تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 481 از 827 اولاول ... 381431471477478479480481482483484485491531581 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,801 به 4,810 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

کـاربـر بـاسـابـقـه batlagh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هارد شما مشکلی نداره و یکی از بهترین برندها هم هست و دلیلی برای پشیمونی نیست . نتیجه تست هم که با توجه به نوع هارد و مشخصاتش خوب هست . سرعت هارد به عوامل زیادی بستگی داره مثلاً به تعداد فایلها و حجم هر کدام از فایلها ، مشخصات سیستمی که باهاش کار میکنید و حتی به خود ساختار و طراحی هارد هم بستگی داره . مثلاً در عکس فوق تقریباً از 300 گیگ افت سرعت شروع میشه و به زیر 20MB/s در 950 الی 1000 گیگ میرسه . علت کاهش تدریجی سرعت به خاطر این هست که سرعت read و write در ترکهای داخلی کمتر از ترکهای بیرونی هست که کاملاً طبیعی هست در نتیجه اگر دیتا بر روی ترکهای داخلی خوانده یا نوشته شوند بدیهی هست که سرعت آن کمتر خواهد شد .
    متشکرم
    پشیمانی بنده به خاطر این هست چون این هارد رو خیلی خیلی جابه جا می کنم و تقریبا همه جا همراهم هست
    با اینکه یه کیف خوب براش خریدم که خیلی هم محکم هست اما باز نگرانی هست که نکنه ضربه ای بخورد و دیتاهایش نابود بشود.
    به همین دلیل و این که کم کم باید یه هارد دیگر هم بخرم توی فکر هستم این سری یه ضد ضربه بگیرم برای همیشه همراه باشه و این هارد های 2.5 اینچی وسترن رو آرشیو نگهداری بکنم.

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

هاردهای سامسونگ خوب هستند ولی بخش تولید هارد سامسونگ به سیگیت واگذار شده .
    اگر هارد usb3 بود و به پورت usb3 متصل میشد سرعتش بیشتر میشد ولی این سرعت هارد به خاطر usb2 محدود شده . برای نمونه عکس زیر تست سرعت هارد barracuda 7200.11 در حالتی که با sata به سیستم متصل شده . حداکثر سرعت 124.8MB/s هست .

عکس زیر تست سرعت همان هارد ولی با تبدیل sata to usb2 به هارد اکسترنال تبدیل شده . حداکثر سرعت 32.8MB/s هست .

ممنون
    1.اره سرچ کردم دیدم فروخته به سیگیت-پس ساپورت هم داره ؟
    2.میشه یه لینک از مدل هارد داخلیم به من بدی
    3.اره میدونم usb2ُزعتش همینه پس ok هارده دیگه؟
    4.در مورد اون انتب وبروی نظری نداری؟
    5.برای خاموش کردن کامل هارد چیو پیشنهاد میدی؟Zentimoبهتره یا این Safe remov
    6.بعد یه سوال این هارد داخلیش 2تاس به صورت رید؟
    Last edited by Mehrdad092000; 22-12-2012 at 04:34.

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    1.اره سرچ کردم دیدم فروخته به سیگیت-پس ساپورت هم داره ؟
    2.میشه یه لینک از مدل هارد داخلیم به من بدی
    3.اره میدونم usb2ُزعتش همینه پس ok هارده دیگه؟
    4.در مورد اون انتب وبروی نظری نداری؟
    5.برای خاموش کردن کامل هارد چیو پیشنهاد میدی؟Zentimoبهتره یا این Safe remov
    6.بعد یه سوال این هارد داخلیش 2تاس به صورت رید؟
    1. ساپورت زيادي هم نداره .
    2. باكس هارد بايد باز بشه تا مطمئن شد ، سريال اورجينال اين هارد احتمالاً HN-M101MBB و سريال سيگيتي اين مدل ST1000LM024 هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
    3. بله ok هست .
    4. والا من از norton استفاده ميكنم ، كلاً پيشنهاد ميدم سيستم را كمي ارتقا بديد كه بتونيد از win7 استفاده كنيد .
    5. با برنامه Zentimo كار نكردم . اگر از ويندوز xp استفاده ميكنيد پس از safe remove كردن هارد خاموش ميشه . براي win7 من برنامه safe remove رو استفاده ميكنم .
    6. يه هارد بيشتر داخلش نيست . البته هاردهاي اكسترنالي هستند كه از دو هارد 2.5 اينجي بصورت raid استفاده شده مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

1. ساپورت زيادي هم نداره .
    2. باكس هارد بايد باز بشه تا مطمئن شد ، سريال اورجينال اين هارد احتمالاً HN-M101MBB و سريال سيگيتي اين مدل ST1000LM024 هست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .
    3. بله ok هست .
    4. والا من از norton استفاده ميكنم ، كلاً پيشنهاد ميدم سيستم را كمي ارتقا بديد كه بتونيد از win7 استفاده كنيد .
    5. با برنامه Zentimo كار نكردم . اگر از ويندوز xp استفاده ميكنيد پس از safe remove كردن هارد خاموش ميشه . براي win7 من برنامه safe remove رو استفاده ميكنم .
    6. يه هارد بيشتر داخلش نيست . البته هاردهاي اكسترنالي هستند كه از دو هارد 2.5 اينجي بصورت raid استفاده شده مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
    1.پس یعنی فریموری چیزی براش نمیاد/؟
    2.Zentimo نگاه کردم برای همون safe mode هستش ام امکاناته اضافه تر داره خواستی شما هم دانلود کن -خاموش کردن هارد نوشته فقط برای Win7 ,vista هستش
    3.مشکل 100 درصد از نود هستش من درایو هاممو اپدیت هم کردم
    4.پس هارد های 2.5اینچی 750 گیگ به بعد اندازشون بیشتره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام به دوستان این تاپیک عالی
    من بعد از خوندن این تاپیک و استفاده از مطالب دوستان مخصوصااااااااا اقاا عطای گل روز پنجشنبه یک هراد 1ترا سیگیت بک اپ پلاس به قیمت 285 تومن خریدم.

هنوز ازش استفاده نکردم
    اقا عطا چه کاراهای لازمه برای راه انداختن هاردم بکنم؟راهنمایی خاصی نداریم برام؟
    برنامه ای باید نصب کنم
    لطفا یک راهنمایی جامع و کامل بفرمایید.
    با تشکر فراواننننننن

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1.پس یعنی فریموری چیزی براش نمیاد/؟
    2.Zentimo نگاه کردم برای همون safe mode هستش ام امکاناته اضافه تر داره خواستی شما هم دانلود کن -خاموش کردن هارد نوشته فقط برای Win7 ,vista هستش
    3.مشکل 100 درصد از نود هستش من درایو هاممو اپدیت هم کردم
    4.پس هارد های 2.5اینچی 750 گیگ به بعد اندازشون بیشتره ؟
    1. قطعی نمیتونم بگم . شما باید مشخصات دقیق هارد از قبیل Serial Number و Model or Part Number را در سایت وارد کنید و ببینید آیا firmware جدید موجود هست یا خیر . این مشخصات دقیق روی لیبل هارد نوشته شده و توصیه هم نمیکنم که باکس هارد را باز کنید که گارانتی آن باطل میشه .

4. این بستگی به مدل و مشخصات هارد داره . هاردهایی هستند که پلاترهایی با چگالی بالا دارند مثل هارد وسترن WD blue با سریال WD5000LPVT که با یک پلاتر فقط 7 میلیمتر ضخامت دارند ولی هاردهایی که پلاترهای آنها چگالی کمتری دارند مجبورند پلاترهای بیشتری بکار ببرند و در نتیجه به ضخامت آنها اضافه میشوند مثل WD blue با سریال WD5000BPVT که دو پلاتر دارد و ضخامتش هم 9.5 میلیمتر هست (هر دو هارد لپتاپی 500 گیگ هستند) .

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان این تاپیک عالی
    من بعد از خوندن این تاپیک و استفاده از مطالب دوستان مخصوصااااااااا اقاا عطای گل روز پنجشنبه یک هراد 1ترا سیگیت بک اپ پلاس به قیمت 285 تومن خریدم.

هنوز ازش استفاده نکردم
    اقا عطا چه کاراهای لازمه برای راه انداختن هاردم بکنم؟راهنمایی خاصی نداریم برام؟
    برنامه ای باید نصب کنم
    لطفا یک راهنمایی جامع و کامل بفرمایید.
    با تشکر فراواننننننن
    سلام .

احتمالاً هارد پرتابل هست .
    1. برنامه های موجود در آن خیلی هم مهم نیست (بیشتر برای بکاپ گیری هست) و اجباری هم نیست که نصبش کنید .
    2. تا حد امکان به پورتهای پشت کیس متصل کنید .
    3. در زمانیکه هارد در حال کار هست تکان ندهید و جابجا نکنید . اول هارد را در یک جای ثابت قرار بدید و سپس کابل را به سیستم متصل کنید .
    4. نکته مهم ، در زمانیکه هارد در حال read و write هست هیچگاه کابل usb را جدا نکنید .
    6. کابل usb را به اصطلاح تا نزنید و نکشید که ممکن هست قطع شود .
    7. دمای هارد هم کنترل کنید و اجازه ندید که بیش از حد بالا بره .
    8. safe remove کردن هم فراموش نشه . البته اگر win7 دارید پس از safe remove کردن هارد خاموش نمیشه که میتونید نرم افزار safe remove را طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب کنید تا پس از safe remove کردن خاموش بشه ، یا اینکه نرم افزار Zentimo هم که دوستمون پیشنهاد دادن میتونید نصب کنید .

10. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mrh.fit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

معمولا سرعت کپی اطلاعات تو هارد usb3.0 چنده؟من یه هارد سونی خریدم سرعتو 17 تا 18 میزنه.همشون همینن؟ممنون میشم جواب بدن دوستان چون اینو به شرط خریدم اگه سرعتش پایینه بدم به خودش
    داداش یه مقدار در مورد هارد سونی توضیح می دی ؟ من رفتم 1 تراشو بگیرم دست نگه داشتم یه کم در موردش تحقیق کنم
    1- قیمتش
    2- کیفیت و جنس بدنه
    3- هاردی که استفاده شده
    4- سرعتش
    در کل می خوام ببینم این بهتره یا پاسپورت وسترن

راستی بچه ها فروشنده می گفت سونی یه برنامه برای هارد هاش روی سایتش قرار داده که با استفاده از اون توی انتقال فایل ها از USB 3 سرعت انتقال 1.5 برابر افزایش پیدا می کنه آیا این صحت داره ؟؟؟؟!!

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

1. قطعی نمیتونم بگم . شما باید مشخصات دقیق هارد از قبیل Serial Number و Model or Part Number را در سایت وارد کنید و ببینید آیا firmware جدید موجود هست یا خیر . این مشخصات دقیق روی لیبل هارد نوشته شده و توصیه هم نمیکنم که باکس هارد را باز کنید که گارانتی آن باطل میشه .

4. این بستگی به مدل و مشخصات هارد داره . هاردهایی هستند که پلاترهایی با چگالی بالا دارند مثل هارد وسترن WD blue با سریال WD5000LPVT که با یک پلاتر فقط 7 میلیمتر ضخامت دارند ولی هاردهایی که پلاترهای آنها چگالی کمتری دارند مجبورند پلاترهای بیشتری بکار ببرند و در نتیجه به ضخامت آنها اضافه میشوند مثل WD blue با سریال WD5000BPVT که دو پلاتر دارد و ضخامتش هم 9.5 میلیمتر هست (هر دو هارد لپتاپی 500 گیگ هستند) .
    ممنون
    اقا تونستی اون راه حا مشکل ناد پیدا کن به ما هم بگو ممنون
    اندازرو برای این میگفتم چون توی ps3 میشه فقط تا یه اندازه هارد بکار برد ضخامت زیاد بشه جا نمیشه توی کشوی ps3
    --------------------------------
    راستی عطا جان یه سوال دیگه این برنامه Safe remov یه امکانی داره که برای Sata هستش
    اگه با اون هارد دوم وقت های که لازم ندارم stop کنم مشکلی پیش نمیاد؟(مثلا وقت هایی که سیستمم روی دانلود هستش اونکی هاردو خاموش کنم)
    Last edited by Mehrdad092000; 23-12-2012 at 04:59.

تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

داداش یه مقدار در مورد هارد سونی توضیح می دی ؟ من رفتم 1 تراشو بگیرم دست نگه داشتم یه کم در موردش تحقیق کنم
    1- قیمتش
    2- کیفیت و جنس بدنه
    3- هاردی که استفاده شده
    4- سرعتش
    در کل می خوام ببینم این بهتره یا پاسپورت وسترن

راستی بچه ها فروشنده می گفت سونی یه برنامه برای هارد هاش روی سایتش قرار داده که با استفاده از اون توی انتقال فایل ها از USB 3 سرعت انتقال 1.5 برابر افزایش پیدا می کنه آیا این صحت داره ؟؟؟؟!!
    یه چیزه جالبی که داره هارد های خود سونی ساپورت کامل ps3 داره
    یعنی با اینکع usb3 هستش اما ps3 اونو میشناسه

14. این کاربر از Mehrdad092000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •