد مردانه بیسته تا جبرانش کنه
    14= این یکیو نه اصلا نمیشه نمیتونم با هاش کنار بیام البته دلفی زیاد به خونه ما میاد چون میترا با خواهرم و من رابطه دوستانه داره و هر وقتی میاد دلفی رو میزاره اتاق من و هرد و در حالی که داریم اتاق نازی رو دید میزنیم یک جایی میشینیم و البته همیشه دلفی یک حالت دفاعی به خودش میگیره
    گاهی به سرم میزنه حیونی رو از پنچره پرت کنم بیرون معمولا دلفی تله پاتی خوبی داره چون با کوچکترین احساس خطر در میره
    15=از jun 2006توی فرومهای ایرانی فقط همین جا چون از محیطش و بچه هاش خوششم امد البته چند تا فروم معملا تخصصی خارجی هم عضوم
    منم ازت متشکرم دوست من خیلی ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض saeid-ronaldo

تو كه مايه داري. دلفي رو از صاحبش بخر و سر به نيستش كن. اگه سراغشو گرفتند بگو هديه دادم به يكي از دوستام اونم بردش خارج
    نمیشه چون دلفی به جون میترا وابسته است میترا عاشق دلفیه
    هیچ وقت نمی فروشه
    اگر جناب دلفی کسالتی پیدا کنند میترا دق میکنه بارها دیدم برای مریضی دلفی داره گریه میکنه

کـاربـر بـاسـابـقـه saeid_ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

پست اول تاپيكو خوندي؟ ميدوني وقتي قراره از رو صندلي بلند بشي بايد يه هديه به بچه ها بدي؟ هديه ات رو اماده كردي؟ فكر ميكمي چيز جالبي باشه؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

راستی چرا تاپیک ماجرای من رفت ترش؟؟

کـاربـر بـاسـابـقـه saviss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Far far away

پيش فرض

ببخشید
    الانه از یه شعری خوشم اومد......بی مناسبت ندیدم نظرت رو بپرسم:
    صبح شنبه

عاشق دختر همسايه ميشوم

روبان قرمزش رو هميشه كج ميبندد

موهايش اريب روي هلالي گردنش مي افتد

كيف به دست منتظر ساعتهايي ست

كه شعرهاي كودكي مرا

هجي كند

با همسالانش!

صبح يكشنبه

روزهاي تن طلايي است!
    عاشق خودم ميشوم!

دنبال توجيه منطقي نباشيد

خودشيفتگي چرا نميخواهد!

صبح دوشنبه

عاشق كامنتر آخرين پست ام ميشوم

"آيلار"

تك مضرابهاي نگاهش

مرا مصلوب ميسازد

صبح سه شنبه

عاشق گلفروش سر چهار راه ميشوم

نرگس هايش را

هم ريتم با نگاهش

به من ميفرشد

در ازاي لبخندي سرد!

صبح چهارشنبه

عاشق يك غريبه ميشوم!
    اولين غريبه اي كه نگاهم به نگاهش گره بخورد

غريبه ها بهترين معشوقه هاي من اند!

پاي دلم را لگد نميكنند!

صبح پنج شنبه

عاشق رفتگر محله ميشوم!
    عشقي عميق و نوستالوژيك!

عشقي از سر اجبار!

وقتي صداي خش خش جارويش

تمام خواب صبح ات را خراب كند

بهترين راه عاشق شدن است:

وقتي عاشق باشي

صداي خش خش

جايش را به ريتمي دلپذير ميدهد!

جمعه ها از شب آغاز ميشود!
    واپسين ثانيه هاي جمعه

عاشق تو ميشوم

وقتي انگشتانمان كنار هم

روي كليدهاي سياه و سفيد پيانو ميرقصند

كليدهاي سياه من

كليدهاي سفيد تو

دونوازي هايمان همان عاشقي است!

ميبيني!‌

ساز از كوك در رفته ام!

هر روزم را نتي غير از تو

جلا ميدهد!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

با مهريه هاي 1000 سكه اي چطور برخورد ميكني؟

داره خودمونی میشه D@MUN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نظرت درمورده اینا چیه :
    behroooz
    saeed_ronaldo
    saviss
    asalbanoo
    omega
    wookman
    magmagf

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض اقا مهدی

سلام مجدد به آقا رضا بازم یه چنتا سوال کوچولو برام پیش اومده:
    []بازم سلام امیدوارم شما هم صندلی نشین بشی تا من هم ازین سوالات کوچولو موچولو ازت بپرسم

1- تا حالا برای استادای دانشگاه نقشه های شیطانی کشیدی؟؟
    اره خدا منو ببخشه پسر داری ازم اعتراف میگیری
    ما یک استادی داشتیم که خدا حفظش کنه تازه همسرشو از دست داده بود خیلی هم سختگیر بود برای همین برای اینکه بتونیم ازش نمره بگیریم باب رفاقتو باهاش باز کردیم سه نفر بودیم مثلا میخواستیم اونو از غم از دست دادن همسرش بیاریم بیرون برای همین هم یک چند روزی باهاش بودیم تا اینکه یک روز اونو دعوتش کردیم به یک رستوران سنتی و یک ادم معتاد رو هم اموزشش دادیم که قبل از ما بره پیشش و طوری ژست بگیره که انگار داره بهش مواد میده ماهم ازش عکس گرفتیم
    بعد چند روز من در حالی که مثلا نگران بودم توی دانشگاه رفتم پیشش و گفتم استاد چند تا عکس برای خراب کردن شما توی دانشگاه منتشر شده که من قبل از اینکه همه بدونند جمع و جورش کردم اما با اینحال سه نفر دیگر هم میدونند من به خاطر علاقه ام به شما همشو میدم به شما اما استاد اگر میشه من امتحان پایان ترمو ندم که استاد بعد از دیدن عکسها از ترسش به هر چهار تای ما میان ترم 5 داد البته توی ورقه هم کلی ارفاق کرد ماهم شتر دیدیم ندیدیم استاد هم فکر کرد ماجرا تموم شده است

2- تو دوران مدرسه چطور؟؟
    توی مدرسه بیشتر به کار پنچر کردن ماشین معلمها و چسباندن نوار لنت به زنگ خونشون هنگام شب میپرداختم
    3- تاحالا در شرایط اخراج از دانشگاه یا مدرسه بودی؟؟
    نه چون هم توی دانشگاه هم توی مدرسه درسم عالی بود اما تا دلتون بخواد تو مدرسه کتک خوردم
    4- میدونی سال 86 چند شنبه آغاز میشه؟؟ ساعت تحویل سالو میدونی؟
    روزشو میدونم چهار شنبه است اما ساعت تحویلو نه
    5- میدونی از الان (ینی لحظه ای که من این پست را ارسال کردم) تا لحظه تحویل سال چند ساعت و چند دقیقه مونده؟؟
    نه چون ساعت دقیق تحویل سال نو رو نمیدونم لذا نمیتونم دقیق محاسبه کنم البته محاسبش خیلی اسونه

6- فکر میکنی روز 13 بدر چه اتفاق مهمی تو ایران بیافته؟؟
    اتفاق مهمی نخواهد افتاد مطمئن باش اما ممکنه برای هر کسی یک اتفاق بیفته که از نظرش خیلی مهم باشه
    7- گفتم 13 بدر تا حالا شده این روزت برات بشه روز غم و غصه ؟؟ (برای من امسال اتفاق افتاد)
    خوشبختانه نه همیشه این روز برام جالب و خاطره انگیز بوده امسال هم که خیلی بهتر خواهد بود مسلما با نازی سیزده رو بدر خواهیم کرد
    8- تاحالا به کویر رفتی؟؟
    از داخل کویر با ماشین گذشتم اما اینکه توی کویر باشم نه زیاد خوشم نمیاد کویر با وجود اینکه اسمش قشنگه اما منو همیشه به یاد یک مکان بی اب و علف با کلی عنکبوت میندازه اخه من اگر عنکبوت ببینم از ترس گاهی کهیر هم میزنم و عین بید مجنون از ترس به لرزه میفتم
    9- تو صحرا گیر کردی؟
    خوشبختانه نه
    10-یکی دو سوال ازت کرده بودم (علمی بودن) میدونستی اکثرا اشتباه گفتی (مثل سوال اهو و شیر) (بنابراین دوباره روش فکر کن شاید اینبار جواب درست تری پیدا کردی)
    پسر گفتم ازم علمی نپرس شرمنده میشم شاید باور نکنی امروز توی شرکت فقط داشتم به اهو و شیر فکر میکردم کلی هم اینترنت رو زیر و رو کردم اما نتونستم جواب به درد بخوری پیدا کنم
    به ناچار خودم دست به کار شدم و کلی در این مورد فکر کردم البته به جوابهایی هم رسیدم اما فکر نکنم جواب درستی باشه
    جوابهایی که رسیدم اینها بود ببخشید دیگه اگر زیاد علمی نیست
    1=چون شیر باهوشه لذا ابتدا تمام راهای میانبر رو شناسایی میکنه لذا میانبر میزنه بهش میرسه
    2=طبق قوانین که کوتاهترین راه راه مستقیمه لذا اهو هنگام فرار به یک نکته بصورت اریب و یا مایل میدوه اما شیر مستقیم لذا زود بهش میرسه(روی این خیلی حساب کردم)
    3=باز طبق قوانین فیزیک شتاب شیر از اهو بیشتره لذا شیر اروم میاد پشت اهو لذا وقتی هردو فرار میکنند شتاب اولیه شیر چون بیشتره لذا در همون دقایق اول قبل از اینکه شتاب اهو هم بیشتر بشه میتونه اونو بگیره در غیر این صورت نه
    4=ممکنه اهو زود خسته بشه لذا دیگه نتونه فرار کنه در نتیجه اقا شیره میاد یک لقمه چپش میکنه
    فعلا اینها به فکرم رسید البته امشب باز روش فکر میکنم

11- گفته بودی رشته ات آماره میتونم اسم استاد آمار تون را بدونم؟؟ (کارشناسی و همچنین الان ینی ارشد) (استادی به اسم نقندریان میشناسی؟؟)
    استادان امار توی تهران چند تای بیشتر نیستند اما اگر میشه نگم

12- راستی یه چیز دیگه تعداد چرخهای قطار هم اشتباه گفتی (مگه قطار ماشینه که هر واگن 4 چرخ داشته باشه)
    حدس زدم اشتباه گفتم متاسفانه ارومیه هم قطار نداره مگر نه میرفتم میدیدم

13- اگه 200 میلیارد تومن بهت برسه چکار میکنی؟
    سوال خوبیه اما اینکه الان بگم چه میکردم مشکله چون گفتار با عمل فرق میکنه
    ممکنه دست نازی رو میگرفتم میرفتم خارج کشور زندگی میکردم درسته که ایران وطن منه اما خداییش ایرا الان اصلا به درد زندگی نمیخوره نه فن اوری درستی داره نه امکانات خوب
    شاید هم میامدم همشو صرف زدن کارخانه میکردم البته 200 میلیارد تومان که میشه حودا 200 ملیون دلار(من با دلار 1000 تومان محاسبه کردم)هم نمیشه زیاد کارخانه خوبی زد
    با این پول فقط میشه یک زندگی مرفه برای خود ساخت
    اما خوشبختی و امنیت با پول نیست من دوست دارم به جای پول امنیت داشته باشم

14- اگه یه دفعه این پولو ازت بدزدن چکار میکنی؟
    باد اورده رو باد میبره اگر حاصل دسترنج خودم بود(منکه جزایری نیستم)شاید ناراحت میشدم اما در غیر این صورت نه
    نه اینکه ناراحت نشوم چون منم مثل همه از پول خوشم میاد اما دیگه مثلا از غصه دق نمیکردم
    15- اگه اون دزده من بودم با من چکار میکردی؟
    اگر شما بودید هر جا میرفتی میادم دنبالت تا پول رو ازت بگیرم
    16- فاصله تهران تا ارومیه چقدره؟
    دور بر 800 کیلومتر
    17- اون کدوم حیون یا حشره هستش که اگه ناقصش کنی میتونه دوباره خودشو تعمیر کنه؟
    کرم خاکی
    البته من شنیدم اگر یک نوع سوسک رو هم سرشو ببرند تا چند روزی هم زنده میمونه
    نمیدونم حالا کرم خاکی درسته یا نه چون من وقتی بچه بودم بهم میگفتند کرمها این خاصیتو داره
    18- نظرت در مورد سوپ ملخ چیه؟
    از نظر فقهی خوردن ملخ حرام نیست من حتی در چند تا رساله طرز شکار ملخو دیدم
    اما مثلما یک سوپ خوبی نخواهد بود منکه حالت تهوع بهم دست میده

19- بی مزه ترین لطیفه ای که شنیدی چی بود؟
    تا دلت بخواد لطیفه بی مزه شنیدم که یکی از دیگری بیمزه تر
    برام هروز دستکم 100 تا sms لطیفه میاد که برخی هاشون خیلی بیمزه هستند
    ساعت 6 امروز برام این لطیفه رو فرستادند که خیلی بی مزه بود
    استاد از دانشجو میپرسه:ایا میتونی بگویی که اگر مریض احتیاج به عرق کردن داشته باشه به او چه دستوری میدهی
    دانشجو به فکر رفت و چون جوابشو نمی یافت خودش عرق کرده بود بلاخره گفت
    اورا میفرستم پیش شما تا امتحان شفاهی بدهد
    20- تا الان چنتا بازی کامپیوتری انجام دادی؟؟ (کدومشون را نتونستی تا آخرش بری؟)
    حسابش از دستم در رفته
    اما بازی میست رو نتونستم بازی کنم خیلی احتیاج به فکر کردن داشت
    البته اگر جایی گیر کنم راهشو معمولا از اینترنت میگیرم
    21- تا حالا شده بخوای خودتو جای یکی از شخصیت های بازی های کامپیوتری یا سینمایی بزاری؟؟ جای کی؟
    من هیچ وقت دلم نخواسته جای کسی باشم البته دلم خواسته رفتارم شبیه یکی باشه اخه من یک دوستی دارم که خیلی گله یک جور معنویت و صفا در وجود این پسره است انگار هیچ وقت کار بدی نکرده دوست دارم مثل اون باشم
    اما جایه شخصیتهای فیلم نه البته گاهی جوگیر میشم در بچگی وقتی یک فیلم رزمی میدیدم تا چند روزی توی حال و هوای اون میرفتم اما الان نه

22- تا حالا گیر این گداهای سمج افتادی؟؟ توضیح بده
    منگه گفتم با گدها رفیق فابریکم
    سه روز پیش توی خیابون یکهو دیدم یک نفر یک قران بهم داد منم فکر کردم رایگانه گرفتم و تشکر کردم چند قدمی نرفته بودم که یارو که ظاهر خوبی هم داشت گفت اقا میشه 1000 تومان(قیمتش 250 تومانه)دوزاریم افتاد گداست
    چون توی ارومیه الان نحوه گدایی فرق کرده و گداها به جای گدایی مستقیم یک جورابی یا قرانی رو به 10 برار قیمتش بهت میدن
    منم قرانو خواستم بهش بدم نگرفت و گفت جنس فروخته شده پس گرفته نمیشه میدی یا به زور ازت بگیرم که ناچار 1000 تومان بهش دادم
    به پست من یکی گدا خیلی میخوره یک روز هم یک پسر 7 یا 8 ساله چسبیده بود بهم تا پول نگرفت ولکنمون نبود
    23- اگه الان جای میثم بودی چکار می کردی؟
    همون کاری که الان میثم میکنه
    24- اگه فرضا با سرعت 7.23 کیلومتر در ساعت به سمت خورشید بریم میدونی چقدر طول میکشه تا به خورشید برسیم؟؟ (میدونم چنین چیزی ممکن نیست ولی خوب میخوام بدونم قدرت محاسبت چقدره؟)
    فاصله زمین تا خورشید 8 دقیقه نوری است. یعنی 8 دقیقه طول می‌کشد تا نور از خورشید به زمین برسد. سرعت نور هم 300 هزار کیلومتر بر ثانیه است پس فاصله زمین تا خورشید:( ثانیه / متر 108*3)*( 60 ثانیه / دقیقه ) * ( 8 دقیقه ) = Res
    ≈14*1010m
    حالا باید اینو به کیلومتر تبدیل کنیم که میشه 14*10 به توان 7 کیلومتر
    که با تقسیم میشه 1.94*10 به توان 7 ساعت و بهد هم اونو باید دوباره به 24 تقسیم کنیم
    که میشه 8*10 به توان 5 روز که میشه 800 هزار روز که معادل 2000 سال میشه
    البته چون همینجور حساب کردم به نظرم غلط باشه
    چون گفتی قدرت محاسبت منم این ضربهارو توی مغزم انجام دادم احتمال زیاد داره غلط از اب در بیاد

25- راستی سولئاریس را گفتی که رفته سربازی نه عزیز بنده خدا فکر کنم الان 16 سالشه خیلی زوده بره سربازی!! احتمالا قهرکرده !! فکر میکنی از دست کی ناراحت شده؟
    16 سالشه منکه فکرشو نمیکردم
    من هرچی فکر میکنم به کسی جز خودت مهدی جان ظنم نمیره
    نکنه کار خودته
    26- سرعت دویدنت چقدره؟؟
    سرعت استارت و دویدنم بالاست نمره تربیت بدنیم هم همیشه بالا بوده من 9*4 مترو 6 ثانیه و 4 صدم ثانیه دویدم
    در نتیجه باید سرعتم 177 باشه
    اما در حالت کلی فکر کنم 5 کیلومتر در ساعت باشه
    27- پیاده روی میکنی؟؟؟ بیشترین مسافتی که پیاده رفتی چقدر بوده؟
    هروز صبحها یک نیم ساعتی از خونه تا پارک نزدیک خونمو پیاده میرم و برمیگردم
    بیشترین مسافتو نمیدونم
    28- بک گراند ویندوزت چیه؟؟؟ اگه به نظرت جالبه بزار اینجا
    یک عکس از دستکاپم گذاشتم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    29- به قوانین کپی رایت اعتقاد داری؟؟ خودت چقدر رعایت میکنی؟
    از چه لحاظ اگر از نظر نرم افزاری باشه نه رعایت نمیکنم همه نرم افزارهای من کپی شده اند
    اما اینکه بیام نوشته یکی رو به اسم خودم باشه اصلا و ابدا این کارو نمیکنم
    30- بسه دیگه فعلا ... (میدونم الان داری انواع و اقسام فحش هایی که در تمام دوران زندگیت یاد گرفتی نثار روح من میکنی)
    نه اصلا خیلی هم لذت بردم فقط ببخش اگر نتونستم به مطالب علمیت پاسخ درست بدم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض mafia

مرد بقال از من پرسید : چند من خربزه می خواهی؟
    من از او پرسیدم : دل خوش سیری چند؟
    (سهراب سپهری)
    زندگی سه چیز بیشتر نیست
    به اجبار به دنیا امدن
    با غم زیستن
    با ارزو مردن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یک جای دنج

پيش فرض saeid-ronaldi

پست اول تاپيكو خوندي؟ ميدوني وقتي قراره از رو صندلي بلند بشي بايد يه هديه به بچه ها بدي؟ هديه ات رو اماده كردي؟ فكر ميكمي چيز جالبي باشه؟
    اره دارم بهش فکر میکنم چه هدیه ای باشه خوبه
    تا لیاقت بچه های گل انجمنو داشته باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •